Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهوری لبنان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای آلمانی‌اش بر اهمیت همکاری بین‌المللی در رویارویی با تروریسم تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با فرانک والتر اشتاینمایر، همتای آلمانی‌اش اعلام کرد که تاکنون نتوانستیم جامعه جهانی را متقاعد کنیم تا در پرونده آوارگان سوری به لبنان کمک کند، اما مناطق امنی داخل سوریه وجود دارد که آوارگان می‌توانند به آن بازگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میشل عون در ادامه افزود: مشکلات ناشی از میزبانی آوارگان می‌تواند با اراده ملی برطرف شود.

در همین راستا رئیس‌جمهوری آلمان تاکید کرد باید از نمونه‌های موفقیت آمیز کشورهایی که میزبان آوارگان هستند، الگوبرداری شود.

وی در ادامه افزود: در بخش گسترده‌ای در سوریه شرایط مناسب برای بازگشت آوارگان در آن فراهم نشده است.

سازمان ملل در دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی اعلام کرده بود که تعداد آوارگان سوری در لبنان برای نخستین بار از سال ۲۰۱۵ میلادی کمتر از یک میلیون تن رسیده است.

زیرساخت‌ها و ساختارهای اجتماعی لبنان به دلیل میزبانی از شمار زیادی از سوری‌ها که تقریبا معادل یک چهارم ساکنان این کشور است، با فشار زیادی روبرو شده‌اند.

میشل عون همچنین طی این دیدار خواستار توقف خشونت در کشورهای عربی شد.

وی همچنین بر اهمیت همکاری بین‌المللی در راستای رویارویی با افکار و گروه‌های تروریستی تاکید کرد.

میشل عون خاطر نشان کرد: رویارویی با مشکلات آوارگان سوری، مسئولیت بین‌المللی مشترک است و باید به سرعت برای جلوگیری از رنج آوارگان و بازگشت امن آنها به کشورشان اقداماتی اتخاذ شود.

رئیس‌جمهور آلمان نیز اعلام کرد: ثبات در لبنان به نفع آلمان است و این مساله از طریق حمایت ما از نیروهای مسلح محقق می‌شود.

وی همچنین از نحوه برخورد لبنان با آوارگان سوری در این کشور و استقبال از آنها تقدیر و تشکر کرد.

میشل عون بر ضرورت حمایت آلمان از لبنان در مقابل تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وی همچنین بر اهمیت پایبندی به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری آلمان تصریح کرد که لبنان باید به دلیل همزیستی مسالمت آمیز تعداد زیادی از پیروان ادیان مختلف در کنار هم به خود افتخار کند. همزیستی در لبنان یک الگو برای کل منطقه است و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی بزرگ در نتیجه آوارگان سوری وجود دارد.

والتر اشتاینمایر همچنین افزود: بحران آوارگان سوریه تاثیرگذار است و چالش‌های بزرگی را برای لبنان ایجاد می‌کند و ما تمامی اقدامات لازم را جهت کمک به لبنان به کار می‌بریم.

میشل عون با اشاره به برگزاری سه نشست مهم بین‌المللی برای حمایت از لبنان از جمله کنفرانس رم (برای حمایت از ارتش لبنان و نیروهای امنیتی)،‌ کنفرانس ارز در پاریس (برای حمایت از اقتصاد لبنان) و کنفرانس بروکسل (برای کشورهای میزبان آوارگان سوری) بر مشارکت آلمان با لبنان تاکید کرد.

رئیس‌جمهوری آلمان روز دوشنبه در سفری رسمی وارد بیروت شد و در کاخ "بعبدا" مورد استقبال همتای لبنانی‌اش قرار گرفت و طی این دیدار دو طرف به بررسی روابط دوجانبه و تحولات منطقه پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی

پیش از آنکه آلمان تحت پیشوایی هیتلر، جنگ جهانی دوم را آغاز کند، دوره شکوفایی و قدرتی داشت که تصاویر این ویدیو نشانی از آن دوران است. در بخشی از این ویدیو، مراسم اهدای پرچم طلایی به کارخانه هواپیماسازی سیبل فلوگزگورک در هاله را خواهید دید. در دوره ناسیونال سوسیالیسم (نازیسم) به آن دسته از واحد‌های عملیاتی جبهه کارگری آلمان (ده آ اف) که بیش از ۲۰۰ عضو داشتند پرچم رسمی داده می‌شد. این پرچم‌ها پیش‌زمینه سرخی داشتند که در مرکز آن سمبل دا آ اف قرار داشت. (یک چرخ‌دنده سیاه با ۱۴ دندانه که درون آن یک صلیب شکسته بود) از ابتدا هم بسته به نوع واحد این پرچم‌ها، اندکی با یکدیگر تفاوت داشتند، اما در سال ۱۹۳۶ هیتلر برای افزایش بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی، نام ناسیونال سوسیالیسم الگو را معرفی کرد. این عنوان به شرکت‌هایی داده می‌شد که توانسته باشند، به بهترین شکل سبک زندگی نازی که رژیم هیتلر پروپگاندای آن را تعریف کرده بود پیاده کنند. اضافه بر این، عنوان در اول می ‌هر سال این واحد، این امتیاز را پیدا می‌کرد که به عنوان یک شرکت الگو، پرچم طلایی دا آ اف را داشته باشد که یک پرچم خاص به شمار می‌رفت. این پرچم تنها یک سال به آن شرکت داده و در سال بعد شرکت الگو دوباره انتخاب می‌شد.

 


ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش

ماشین‌های خودران شاید رویایی است که به اندازه خود وسایل نقلیه عمر داشته باشند. این تصاویری است از یک ماشین خودران که در سال ۱۹۷۱ تهیه شده و نشان می‌دهد که یک خودرو مسیری را بدون راننده و با کمک امواج الکترونیکی و واحد دریافت‌کننده‌ای که در جلو آن نصب شده طی می‌کند. این اولین نمونه از ماشین خودران را که شاید اولین گام در مسیر رسیدن به تکنولوژی‌های پیشرفته امروزی باشد در ویدیو تابناک ببینید.

 

 

زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری

رفیق بهاءالدین حریری (ابو بهاء) مشهور به رفیق حریری، سیاست‌مدار، نخست‌وزیر و فعال اقتصادی لبنانی _ سعودی بود. وی طی دو دوره بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ و از ۲۰۰۰ تا استعفایش در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۴ نخست‌وزیر لبنان بود. او رهبری پنج کابینه در دولت لبنان را طی دوران مسئولیتش برعهده داشت. در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ بر اثر انفجار بر سر راه کاروان موتوری‌اش در بیروت به قتل رسید. حزب‌الله با استناد به تصاویر ویدئویی از تحرکات هوایی اسراییل بر فراز بیروت در مسیر حرکت رفیق حریری و نیز حضور «غسان الجد» یک روز قبل از ترور در محل جنایت، تاکنون اسرائیل را مسئول این ترور می‌داند، اما در ادامه اسنادی منتشر شد که از نقش عربستان در این ترور حکایت داشت. حریری خواستار خروج سوریه از خاک لبنان بود و همین باعث شد سوریه نیز در معرض اتهام قرار بگیرد و پس از ترور رفیق حریری، ارتش سوریه تحت فشار افکارعمومی، خاک لبنان را پس از سه دهه ترک کرد. پس از این اتفاق، اسرائیل به لبنان حمله کرد که جنگ ۳۳ روزه رقم خورد. زنجیره این اتفاقات را در تابناک می‌بینید.

 

 

قطارهای شهری را چگونه می‌شویند؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که قطار‌های شهری و ترن‌های مترو چگونه تمیز می‌شوند؟ در این ویدیو چگونگی شست و شوی آنها را می‌بینید.

 

 

تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K

وقتی جهان را از بالا نگاه کنید، این کره خاکی را از زاویه‌ای دیگر تماشا می‌کنید که می‌تواند شگفتی تازه‌ای در مواجهه با شکوه هستی برای هر تماشاگری رقم بزند. برش‌هایی از گوشه گوشه زمین را با کیفیت 4K در تابناک می‌بینید.

دیگر خبرها

  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه  هستیم
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • آلمان کمک‌رسانی به آنروا را از سر گرفت
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • رئیس جمهور روز ملی جمهوری عربی سوریه را تبریک گفت