Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از رسانه‌های خبری از وجود بحران در آلمان امروز می‌گویند. با این حال، واقعیت آن است که بحرانی وجود ندارد. تنها دشواری‌هایی پس از اعلام نتایج انتخاباتی بوندستاگ ایجاد شده است. بوخارد لیشکا عضو حزب سوسیال دموکرات و کمیته اطلاعات آلمان

ایران آنلاین / حزب دموکرات مسیحی آلمان  به همراه اتحادیه سوسیال مسیحی و حزب سوسیال دموکرات بخش قابل توجهی از آرای سابق خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حزب ما (سوسیال دموکرات) بازگشت به دولت ائتلافی تازه آسان نخواهد بود با این حال، مذاکرات تازه را با احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آغاز کرده‌ایم. در پایان مذاکره رأی ۴۵۰ هزار عضو حزب سوسیال دموکرات را خواهیم داشت. با این حال، من مطمئن هستم که ما در نهایت دولت ائتلافی تازه را تشکیل خواهیم داد.

حزب سوسیال دموکرات نگرانی زیادی ندارد. اکنون تعداد آرا برای تشکیل یک دولت ائتلافی میان حزب دموکرات مسیحی و حزب سبز کافی نیست. اگر حزب دموکرات مسیحی بخواهد ائتلاف با احزابی غیر از حزب سوسیال دموکرات را بپذیرد، دولتی اقلیتی تشکیل خواهد شد و این مشکلی برای حزب سوسیال دموکرات نخواهد بود. برخی از کسب آرای بیشتر از گذشته توسط حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» ابراز نگرانی می‌کنند. با این حال، من معتقدم آن حزب بیشتر یک جریان سیاسی اهل جدل و جنجال است. آنان سیاست سازنده و جالب توجهی ندارند. من فکر می‌کنم که رأی‌دهندگان در طول زمان این موضوع را به خوبی درک خواهند کرد.
آن حزب توانست با استفاده از موضوع پناهجویان و مهاجران رسیده به آلمان و ایجاد حساسیت در این باره از فرصت استفاده کند. اما اکنون وضعیت با سال ۲۰۱۵ میلادی تفاوت عمده‌ای دارد. در آن زمان شرایط ایجاب می‌کرد که کمک‌های بشردوستانه ارائه شده و مرزها برای پناهجویان باز شوند،  مشکل این بود که خانم مرکل همسایگان اروپایی ما را در این باره مطلع نکرد و هماهنگی لازم صورت نگرفت. از دو سال پیش تاکنون از تعداد پذیرش پناهجویان به میزان قابل توجهی کاسته شده است. اکنون شرایطی ایجاد شده که ما می‌توانیم بهتر پناهجویان را کنترل کرده و آنان را در جامعه ادغام کنیم.
حزب ما (سوسیال دموکرات) برگزاری دوباره انتخابات را بدترین راه حل ممکن می‌داند. ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا نتیجه دلخواه‌مان ایجاد شود. اکنون وقت مشارکت در دولت ائتلافی آینده است. در این میان ما سوسیال دموکرات‌ها باید توجهی جدی به نتایج اخیر در انتخابات داشته باشیم. واقعیت آن است که ما بخشی از آرای خود را از دست داده‌ایم. شاید یکی از دلایل اصلی این مورد آن باشد که خانم مرکل تقریباً تمامی موفقیت‌های حزب سوسیال دموکرات را به نفع خود مطرح کرده و در سبد خود قرار داده است. علاوه بر این، در یک دولت ائتلافی بزرگ تفاوت میان احزاب به ندرت برای رأی‌دهندگان به چشم می‌آید و قابل درک است. تغییر این ذهنیت در دولت ائتلافی آینده چالشی عمده برای حزب ما خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید