Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- در صورتي که برجام به عنوان يک توافق بين المللي نقض شود و هيچ کشوري ديگر به قدرتهاي جهاني اعتماد نخواهد کرد.
دکترعبدالرضا فرجي راد، سفير سابق ايران در نروژ و مجارستان و استاد ژئوپليتيک در ارتباط با تحرکات اخير اروپا و آمريکا براي ترميم برجام گفت:آمريکا از زمان روي کار آمدن ترامپ با اعمال فشار به دنبال تغييردر برجام بود تا اين تغييرات به سمتي باشد که ايران را براي هميشه از غني سازي محروم کند و در اين ميان موضوع برنامه موشکي را نيز به صورت قوي مطرح کنند و ايران نتواند صنعت موشکي خود را توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ارتباط با موضوع نقش ايران در خاورميانه که در برجام به آن اشاره شده است، مي خواستند اين موضوع را با اعمال فشار ومذاکره به ضرر ايران تمام کنند.آمريکا در نظر دارد هر طور شده به اين خواسته خود برسد و با طرح بهانه هاي مختلف مانند ارسال سلاح به يمن از سوي ايران دستاويزي درست کنند واعلام کنند ايران برجام را نقض کرده و با انجام اقداماتي به دنبال خرابکاري در خاورميانه است. از سويي برخي از کشورهاي اروپايي پيش از اين نسبت به نفوذ ايران در خاورميانه و همچنين مسئله برنامه موشکي با ايران تضاد داشتند و فشارهاي ترامپ بهانه اي شد تا کشورهاي اروپايي نيز همصدا شوند و به نحوي برحفظ برجام تاکيد کنند اما از آن طرف الحاقيه هايي به برجام اضافه کنند بدون آنکه اصل برجام دستکاري شود. اين احتمال است که اگر کشورهاي اروپايي اقدامي نکنند ترامپ از برجام خارج شود. اين امکان است برخي کشورها مانند فرانسه وانگليس در اين راستا پيش از اين لابي هايي با مقامات آمريکايي انجام داده اند و ترامپ با هماهنگي آنها مواضع خود را اعلام کرد.به دنبال تحرکات اخير اتحاديه اروپا و آمريکا فشارها بر ايران بيشترو روند سرمايه گذاري و فعاليتهاي اقتصادي کند مي شود و با تشديد فشار بر ايران طي اين 4 ماه ايران را وادار به مذاکره کنند هر چند ايران رسما مواضع خود را اعلام کرده است.در صورتي که برجام به عنوان يک توافق بين المللي نقض شود و هيچ کشوري ديگر به قدرتهاي جهاني اعتماد نخواهد کرد.
دکتر فرجي راد در ارتباط با گزينه هاي ايران در مقابل غرب گفت:ايران تغييري در برجام نمي دهد و بر اساس گزارشات آژانس غرب اذعان دارد که ايران تخلفي صورت نداده است. بهانه اروپايي ها بر اين است که به دنبال اعمال فشار دولت آمريکا و با توجه به مبادلات اقتصادي وسيع اتحاديه اروپا با آمريکا، ضمن حفظ برجام بايد الحاقيه هايي به برجام در ارتباط با مسئله برنامه موشکي ونقش ايران در خاورميانه اضافه کنيم. ممکن است ايران در راستاي حفظ برجام بدون اعمال تغييرات در آن مذاکره کند و به اين معنا نيست که اگر مذاکره شد ايران آماده است تغييراتي در برجام بدهد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۶۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • دانشجویان ایران هم‌صدا با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • حمایت دانشجویان گیلانی از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟