Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، اکبر شوکت گفت: وزارت بهداشت به جای مدیریت صحیح منابع سلامت کشور به دنبال این است که از جیب جامعه کارگری هزینه اشتباهات سال های اخیر را تأمین کند و برداشت منابع نه بیست و هفتم حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی نیز به همین دلیل دنبال می شود.
شوکت واریز نه بیست و هفتم حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی را دارای مغایرت جدی با قانون اساسی ارزیابی کرد و اظهار داشت: در جلسه دبیران اجرایی خانه کارگر درباره پرداخت مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت و مباحث اخیری که درباره پرداخت سود به این مطالبات مطرح شده است را بررسی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دولت و نمایندگان مجلس به این موضوع توجه داشته باشند که رفتن سهم درمان به خزانه اساسا مغایر با اصل 53 قانون اساسی است. در اصل 53 تصریح شده است که درآمدهای دولتی به خزانه واریز شود. پولی که در سازمان تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان وجود دارد اساسا درآمد دولتی نیست.
دبیراجرایی خانه کارگر استان قم گفت: حق بیمه ای است که کارگر و کارفرما به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می کنند، حق الناس و مجزا از درآمدهای دولتی است. گویی برخی افراد تفاوت بین حق الناس و بیت المال را درک نکرده اند. درآمد دولتی و بیت المال وارد خزانه می شود اما درآمد تأمین اجتماعی که حق الناس است وارد خزانه نمی شود.
شوکت افزود: مطمئنا در صحن علنی مجلس شورای اسلامی باید به این اصل توجه شود که این کار مغایر با قانون اساسی است و زنجیره ای از اشتباهات در حوزه وزارت بهداشت انجام شده است و این کار نیز در ادامه همان اشتباهات است.
وی ادامه داد: اجرای ناقص طرح تحول سلامت دلیل اصلی تمامی مشکلات نظام سلامت است و هیچگاه نمایندگان مجلس از وزارت بهداشت نپرسیدند که اصل طرح تحول سلامت که نظام ارجاع و پزشک خانواده بود را چرا اجرا نکردند.
شوکت اظهار داشت: وزارت بهداشت باید پاسخ دهد که منابع سلامت را بدون اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده به چه شکل هزینه کرده است. از نمایندگان مجلس نیز می پرسیم که به این موضوع چرا نمی پردازند که چرا به جای اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع؛ حقوق پزشکان چند برابر شده است؟
وی افزود: در سال های قبل و پیش از اجرای طرح تحول سلامت فاصله دریافتی یک پزشک عمومی با یک پرستار حداکثر دو برابر بود اما با اجرای این طرح درآمد پزشکان 7 تا 10 برابر شد اما حقوق پرستاران افزایش قابل توجهی نداشت.
عضو هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه دولت در زمان اجرای هر طرحی باید توان مالی اجرای طرح را مورد توجه قرار دهد، گفت: دولت نباید چنین طرح‌هایی را با هزینه مردم اجرا کند بویژه اینکه بخواهد طرح‌هایی را با ذخیره منابع کارگران اجرا کند.
شوکت گفت: نتیجه اجرای این برنامه ها عدم امکان توسعه مراکز درمانی تأمین اجتماعی و کسری بودجه بخش درمان در این سازمان بوده است. شاهد هستیم که حتی با انتقال سازمان بیمه سلامت به وزارت بهداشت نیز شاهد مشکلات بیشتر هستیم و هزینه های بیشتری به مردم تحمیل می شود.
وی افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید اشتباه بودن طرح تحول سلامت را باور کنند و به جای اصرار بر اشتباه به فکر جبران باشند و کار را از ریشه با بازنگری در طرح تحول سلامت اصلاح کنند.
دبیراجرایی خانه کارگر استان قم با بیان اینکه تنها نتیجه اجرای طرح تحول سلامت سوق دادن پزشکان به طبقه اشراف بود، گفت: حتی پرداخت از جیب مردم نیز با اجرای طرح تحول سلامت کاهش پیدا نکرد. قبلا 20 درصد پرداختی مردم از یک مبلغ کوچکتر بود اما امروز مردم 7 درصد از یک مبلغ بسیار بزرگتر را می دهند و میزان پرداختی مردم حتی بیشتر نیز شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۷۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت.

وی افزود: یک بازنشستۀ دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: برای سایر سطوح ۲۲ درصد به اضافه عدد ثابتی که معمول هر سال بود در هیئت‌وزیران تصویب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • ویدیو/ خبر خوش دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه