Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاد دانشگاه مذاهب اسلامی از نمایشگاه کتاب هرمزگان به عنوان رویدادی مهم در حوزه فرهنگ استان نام برد و بر ضرورت تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف ۱۵ دوره برگزاری این رخداد در جهت برنامه ریزی برای ارتقای سرانه مطالعه تاکید کرد.

شیخ علی ماهیگیر، استاد دانشگاه مذاهب اسلامی، نویسنده و پژوهشگر و از ائمه جمعه اهل سنت هرمزگان در حاشیه بازید از نمایشگاه کتاب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس با اشاره به اینکه کتاب، پل ارتباطی بین گنجینه دانش و تجربه پیشینیان به نسل حاضر است، یادآور شد: آزمون و خطاهای نسل های گذشته به همراه ایده های خلاقانه و مبانی فکری و اندیشه ای آنان در قالب کتاب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود و از این رو می توان گفت که مطالعه موجب می شود تا از تجربه پیشینیان بهره مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استفاده از تجارب گذشتگان باعث می شود که بدون پرداخت هزینه های مادی و معنوی آزمون و خطا، بتوانیم از دانش، معلومات و تجربه های نسل های گذشته برای بهتر زندگی کردن سود ببریم.

 

شیخ ماهیگیر نمایشگاه بزرگ کتاب هرمزگان را رویدادی مهم، تاثیرگذار و مبارک در حوزه فرهنگی جامعه دانست و بیان کرد: امروز پس از 15 دوره برگزاری نمایشگاه کتاب، تجربه ای سترگ در اختیار متولیان حوزه فرهنگ قرار دارد که باید با تجزیه و تحلیل داده های آماری، به بسیاری از مولفه های فرهنگی استان پی برده شود.

 

وی از استقبال کم نظیر آحاد مردم از نمایشگاه پانزدهم به عنوان اتفاق مبارک دیگری نام برد و از تلاش ها و زحمات همه کسانی که در برپایی این رخداد که به نوعی می توان از آن به عنوان تزریق فکر و اندیشه در رگ های یاد کرد، قدردانی نمود.

 

این نویسنده و پژوهشگر هرمزگانی به مخاطرات مهم جامعه در حوزه فرهنگی اشاره کرد و یادآور شد: یکی از این مخاطرات مربوط به عرصه علوم انسانی می شود؛ وقتی سخن از وحدت حوزه و دانشگاه، مذاهب، اقوام و احزاب سیاسی به میان می آید همه این ها در عرصه علوم انسانی باز تعریف می شود.

 

وی تولید ثار فاخر مبتنی بر نیاز روز جامعه و سازگار با علوم انسانی اسلامی را از ضرورت های مهم برشمرد و در عین حال اذعان کرد که در کنار تولید آثار ارزشمند و فاخر، هیچ گاه نمی توان خود را از ترجمه آثار سایرین بی نیاز دانست.

 

ماهیگیر با تاکید بر اینکه برای تولید آثار فاخر باید حمایت بیشتری از تولید کنندگان حوزه فکر و اندیشه(کتاب) صورت گیرد، خاطرنشان کرد: بخشی از این حمایت باید در رویدادهایی نظیر نمایشگاه های کتاب لحاظ شود و متولیان به نقش حمایتی خود از مولفین، نویسندگان و پژوهشگران جامه عمل پوشانند.

 

این عالم اهل سنت توجه به پژوهشگران شهرستانی را یکی دیگر از موارد حمایت از حوزه فکر و اندیشه علوم انسانی ذکر کرد و افزود: ترویج فرهنگ کتاب، کتابخوانی و در کنار آن پژوهش و تحقیق رابطه مستقیمی با مقوله شکل گیری تمدن نوین اسلامی که از دغدغه های جدی رهبر معظم انقلاب(حفظه الله) است، دارد.

 

ماهیگیر با اشاره به اینکه نمایشگاه ها باید بعد از برگزاری، مورد نقد و بررسی قرار گیرند، اظهار کرد: در این فرایند باید داده های آماری مورد ارزیابی قرار گیرند و برای سال های آینده برنامه ریزی بهتری صورت گیرد.

 

وی حمایت از کتابفروشی ها را یکی دیگر از راه های توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه دانست و افزود: استان هرمزگان از فقدان کتابخانه ای بزرگ و مرجع رنج می برد و ضروری است که برای حل این چالش و همچنین حفظ مجتمع فرهنگی در ساحل شهر بندرعباس اقدام اساسی شود.

 

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۶۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات