Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، فرهاد تجری نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: علی رغم اینکه تا کنون مردم، دولت و برخی از مسئولان تلاش های فراوانی را برای ارائه خدمات به زلزله زدگان استان کرمانشاه انجام داده اند اما مردم آن مناطق هنوز با مشکلات بسیاری مواجه هستند.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از زلزله زدگان در اسکان موقت و دریافت کانکس تحت پوشش قرار گرفته اند و این موضوع جای تشکر دارد اما باید برای سایر آسیب دیدگان و مسئله اسکان موقت آنها نیز فکری کرد و نباید آنها را فراموش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برآوردهای اولیه و دسته بندی هایی که برای اسکان اولیه انجام شده است به این شرح است که مردم زلزله زده را به 6 گروه تقسیم بندی کرده اند و بر این اساس، کانکس برای اسکان موقت به آنها واگذار شده است.
 
تجری اضافه کرد: ساختمان های صد در صد تخریبی، تخریبی نوع 1 و 2 ، ساختمان های تعمیری نوع 1 ، 2 ، و 3 و در نهایت ساختمان های سالم، از مواردی هستند که در تقسیم بندی مسئولان برای واگذاری کانکس به زلزله زدگان مدنظر بوده است.
 
وی ایراد بزرگ این تقسیم بندی را در نظر نگرفتن شرایط مستاجران دانست و ادامه داد: تعمیر ساختمان استیجاری در توان و اراده مستاجران نیست و در حال حاضر به این افراد کانکسی واگذار نشده است و برای صاحب خانه هم امکان ساخت و تعمیر مسکن  در مدت کوتاه وجود ندارد که مستاجران بتوانند دوباره در این منازل ساکن شوند.
 ضرورت رفع نگرانی از دانش آموزانی که در مدارس نیازمند تعمیر مشغول به تحصیل هستند
 
نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مالکان و ساکنان سابق خانه های نیازمند تعمیر که جزء منازل تخریبی محسوب نشده اند نیز با مشکلات فراوانی روبرو هستند و اغلب این افراد هم کانکس دریافت نکرده اند و زمان زیادی برای تعمیر و مقاوم سازی منزل آن ها نیاز است که متاسفانه مسئولان برای این موارد نیز فکری نکرده اند.
 
تجری با اشاره به پس لرزه های زلزله در استان کرمانشاه افزود: مردمی که خانه آنها نیازمند تعمیر است با وقوع پس لرزه های مداوم احساس امنیت ندارند که دوباره به خانه هایشان بازگردند و این موضوع بخش دیگری از مشکلات مردمی است که خانه آنها نیازمند تعمیر است.
 
وی یادآور شد: مسئولان برای مدارس تخریبی و نیازمند تعمیر نیز باید چاره اندیشی کنند و برای رفع استرس و نگرانی  دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس نیازمند تعمیر در مناطق زلزله زده هم باید به طور اساسی چاره اندیشی و برنامه ریزی کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری