Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته بیش از 170 نفر از نیروهای خدماتی شهرداری بروجرد برای چندمین بار و در اعتراض به عدم پرداخت حقوق چند ماه خود تجمع اعتراضی برگزار کردند؛ کارگرانی که در تجمع های خود ضمن تأکید بر غیر سیاسی بودن اعتراض، نزدیک بودن سال جدید و مشکلات معیشتی خود را به مسئولان یادآوری می کنند، اما گویا قرار نیست کسی مشکل آنها را درک و حل کند!

به گزارش «تابناک»، ماجرای اعتراض های دنباله دار کارگران شهرداری بروجرد به تجمع روز گذشته محدود نمی شود و آنها در ماه و سال های گذشته نیز بارها تجمع برگزار کردند؛ معترضینی که اعتقاد دارند بیش از 8 ماه است حقوق و مزایای آنها از سوی مدیران شهری پرداخت نشده است و کسی نیز پیگیری مشکل آنها بر عهده نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که اشاره شد، بررسی سابقه اعتراض این کارگران و مشکلات مالی آنها به ماه های اخیر ختم نمی شود و این افراد در اواخر سال گذشته نیز نسبت به عدم پرداخت حقوق و مزایای خود اعتراض کرده بودند.

اواخر اسفندماه سال 95 و در حالی که نیروهای خدماتی شهرداری بروجرد در اعتراض به عدم پرداخت حقوق 6 ماهه خود تجمع برگزار کردند و تصمیم گرفتند که زباله های شهر را جمع آوری نکنند، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در صحن علنی مجلس نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و لزوم پرداخت معوقات این کارگران را از سوی مسئولان مربوطه متذکر شد.

به رغم پرداخت با تأخیر معوقات کارگران شهرداری بروجرد در سال گذشته و امیدواری برای عدم تکرار این مشکل در سال جدید، شرایط مشابه با سال گذشته این بار با وضعیت بدتر تکرار شد و در حال حاضر که کمتر از دو ماه به پایان سال باقی مانده است، نزدیک به 100 کارگر این نهاد خدماتی شهرستان بروجرد بیش از 8 ماه حقوق عقب مانده دارند.

مسئولان شهرداری بروجرد در حال حاضر مشکل موجود را مربوط به شورای شهر دوره چهارم و مدیریت قبلی شهرداری بروجرد می دانند و با این عذر تلاش می کنند از زیر بار مسئولیت پرداخت معوقات این افراد سر باز بزنند.

در همین رابطه اشرف چگنی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر به رسانه ها گفت: ا انتخاب سرپرست شهرداري از سوي شوراي پنجم دراين مدت هرماه پرداخت حقوق کارگران انجام شده و برغم پرداخت اين تعداد حقوق هم اکنون کارگران و کارمندان شهرداري بروجرد هشت ماه حقوق معوقه دارند.

اشرف چگني عمده ترين معظل شهرداري بروجرد را افزايش نيرو دانست و بيان کرد: چارت سازماني شهرداري بروجرد بيين 691 الي 803 نيرو تعيين شده درحالي که در حال حاضر يک هزارو 400 کارمند و کارگر در اين نهاد عمومي غير دولتي مشغول هستند و ازاين تعداد نيز فقط 80 تن نيروي خدماتي است.

این عضو شورای شهر بروجرد جدا از اینکه مشکل معوقه های کنونی کارگران را مرتبط با تیم مدیریتی گذشته دانست و وعده مشخص و نوید بخشی برای حل مشکل نداد، بلکه خبر ناراحت کننده دیگری را بیان کرد که ناظر به حضور نیروی مازاد در این سازمان خدماتی شهرستان بروجرد و به احتمال زیاد اخراج آنها است.

یکی از کارگران خدمات شهری شهرداری بروجرد در رابطه با مشکلی که برای آنها پیش آمده است به «تابناک»، گفت: شرایط ما تقریباً هر سال به همین شکل است و شهرداری بر اساس روال قانونی حقوق و مزایای ما را پرداخت نمی کند. سال گذشته 6 ماه حقوق عقب افتاده داشتیم که تنها بخشی از آن آنهم بعد از پایان سال به ما پرداخت شد و ما عید سال گذشته را با شرمندگی در برابر خانواده هایمان سپری کردیم.

وی افزود: در سال جدید هم من و همکارانم بین 7 تا 11 ماه حقوق عقب مانده داریم که بخشی از آن مرتبط با سال جدید و بخشی نیز از سال گذشته باقی مانده است. مسئولان در پاسخ به اعتراض های ما تأکید دارند که این مشکل مربوط به مدیریت قبلی است و اعتبارات لازم برای پرداخت حقوق شما را نداریم.

این کارگر شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جمعیت ما نزدیک به 170 نفر است، گفت: اکثر ما از نیروهای خدماتی شهرداری هستیم که وظیفه جمع کردن زباله ها و تمیز کردن شهر را بر عهده داریم و در حال حاضر به رغم عدم پرداخت حقوق وظیفه خود را تمام و کمال انجام می دهیم، البته از این هم می ترسیم که اگر کار خود را انجام ندهیم ما را اخراج کنند.

بنابر مواردی که به آن اشاره شد، هنوز چند هفته ای از نا آرامی های شهرهای کوچک و متوسط کشور نگذشته است، گویا مسئولان و مدیران اجرایی کشور خسارت های آن را فراموش کرده باشند. از این رو بر این مهم تأکید داریم که در سخنان و رفتار آنها نشانه هایی برای کاهش آلام و رنج های مردم به ویژه قشر کارگری دیده نمی شود.

اینکه 170 کارگر خدماتی تنها در یک نهاد مثل شهرداری بروجرد ماه ها حقوق نگرفته باشند و به اعتراض های آنها نیز ترتیب اثر داده نشده باشد، موضوعی است که این ظن را ایجاد می کند که برخی از وقوع چنین حوادثی استقبال می کنند. باید منتظر بود و دید این اعتراضات صنفی تا کجا ادامه خواهد یافت و چه پیامدهای نامطلوبی را متوجه این شهر استان لرستان خواهد کرد.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟

یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است ولی برای تعطیلی، مالیات را بهانه می‌کنند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سپهر مهرابی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت شفافیت مالی در جریان کالا و خدمات  به بازارنیوز گفت: شفافیت مالی در بخش‌های مختلف اقتصادی برای دولت به منظور نظارت و تنظیم مؤثر جریان کالا‌ها و خدمات ضروری است.

وی افزود: شفافیت در زنجیره ارزش، امکان ارزیابی شفاف درآمد، هزینه‌ها و سود را فراهم می‌کند و دولت را قادر می‌سازد تا از رعایت مالیات اطمینان حاصل کند و از فرار مالیاتی جلوگیری کند. پیاده سازی سیستم‌های صورتحساب الکترونیکی، مانند سامانه مودیان، نقش اساسی در ارتقای شفافیت مالی و پاسخگویی در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند. در همین رابطه نیز از دی ۱۴۰۲ همه مشاغل باید به سامانه مودیان متصل شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به لزوم شفاف شدن طلافروشان با پیوستن به سامانه مودیان گفت: یکی از بخش‌هایی که در برابر شفافیت مقاومت نشان داده، صنف طلافروشان است که هنوز هم به طور کامل به این سامانه متصل نشده‌اند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صنف طلافروشان اغلب در شرایط غیرشفاف فعالیت می‌کنند، فاکتور‌هایی با اجزای نامشخص و بدون شفافیت نیز صادر می‌کنند و به دنبال دور زدن قوانین در فرار از پرداخت مالیات هستند. طلافروشان در صورت اتصال به سامانه مودیان و شفافیت باید اجزا مختلف فاکتور را برای مردم اعلام کنند و صورتحساب‌های الکترونیکی با قالب مشخص و ریز جزئیات به مشتری و سامانه مودیان صادر کنند که درآمد، هزینه و سود آن‌ها را به طور دقیق منعکس کند.

وی افزود: با اتصال به سامانه مودیان، طلافروشان ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر سود و دستمزد فروش خود خواهند بود.


مهرابی در ادامه با اشاره به دلیل مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی اظهار کرد: مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی ناشی از عدم تمایل آن‌ها به افشای درآمد واقعی و ترس از دست دادن فرصت‌های احتمالی فرار مالیاتی است. با اتصال به سامانه مودیان، دیگر امکان دور زدن مردم در اخذ هزینه بیشتر و همچنین فرار از پرداخت مالیات واقعی وجود ندارد.

این کارشناس اقتصادی در بیان مشکل اصلی طلافروشان، گفت: طبق اعلام برخی افراد در درون صنف طلافروشان، مسئله جنجال دوباره آنها و بستن مغازه‌ها، اصلا سامانه مودیان نیست، بلکه اعلام و شفافیت دارایی‌ها برای مقابله با قاچاق در سامانه تجارت دلیل اصلی مخالفت‌های این صنف است، اما برای اینکه این موضوع را توجیه کنند؛ اعلام می‌کنند که سامانه مودیان و اخذ مالیات بیشتر، دلیل مخالفتشان است.

مهرابی در پایان گفت: مشخصا شفافیت دارایی‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است که مالیات را بهانه می‌کنند، ولی در هر صورت پیوستن به هر دو سامانه مودیان و سامانه تجارت الزاما باید صورت پذیرد و امکان دور زدن شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها از این پس وجود نخواهد داشت.


پایان پیام//

برچسب ها: مالیات طلافروشان ، طلا ، طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9u

دیگر خبرها

  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • توضیحات صحرایی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند