Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس هفته گذشته خبری از ابربدهکار بانکی با نام «ا.م.خ» در خبرگزاری فارس منتشر شد که به دلیل تولد در شهر نجف اشرف خود را به نام «ا.م.ش» و همنام یکی از مسئولان عالی رتبه کشور معرفی می‌کند و ظاهرا به دلیل این سوء استفاده و جعل عنوان شکایتی نیز توسط فرزند این مسئول عالی رتبه علیه وی تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به عملکرد وی در خصوص شرکت گردشگری تحت مالکیتش که در استان البرز واقع شده و محل زندگی وی که در شمیرانات واقع است می پردازیم.

براساس اسناد و مدارکی که در اختیار خبرنگار خبرگزاری فارس قرار گرفته است وی از بانک تات وامی به مبلغ 30 میلیارد تومان  به منظور توسعه کسب و کارخود اخذ می‌کند و عینا آن را بدون به کار بردن در بحث توسعه و کسب و کار در اختیار شرکت دیگری قرار داده و بیش از 2 برابر این مبلغ شرکت مذکور چک دریافت می‌کند جالب اینجا است که این تفاهم نامه در برگه ای بدون سربرگ و مشخصات به امضا رسیده است.

پس از این ماجرا سازمان امور مالیاتی متوجه تخلف شده و براساس سربرگ های ارائه شده توسطه شرکت گردشگری تحت مدیریت «ا.م.خ» که بلااستثنا در بالای آن سرمایه شرکت به میزان یک هزار و 480 میلیارد تومان درج شده است مالیات علی الراس به میزان 350 میلیون تومان تعیین کرده و شرکت را ملزم به پرداخت مالیات تعیین شده می‌کند،اما تاکنون خبری مبنی بر پرداخت و یا عدم پرداخت مالیات توسط وی به دست نیامده است.

موضوع جالب دیگر مربوط به خانه مسکونی این فرد واقع در منطقه دزاشیب تهران است که براساس اسناد و مدارک موجود این ملک کاربری فضای سبز دارد و مشخص نیست که چگونه این فرد توانسته ملک مذکور را تصاحب کند.

در عین حال براساس اسناد موجود، نام برده وامی به مبلغ 150 میلیارد تومان در سال 81 با وثیقه گذاشتن این ملک در نزد بانک ملت دریافت کرده و جالب اینجا است که بانک ملت بدون انجام استعلام که این ملک ارزش 150 میلیارد تومان را در آن سال داشته یا خیر، وام را در اختیار ابر بدهکار بانکی قرار می‌دهد که تاکنون نیز ظاهرا اقدام به بازپرداخت این وام نکرده است.

جالب اینجا است که وی اخیرا نیز به بانک ها اعلام کرده قصد دارد ملک مورد نظر هتل 17 طبقه احداث کند و براساس دستور نقشه ای که برای این ملک دارد اقدام به گرفتن وام از برخی دیگر از بانک ها کرده است بدون آنکه بانک ها استعلام کنند که اصل ارزش این ملک بسیار کمتر از آنچ یزی است که وی ادعا می‌کند.

بر اساس این گزارش بررسی اسناد موجود نشان می دهد رقم بدهی این فرد به سیستم بانکی از میزان ارزش املاکش بسیار بیشتر است و به همین دلیل ضروری به نظر می رسد دستگاه های نظارتی هرچه سریعتر به پرونده وی نیز ورود کنند، هر چند که رئیس اسبق کمیسیون اصل 90 در تاریخ 16 اردیبهشت ماه سال 1393 نامه‌ای را به عنوان اقدام فوری به مدیران عامل بانک های دولتی و خصوصی نوشته و در آن نامه از این بدهکار بانکی نام برده است.

علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس نیز یک بار از وی به عنوان ابر بدهکار بانکی نام برده است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۵۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، باعنایت به دستورالعمل شماره 468/03 به تاریخ 5 اردیبهشت 1403 معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در خصوص شفاف سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، از تاریخ 30 فروردین سال 1403 حداکثر تراکنش خرید از هرکارت متعلق به مشتری حقیقی، از مبلغ یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال  و مجموع تراکنش‌های انجام شده کارتی در کل شبکه بانکی نیز روزانه از مبلغ یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است