Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صداوسیما  به نقل از پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ نوشت ، با توجه به افزايش اعتياد به مواد مخدر در آمريکا، اين کشور از اين تجارت پر سود در افغانستان بهره مي برد.
دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا در سخنراني ساليانه خود از بحران مواد مخدر و همچنين افزايش چشمگير اعتياد به هروئين در آمريکا ابراز نگراني کرد بدون آن که علل آن را مورد بررسي قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حقيقت ناگفته اين است که افزايش اعتياد به هروئين در آمريکا با تهاجم به افغانستان به رهبري اين کشور در اکتبر 2001 افزايش يافته است.
افغانستان تحت اشغال نظامي آمريکا تقريبا 90 درصد مواد مخدر جهان را توليد مي کند. توليد مواد مخدر در افغانستان از سال 2001 تا کنون 49 برابر شده است و در سال 2017، توليد مواد مخدر در افغانستان به 9 هزار تن رسيد.
توليد مواد مخدر در افغانستان پيش از حمله آمريکا به اين کشور کمي کاهش يافته بود اما پس از تهاجم و اشغال افغانستان به دست نيروهاي آمريکايي و ناتو در هفتم اکتبر 2001، توليد مواد مخدر به سرعت افزايش يافت و بار ديگر به سطح قبل خود رسيد( يعني افزايش بيش از نه برابري در سال2002). 
در سال 2001 و پيش از حمله آمريکا و ناتو به افغانستان، 189 هزار نفر در آمريکا هروئين مصرف مي کردند. بر اساس بررسي دانشکده بهداشت عمومي دانشگاه کلمبيا، اين تعداد در سال 2012-2013 به سه ميليون و 800 هزار نفر رسيد.
در سال 2001، هزار و 779 آمريکايي بر اثر مصرف بيش از حد هروئين جان خود را از دست دادند. تا سال 2016، تعداد آمريکايي هايي که به علت اعتياد به مواد مخدر جان خود را از دست دادند به 15 هزار و 446 نفر رسيد.
در سال 2017، همزمان با افزايش نيروهاي آمريکايي در افغانستان، مناطق تحت کشت هروئين تا 83 درصد افزايش يافت.
لازم به گفتن نيست که تجارت مواد مخدر يک تجارت چند ميليارد دلاري است که دولت هاي آمريکا از آن حمايت کرده اند. واقعيت ناگفته اين است که سياست خارجي آمريکا حمايت از اين تجارت پرسود است. قاچاق مواد مخدر سومين تجارت پر سود پس از تجارت نفت و سلاح است.
به گفته آبي مارتين، روزنامه نگار آمريکايي ، مدرک قانع کننده اي وجود ندارد که نشان دهد سيا مواد مخدر را از افغانستان خارج مي کند. با اين حال، باور اين موضوع سخت است که در منطقه اي که به طور کامل تحت اشغال نظامي آمريکا است و کاملا تحت نظارت است، نتوان متوجه خروج مواد مخدر از کشتزارهاي اين کشور شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد

وزارت امور خارجه آمریکا نگران از تصمیم اسلام‌آباد برای افزایش حجم همکاری‌های اقتصادی با تهران، بار دیگر به تهدید ناکارآمد اعمال تحریم‌ها علیه ایران متوسل شد.

به گزارش مشرق، تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا نوشت که ودانت پاتل سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در نشست خبری دیشب (چهارم اردیبهشت) در پاسخ به سوالی در مورد ساخت بخش پاکستانی خط لوله گاز صلح میان ایران و پاکستان گفت که واشنگتن به همه کشورها اطلاع می دهد که خطر تحریم را در مراودات تجاری با تهران مد نظر داشته باشند.

در جریان نشست خبری دیشب، خبرنگاری از پاتل پرسید: در جریان سفر رئیس جمهوری ایران به پاکستان، ۲ کشور هشت تفاهمنامه امضا و توافق کردند که تجارت دوجانبه را به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهند. یکی از سخنگویان دولت پاکستان نیز گفت که اسلام‌آباد نیازی به معافیت تحریمی آمریکا برای ساخت بخش پاکستانی خط لوله انتقال گاز ندارد. ایالات متحده چه نظری در مورد این توافق ها و اظهارات دارد؟

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در پاسخ، ضمن اشاره به استقلال پاکستان در سیاست خارجی خود، گفت: ما به طور کلی خطر احتمالی تحریم ها را به هر طرفی که مراودات تجاری با ایران را مد نظر دارد، اطلاع می دهیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از هدف ‌گذاری افزایش حجم تجارت رسمی ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار و امضای هشت سند همکاری مشترک بین دو کشور خبر داده بود.

حسین امیرعبداللهیان ادامه داد:‌ بررسی موضوعات مختلف اعم از تجارت، انرژی، ترانزیت، علم و فناوری، فرهنگی، گردشگری سلامت و ‌زیارت، همکاری‌ های مرزی، مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، امنیتی و قضایی، میان هیات ‌های عالی رتبه جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران انجام گرفت.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر رسمی خود به پاکستان و پس از دیدار با مقام‌ های بلندپایه این کشور و همچنین بازدید از شهرهای لاهور و کراچی، ساعاتی پیش عازم سریلانکا شد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در مازندران
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد