Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستم دیسپچینگ به عنوان یکی از ابزار های مهم و کارآمد برای هماهنگی و نظارت بر مبادلات نفتی در صنعت نفت به منظور کنترل قاچاق سوخت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران راه اندازی شد.

سیستم دیسپچینگ به عنوان یکی از ابزار های مهم و کارآمد برای  هماهنگی و نظارت بر مبادلات نفتی در صنعت نفت به منظور کنترل قاچاق سوخت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز، صید محمد جمشیدی رئیس بازرسی  فنی و هماهنگی بر مبادلات نفتی شرکت ملی پالایش و پخش گفت با راه اندازی سیستم دیسپچینگ می توانیم میزان قاچاق سوخت را در کشور کنترل و از این طریق تبادلات فرآورده های نفتی را بطور دقیق اندازه گیری و محاسبه کنیم.

وی درباره انجام هماهنگی و نظارت بر مبادلات نفتی افزود: کمیته تخصصی شرکت ملی پالایش و پخش متشکل از نماینده های شرکت ملی پخش، شرکت خطوط لوله و مخابرات، شرکت ملی مهندسی و شرکت های پالایشی کشور و نمایندگانی از مدیریت هماهنگی و نظارت بر تولید و برنامه ریزی تلفیقی ایجاد شده است که با استاندارد سازی و تدوین بخشنامه های کاربردی به هدف های مهم شامل کاهش خطاها، درست عمل کردن مبادلات نفتی و جلوگیری از هدر رفت فرآورده های نفتی دست یافته است و بتوانیم از این طریق به تبادل نظر و تصمیم گیری های بهتر و جلوگیری از اتلاف سرمایه های ملی پرداخته و آن را مدیریت کنیم.

محمد جمشیدی همچنین درباره کمیته دیسپچینگ تصریح کرد: با پایش عملکرد مبادلات به منظور کاهش اتلاف فرآورده های نفتی  از آلودگی محیط زیستی جلوگیری به عمل آمده و پالایشگاه هایی مانند پالایشگاه نفت آبادان و کرمانشاه راکه در داخل شهر فعالیت می کنند ، مطابق با استاندارد محیط زیست تنظیم می کنیم.

رئیس بازرسی فنی و هماهنگی بر مبادلات نفتی افزود: در کنترل و عملکرد دقیق دیسپچینگ از دستگاه های ال جی جی تی و تجهیزات میترینگ با تکنولو‍ژی روز دنیا  استفاده می کنیم.در بعضی از مناطق در تبادل فرآورده ها از پالایشگاه به پخش مناطق تجهیزات میترینگ بطور دقیق اندازه مبادلات را کنترل و میزان آن را تشخیص می دهد تا بتوان آنرا محاسبه و کنترل کرد.

به گفته وی حوزه فعالیت دیگر دیسپچینگ اندازه گیری حجم مخازن و انبارها است که اطلاعات مورد نیاز را در اختیار ما قرار می دهند. اطلاعات مخازن جایگاه های سوخت شامل موجودی فرآورده ها و میزان توزیع و میترینگ آن ثبت و به مرکز دیسپچینگ ارسال می شود. این اطلاعات در دیسپچینگ می تواند به مدیریت و نظارت توزیع فرآورده های نفتی کمک کرده و موجب یکپارچه سازی در عملکرد پخش فرآورده ها در کشور شود.

جمشیدی اضافه کرد:در کشور ۸۵ انبار ، حدود یک هزار مخزن و۱۲۰۰ نقطه بارگیری در انبار های نفت شرکت ملی پخش وجود دارد و در هر نقطه از بارگیری باید سیستم میترینگ وجود داشته باشد . در حال حاضر ۴۵ درصد از این نقاط به این سیستم مجهز شده اند.۳۲۰۰ جایگاه سوخت۱۲۰۰ جایگاه سی ان جی و پنچ اسکله نفتی و ۱۰ واحدتاسیسات گاز مایع در کشور داریم که۷ نیروگاه تولید برق کنترل و نظارت قرار دارند.تامین و توزیع فرآورده های نفتی با کیفیت یکی از وظایف ما به مشتریان است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران

نعمت الله حاتمی معاون سیاسی و امنیتی فرماندار دهلران در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار کرد: گشت‌های مشترک بازرسی ستاد تنظیم بازار شهرستان در قالب سه تیم به صورت روزانه برای نظارت بر قیمت‌ها و برخورد با متخلفان در شهرستان فعال شده است.

حاتمی با تأکید بر اینکه نظارت و بازرسی بازار و رصد قیمت‌ها ادامه دارد، افزود: برای حفظ حقوق مصرف کنندگان و ممانعت از افزایش غیرقانونی قیمت‌ها و دیگر تخلفات، انجام گشت‌های مستمر و حضور همیشگی بازرسان در سطح بازار ضروری است.

وی افزود: مسئولان شهرستان باید وضعیت عرضه کالا‌های اساسی را رصد کنند و اجازه سودجویی را به متخلفان ندهند.

حاتمی با اشاره به تقسیم کار صورت گرفته بین دستگاه‌های متولی، تصریح کرد: نظارت در سطح شهرستان باید تقویت شود و مصوبات ستاد تنظیم بازار باید اجرایی شوند

وی به راه اندازی دوشنبه بازار و جمعه بازار برای عرضه برخی محصولات و کالا‌های اساسی مورد نیاز خانواده‌ها با قیمت عمده و پایین‌تر از نرخ بازار در شهرستان خبر داد و گفت: جهاد کشاورزی و شهرداری باید به قید فوریت مکانی برای این بازار جانمایی کنند.

معاون سیاسی فرماندار ویژه شهرستان دهلران گفت: مسئولان باید برابر مسولیت که پذیرفته‌اند پای کار باشند و مطالبات به حق مردم در حوزه‌های مختلف را پیگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد