Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حادثه هفته گذشته در مدرسه‌ای در میامی، آمریکا، یک دانش آموز هفت ساله پس از حمله به معلمش و ضرب و شتم او به اداره پلیس منتقل شد.

به گفته پلیس مدرسه، معلم در سالن غذاخوری مدرسه به دانش آموز یادآوری می کند که با غذایش بازی نکند. دانش آموز 7 ساله که به شدت از  لحن معلمش عصبانی شده بود به او که مشغول صحبت کردن با همکار خود درباره رفتار بد این دانش آموز بود، حمله می کند و پس از کشیدن موهای معلم، چند مرتبه با مشت به کمر او می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلم که در صدد متوقف کردن حمله دانش آموز بود با ضربه های متوالی او مواجه می شود و در نهایت هر دو زمین می خورند.

خانواده این دانش آموز خاطی اعلام کرد این دومین اقدام خشونت آمیز او طی سه ماه گذشته است.  آنها هرگونه ابتلای فرزندشان به «اختلالات روانی» را رد کرده اند.

بخشی از اقدام خشونت آمیز این دانش آموز به وسیله دوربین های مدرسه ثبت شد و روز جمعه در شبکه اجتماعی فیس بوک منتشر شد.

در این راستا، «رونالدو فوئنتس»، پدر دانش آموز خاطی به شبکه ان بی سی میامی گفت: من می دانم پسرم اشتباه کرده است و برای چنین اقدامی مجازات خواهد شد. اما آنچه پلیس انجام داد، باور نکردنی است.

به گفته شاهدان ماجرا، پلیس پس از حضور در مدرسه این دانش آموزهفت ساله را در حالی که دستبند به دستانش زده بود به مراکز ارزیابی روانی اعزام کرد. معلم که نامی از وی برده نشده به  رسانه ها گفت این دانش آموز پیش از این به دلیل رفتار تهاجمی 10 روز از مدرسه اخراج شده بود.

«مارتا لندرمن»، از مدیران سابق مرکز بهداشت روان در میامی گفت: نیروهای پلیس با کسب اطلاعات اندکی باید سریع تصمیم بگیرند. عمل کردن در برخی شرایط بسیار دشوار است. در حالی که دستبند زدن به یک دانش آموز هفت ساله وجهه خوبی ندارد ولی افسران پلیس باید به افراد این اطمینان را بدهند که امنیت آن ها برقرار شده است. با  وجود این، تصمیم غیرمنطقی پلیس ممکن است آثار مخربی نیز به دنبال داشته باشد.

علی‌رغم توجیه حضور پلیس در مدرسه و دستبند زدن به  یک کودک هفت ساله  و بازداشت او، بسیاری از رسانه ها، این اقدام پلیس را محکوم کرده اند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • ۱۰ مصدوم در حادثه رانندگی محور یزد-طبس
  • ۱۰ مصدوم در حادثه اتوبوس حامل دانش‌آموزان یزدی در محور یزد-طبس
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه