Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در مورد تسهیلات اشتغال زایی روستایی با بیان اینکه فرد متقاضی وام باید حداقل ۲۰ درصد از سرمایه پروژه اشتغال‌زایی خود را داشته باشد، گفت: در کنار آن از متقاضی وثیقه هم اخذ می‌شود. ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷ اقتصادی اشتغال وتعاون نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه فرد متقاضی وام باید حداقل 20 درصد از سرمایه پروژه اشتغال‌زایی خود را داشته باشد،‌گفت: در کنار آن از متقاضی وثیقه هم اخذ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: استقبال از ارائه طرح تسهیلات به روستائیان عالی بود، زیرا نظام برای توسعه مناطق روستایی این طرح را مصوب کرده است.

* آورده مالی و وثیقه؛ شرط پرداخت تسهیلات اشتغال به روستائیان

رضوی افزود: ما از حدود یکسال پیش با بانک سینا پروژه‌هایی با سود 8 درصد را داشتیم، لذا بیش از 10 هزار پروژه در سامانه کارا ثبت و مورد قبول واقع شده که بخش اعظم آن مربوط به طرح های کشاورزی است.از فردا تمامی استانها پروژه هایی را که به بانکها ارسال می کنند، تا مشمول دریافت تسهیلات شوند.

* بانک های عامل، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک

رضوی گفت: بانکهای عامل کشاورزی، 750 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی گرفته و همین میزان را هم باید بیاورد و دو بانک توسعه تعاون و پست بانک و نیز صندوق کارآفرینی امید هم یک 250 میلیارد تومان از صندوق توسعه گرفته و باید معادل همین رقم را هم بیاورند، ولی در مجموع 6000 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی اخذ می شود که در مجموع با سود 6 درصد به متقاضیان پرداخت شده و برای روستاهای مرزی همین تسهیلات با سود 4 درصد پرداخت می‌شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اشتغال پایدار یعنی هرشغلی که 7 سال مداومت داشته باشد را می گویند که کارگروه فنی نیز باید این امر را تایید کند. اشتغال پایدار، درآمدزا بود و نیز بومی بود طرح اشتغال از جمله عواملی است که موجب می‌شود تا فرد مشمول دریافت این تسهیلات شود. این سرمایه گذاری باید در روستاها و عشایر و نیز روستاهای مرزی صورت می‌گیرد.

وی گفت: خود سرمایه گذار باید 20 درصد از سرمایه را خود بیاورد، وثیقه باید داشته باشد و بانک هم توجیه اقتصادی پروژه را هم تایید کند که بعد از طی این مراحل 20 تا 25 درصد از مبلغ تسهیلات به روستایی پرداخت می شود، در مرحله بعد بررسی می شود که پروژه در چه مرحله است تا اگر پیشرفت خوبی داشت،‌ درصد دیگری از مبلغ تسهیلات پرداخت شود. محل اجرا و استقرار ماشین آلات به عنوان وثیقه به حساب می آید که اگر کم بود، از سفته و نیز سند خانه مسکونی هم می‌توان استفاده کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: به تمامی نواحی صنعتی نیز سرمایه در گردش اعطا می شود که کارمزد آن 10 درصد است، تمام روستائیان از سال سوم شروع به پرداخت وام خود می کنند، ولی این پرداخت برای طرح سرمایه در گردش پس از 6 ماه صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفته‌ایم.

حسن شهبازی از بهره مندی ۴ هزار و ۵۲۲ خانوار از این راه های احداث شده خبر داد و افزود: با این اقدام شاخص برخورداری روستا‌های استان از راه آسفالته در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانسته‌ایم بیشترین از این میزان را تحقق ببخشیم.

هزینه کرد ۸۷۱ میلیارد تومانی برای ساخت راه‌های روستایی در کردستان

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اذعان کرد: برای سال‌جاری نیز احداث ۱۹۷ کیلومتر را روستایی در استان هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تامین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تامین قیر برعهده سازمان راهداری است. 

 استان کردستان ۶ هزار و ۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳ هزار و ۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!