Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنگامی که در راه یا در مکان‌هایی غیر از خانه خود هستیم‌ مراقبیم که دستگیره‌های اتوبوس یا درهای توالت را لمس نکنیم چون فکر می‌کنیم که ممکن است از طریق آنها میکروب به بدنمان منتقل شود. اما خطر واقعی در جایی دیگر نهفته است.

به گزارش دویچه وله - خطر واقعی انتقال میکروب به بدنمان در خانه خودمان نهفته است و در وسایلی که روزانه از آن استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مجله آلمانی "فوکوس"، خانم روکسانا پلکا، کارشناس بهداشت، از سه وسیله در این رابطه نام برده است:

شیر آب

پس از استفاده از توالت شیر آب را باز می‌کنیم تا دست‌هایمان را بشوییم. در آن میان میکروبها به شیر آب می‌چسبند و بعد از آنکه دستمان را شستیم و شیر را بستیم دوباره به دستمان منتقل می‌شوند.

کارشناس بهداشت توصیه می‌کند: «شیر آب را پس از مصرف با یک دستمال خشک کنید، چون باکتری‌ها عاشق رطوبت هستند. علاوه بر این، یک بار در هفته آن را با مواد شستشوی سرکه‌دار تمیز کنید و جاهایی را که به سختی قابل دسترس هستند را هم فراموش نکنید.»

دستمال آشپزخانه

ما به وسیله دستمال آشپزخانه ظرف‌هایمان را خشک می‌کنیم. اما این دستمال‌ها محل بسیار مناسبی برای جمع شدن میکروب هستند. محققان در ۸۹ درصد دستمال‌های آشپزخانه که آزمایش کرده‌اند، باکتری‌هایی را یافته‌اند که منجر به بیماری‌های معده و روده می‌شوند.

کارشناس بهداشت در این مورد توضیح می‌دهد: «هر دو تا سه روز دستمال آشپزخانه را عوض کنید و آن را با درجه ۶۰ سانتیگراد ماشین لباسشویی بشویید. تنها در این صورت است که میکروب‌های دستمال آشپزخانه از بین می‌روند. در ضمن از این دستمال‌ها فقط برای خشک کردن ظرف استفاده کنید و دستتان را با آن خشک نکنید.»

ناخن‌گیر

زیر ناخن‌های ما می‌توانند باکتری‌های روده جمع شوند و موقعی که ناخن‌مان را می‌گیریم به ناخن‌گیر انتقال پیدا کنند. حال اگر جراحت کوچکی در ناحیه ناخن‌ به وجود بیاید‌، این باکتری‌ها می‌توانند وارد بدن بشوند و عفونت بوجود بیاورند.

کارشناس بهداشت در این باره می‌گوید: «هر چقدر هم که شما با دقت و مراقبت ناخن‌هایتان را بگیرید، باز امکان انتقال میکروب وجود دارد. بنابراین در استفاده از ناخن‌گیر با کسی شریک نشوید و ناخین‌گیرتان را به طور مداوم ضدعفونی کنید.»

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

مهلت یک ماهه دادستانی تهران به مالکان برای اعلام منشاء ارز پرداختی واردات دستگاه‌های کشنده

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • نابودی سریع ۹۹ درصد میکروب‌ها با فناوری جدید فرابنفش
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران