Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، هفتمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان هرمزگان به ریاست مهندس مدرس معاون عمرانی استاندار  و با حضور سایر اعضاء در استانداری برگزار شد.

هفتمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب با دستورکار ، گزارش وضعیت تامین آب شرب بندرعباس، گزارش کنتور فهام توسط شرکت شرکت توزیع برق ،گزارش وضعیت زمین گلخانه 500هکتاری و وضعیت تامین آب گلخانه های سطح استان در قشم ، خمیر ، بستک ، چلوگهره و فرغوئیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس نظام صنفی کشاورزی استان هرمزگان گفت : در بحث اصلاح الگوی کشت ما با کشاورزان صحبت کرده ایم و آن ها را متقاعد به همکاری کرده ایم ولی حرف کشاورزان این است که اگر ما بر اساس الگوی کشت تعریف شده کاشت رو انجام دادیم آیا استان های هم جوار هم این را رعایت می کنند که اگر رعایت نکنند عملا کارهاتی ما بی فایده است .

علوی  تاکید کرد : ما این پیشنهاد را داریم که با محوریت جهادکشاورزی ، شرکت آب منطقه ای و صنف کشاورزی یک نشست فرا منطقه ای با حضور مسوولین استان های هم جوار برگزار شود و در این زمینه به یک نظر مشترک برسیم و عمل خود را بر اساس آن شکل دهیم.

 

جوادی رئیس خانه کشاورز استان نیز تاکیداتی در راستای توجه ویژه به درآمد و معیشت کشاورزان در برنامه ریزی ها داشت.

 

مدیرعامل  شرکت سهامی توزیع برق استان گفت : طرح فرا سامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی (فهام) یکی از پروژه های ملی و مهم صنعت برق است که شامل مجموعه ای از کنتور های هوشمند می باشد.

وی تصریح کرد: در اجرای طرح فهام همکاری هایی با شرکت آب منطقه ای داشته ایم بر این منوال که در کنار نصب کنتور فهام برای مشترکین خود مشترکین کشاورزی را هم تحت پوشش قرار دهیم که در همین راستا تاکنون 3987 کنتور نصب شده است که 640 دستگاه از آن بر روی اشتراک های کشاورزی نصب شده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب