Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:57:17 GMT

بررسی جزئیات طرح تسهیلات اشتغال روستایی مرند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۸۴۷۵

بررسی جزئیات طرح تسهیلات اشتغال روستایی مرند

تبریز – ایرنا – نحوه اجرا و اعطای تسهیلات اشتغال روستایی مرند، با حضور فرماندار این شهرستان، معاون اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی و برخی مدیران و کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، فرماندار شهرستان ویژه مرند روز چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری اظهار کرد: اعتبارات کامل مشاغل خانگی در شهرستان مرند جذب شده و چون این اعتبارت به صورت شناور است درصددیم اعتبارات بیشتری را جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای طرح استادشاگری خاطرنشان کرد: مقرر بود یک راهکار قانونی برای اجرای این طرح در استان اتخاذ شود که باید پیگیر جزئیات اجرای این طرح در شهرستان مرند باشیم.

** سهم آذربایجان شرقی از تسهیلات اشتغال روستایی
معاون اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت بهره گیری شهرستان ها از تسهیلات مشاغل خانگی اظهار کرد: سهم شهرستان مرند از تسهیلات مشاغل خانگی 24 میلیارد و 700 میلیون ریال است.
یونس طاهری ادامه داد: شهرستان ها تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت دارند نسبت به جذب این تسهیلات اقدام کنند در غیر این صورت به شهرستان های متقاضی اختصاص می یابد.
وی افزود: با مصوبه هیات وزیران مقرر شد، مهارت آموزی در محیط کار واقعی توسط فنی وحرفه ای و طرح کارورزی نیز توسط اداره کار پیگیری و اجرا شود.
طاهری خاطر نشان کرد: در این طرح، یک سوم قانون کار به کارورزان پرداخت می شود که کارفرما نیز تا دو سال معاف از مالیات است، همچنین اگر کارورزان جذب واحدهای صنعتی شوند می توانند از سهم بیمه استفاده کنند.
وی اظهار کرد: سامانه کار، این هفته بازگشایی و توسط بانک مرکزی بارگذاری می شود، افرادی که در سامانه کارا ثبت نام می کنند نمی توانند از دیگر تسهیلات اشتغال زایی استفاده کنند.
معاون اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان اجرای طرح تکاپو (توسعه کسب و کارهای پراشتغال های منطقه ای) خاطر نشان کرد: طرح تکاپو در 10 رسته در استان، شهرستان ها و هسته های کلیدی سند تدبیر و توسعه اجرا می شود که این هسته ها در شهرستان مرند شامل رسته های گردشگری و زعفران است.
طاهری با اشاره به اجرای طرح تسهیلات اشتغال روستایی ابراز کرد: سازمان برنامه و بودجه نظارت کننده، کارگروه ملی و اشتغال استان هماهنگ کننده و موسسات عامل، دستگاه بخشی و استانی و متقاضیان بخش های خصوصی و تعاونی نیز اجرا کنندگان برنامه تسهیلات اشتغال روستایی خواهند بود.
وی افزود: یک و نیم میلیارد دلار معادل 120 میلیارد تومان به اجرای این طرح اختصاص یافته که سهم استان آذربایجان شرقی 6/3 دهم درصد است و نرخ بیکاری و جمیعت روستایی شهرستان، مبنای توزیع سهم این تسهیلات در شهرستان های استان خواهد بود.
معاون اداره کار آذربایجان شرقی همچنین گفت: کشاورزی، صنایع و معادن کوچک، فعالیت های خدماتی و فناوری اطلاعات، صنایع دستی و فعالیت های فرش دستباف و فعالیت های دانش بنیان از تسهیلات سرمایه گذاری بهره مند خواهند شد.
طاهری ابراز کرد: واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت نیز از سرمایه در گردش بهره مند می شوند که در شهرهای زیر 10 هزار نفر با نرخ سود بانکی 10 درصد، در روستاها 6 درصد و روستاهای مناطق مرزی 4 درصد خواهد بود.
معاون اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی افزود: 45 درصد تسهیلات به بخش کشاورزی و منابع طبیعی، 10 درصد به هر کدام از بخش های صنایع و معادن کوچک، گردشگری، صنایع دستی و فعالیت های فرش دستباف و 15 درصد نیز در فعالیت های خدماتی و فناوری اطلاعات اختصاص پیدا می کند.

**برندهای اشتغال زایی در مرند
همچنین امیر محمدزاده رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرند با اشاره به تصویب قانون حمایت از ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی مصوب 31 مرداد ماه سال جاری در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: زعفران و صنایع چوبی مرند یک برند محسوب می شود و حتی استان های دیگر را نیز پوشش می دهد.
رفیع زاده کارشناس صنعت فرمانداری مرند نیز گفت: بیشترین درصد جذب تسهیلات 5 میلیاردی مشاغل خانگی در سال گذشته در شهرستان مرند صورت گرفت.
وی همچنین با اشاره به اشکالات سامانه کارا اظهار کرد: در سامانه کارا ایراداتی وجود دارد که برخی پارامترها در نظر گرفته نشده است، رسته های اولویت دار کشوری، عدم تغییر بارگذاری مدارک از جمله اشکالات این سامانه به شمار می رود.
رفیع زاده ادامه داد: صنایع تبدیلی کشاورزی، صنایع چوبی و زعفران که جزو طرح های اشتغال زای شهرستان مرند به شمار می رود، جزو رسته های اولویت دار کشوری در سامانه کارا محاسبه نشده که باید رفع شود.
تنظیم: نعمت مرادپور ** انتشار: رستگار
6132/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۸۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ۴۴ هزار خانوار در اوج مناعت طبع و عزت شایسته تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که در این راستا تلاش می‌کنیم تا در بخشها و حوزه‌های مختلف در حد وسع و توان کمک حال و یاریگر این خانواده‌ها باشیم.

وی افزود: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

حسین نژاد بیان: کرد پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغالزایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول امسال به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین نژاد از منتخب مردم مشگین شهر در مجلس به خاطر نگاه ویژه به رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت کمیته امداد قدردانی کرد و گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم مجلس حامی محرومان و نیازمندان بوده و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748132

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه