Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: اسناد منتشره از سوی سازمان اطلاعات داخلی انگلیس (ام‌آی ۵) بیانگر حقایقی تازه درباره عملیات بمب‌گذاری در لندن در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم است.

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، اسناد جدید منتشر شده توسط سرویس اطلاعات داخلی انگلیس (MI5) جزئیات بیشتری را درباره بمب‌گذاری‌های لندن پس از جنگ جهانی دوم که توسط یک گروه صهیونیستی صورت گرفت، در اختیار قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه که در عملیات تروریستی خود به دنبال گرفتن کنترل سرزمین فلسطین از دولت بریتانیا بود، ادارات دولتی انگلیس را هدف قرار می‌داد و برای وزیران کابینه بریتانیا از جمله «سِر رابرت آنتونی ایدن» نخست وزیر وقت این کشور بمب نامه‌ای ارسال می‌کرد.
گروه شبه‌نظامی صهیونیستی "لِحی" مسئول ارسال این بمب‌ها بود. این گروه تروریستی در انگلیس به عنوان "باند استرن" شناخته می‌شد. لحی یکی از گروه‌های تفکیک شده از گروه تروریستی ایرگون بود که در دهه 1940 میلادی توسط مناخم بگین، نخست وزیر اسبق اسرائیل، رهبری می‌شد.
کشتار دیر یاسین در فلسطین توسط این گروه تروریستی و با همکاری گروه ایرگون انجام گرفت. در این فاجعه تروریستی بیش از صد غیرنظامی فلسطینی کشته شدند.
یکی از حقایق تاریخی فراموش شده در کشتار دیر یاسین این بود که گروه‌های مسلح چپ‌گرای صهیونیست نیز در این کشتار دست داشتند. فاجعه دیر یاسین و بسیاری فجایع دیگر به عمد به عنوان یک استراتژی بلندمدت برای ایجاد ارعاب و خالی کردن سرزمین فلسطین از ساکنان اصلی‌ آن برنامه‌ریزی شده بودند.
در آن زمان، بمب‌گذاری‌های گروه‌های مسلح صهیونیست علیه مقامات بریتانیایی منجر به اختلاف اساسی میان آن‌ها نشد. امپراطوری بریتانیا هرگز اعتراضی به اخراج بومیان از سرزمین‌های تحت استعمار خود، از جمله فلسطین، نداشت و این رویکرد بریتانیا برای اسرائیلی‌ها بسیار خوشایند بود.
امپراطوری بریتانیا نسبت به مهاجرت یهودیان به فلسطین نظر نامساعدی نداشت و اسرائیل را متحد آینده خود می‌دانست. اما روابط میان آن‌ها دچار مشکل شد و حتی در طول جنگ جهانی دوم گروه‌های راستگرا بویژه لحی قصد درگیری آشکار با بریتانیا داشتند.
پس از پایان جنگ در اروپا و خاورمیانه، جنبش صهیونیسم این بار اسلحه خود را به سوی بریتانیا و نیز مردم فلسطین گرفت. گروه‌های تروریستی لحی و ایرگون مقامات و مدیران انگلیسی را هدف حملات خود قرار دادند. بمب‌گذاری سال 1946 در هتل کینگ دیوید، که 91 کشته بر جای گذاشت، از اقدامات گروه تروریستی لحی بود.
گروه تروریستی کمتر شناخته شده لحی در لندن تا حدی توانست مخفی بماند. اما با توجه به انتشار اسناد جدید مسئله قابل توجه این است که چگونه افراطی‌ترین تروریست‌های صهیونیست به آرامی در طی این سال‌ها کنار رفته است.
محتوای یکی از اسناد منتشره توسط "ام آی 5" بخشی از مصاحبه یکی از بمب‌گذاران لحی است که علیرغم دست داشتن در ارسال یک بمب نامه‌ای برای مقامات بریتانیایی تنها به یک سال حبس محکوم شد.
نکته جالب توجه این است که گروه لحی به طور آشکار از کلمه "تروریستی" برای توصیف خود استفاده کرده است و آن را مایه افتخار می‌دانست.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
تن فروشی سمیرا با دستور شوهر و مادرشوهرش !
دوستی کثیف زن خائن با مربی بدنسازی شوهرش / نسیم دختر من نیست! +عکس
راز شوم زن خائن در نبش قبر مرد یاسوجی نهفته بود؟!
اقدام زشت شاگرد راننده اتوبوس با اجساد مسافران پس از تصادف
گزارش اولیه پلیس در صحنه تصادف قائدی / لیلا تنها دختر سرنشین خودرو بود!
فرار کردم و دور از چشم پدرم صیغه یک مرد شدم! / من عروس بی حیایی هستم!
نوعروس خائن در زندان نوشهر اعدام شد + عکس
تجاوز وحشیانه دختر عمو
اعدام قاتل 2 مرد +عکس
ادعای عجیب مرد اعدامی / تحمل نداشتم مرد دیگری به زن صیغه ای من دست درازی کند!+عکس دادگاه تهران
اقدام عجیب دختر 12 ساله در کلاس درس / معلم و 4 همکلاسی اش روانه بیمارستان شدند +عکس
دستگیری خواننده معروف رپ به خاطر تجارت سیاه +عکس
نقشه شوم مرد متاهل برای رعنا دختری 18 ساله!

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا

جهان تا پایان مارس ۲۰۲۴ شاهد رشد چشمگیر ظرفیت خورشیدی بود. در این میان بریتانیا با ظرفیت کل ۱۵.۸ گیگاوات در تمام تأسیسات خورشیدی خود سرآمد بود که این امر نشان‌دهنده افزایش ۵.۶ درصدی (۸۳۷ مگاوات) نسبت به مارس ۲۰۲۳ در این کشور است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ظرفیت کل خورشیدی جهان در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است. یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بریتانیا است که تنها در مارس سال جاری میزبان ۱۴ هزار و ۷۳۴ تأسیسات خورشیدی بود که ۶۳ مگاوات به ظرفیت کل خورشیدی آن افزود. این میزان بالاترین رقم برای سال جاری، اما کمتر از سطوح اولیه سال ۲۰۲۳ بود، با این وجود هنوز هم به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از میانگین‌های موجود بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است.

در این سال‌ها میانگین تعداد نصب‌های ماهانه حدود سه‌هزار مورد بود، اما پس از کاهش شدید در آوریل ۲۰۲۰ به دلیل اقدامات قرنطینه کووید -۱۹، تأسیسات خورشیدی بریتانیا در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ دوباره به فاز عملیاتی بازگشت و از سطوح قبل از همه‌گیری فراتر رفت، بنابراین تعداد این تأسیسات در آن طی ۱۲ ماه گذشته به بیش از ۱۵ هزار مورد افزایش داشته است. ۴۹ درصد معادل هفت هزار و ۷۰۸ مگاوات از ظرفیت این تأسیسات خورشیدی از دسامبر ۲۰۲۳ توسط دو مزرعه خورشیدی عملیاتی تأمین می‌شود.

افزایش ظرفیت خورشیدی در بریتانیا

تأسیسات فتوولتائیک خورشیدی داخلی بریتانیا در حال حاضر ۳۰ درصد از کل ظرفیت خورشیدی کشور را تشکیل می‌دهد، اما این سهم در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ در سطحی کمتر از ۲۵ درصد قرار داشت و به‌تازگی به دلیل افزایش تعداد این تأسیسات شاهد افزایش بوده است، به‌طوری‌که ۸۳ درصد از طرح‌های جدید در مارس ۲۰۲۴ برای نصب روی ساختمان‌های مسکونی از این نوع بود که بالغ بر ۴۷ مگاوات معادل ۷۵ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهد.

در سال ۲۰۲۳ در مجموع ۱۹۱ هزار و ۵۲۴ تأسیسات جدید به این کشور اضافه شد. بریتانیا وجود ظرفیت جدید، در میان کشورهایی با بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی در رتبه پنجم بالاترین رکوردها قرار دارد که دلیل آن اندازه کوچک اکثر تأسیسات جدید است.

کد خبر 750756

دیگر خبرها

  • پدری که از فرصت‌های روزمره استفاده می کرد تا از حقایق عالم بگوید
  • ویدیو/ قرار بود «عراق» جایگزین «رواندا» باشد!
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟