Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@09:39:55 GMT

دانشگاه آزاد اسلامی، میزبان جشن انقلاب اسلامی رامسر

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۳۷۹۲

دانشگاه آزاد اسلامی، میزبان جشن انقلاب اسلامی رامسر

جشن بزرگ انقلاب اسلامی شهرستان رامسر به مناسبت بزرگداشت ایام الله مبارک دهه فجر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در محل سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، جشن بزرگ انقلاب اسلامی به مناسبت بزرگداشت ایام الله مبارک دهه فجر در محل سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی و با حضور جمع کثیری از مسئولان شهری، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان، استادان، دانشجویان و کارکنان واحد رامسر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امور فرهنگی دانشگاه آزاد رامسر در این مراسم با تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خیر مقدم به حاضران در مراسم عنوان کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی، انقلابی فرهنگی بود، آرمان های والای انقلاب اسلامی که تجلی آن در افکار و اندیشه امام خمینی (ره) بود مهمترین آنها آرمان فرهنگی بود.

حجت الاسلام دکتر علی راستگو افزود: دیکتاتوری و سلطنت 2500 ساله شاهنشاهی فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را به نابودی کشانده بود و باعث شده بود چیزی از احکام نورانی اسلام باقی نماند.

راستگو با اشاره به رای 98 درصدی مردم در 12 فروردین سال 58 گفت: دومین آرمان انقلاب اسلامی، آرمان سیاسی است. جمهوری اسلامی ایران یک حکومت مردم سالار دینی است که برای اولین بار در بین کشورهای اسلامی، منطقه و حتی کشور های جهان بالاترین تراز دموکراسی و دموکراتیک بودن را به منصه ظهور گذاشت.

دکتر گوهر رستمی رئیس کمیته دانشجویی شهرستان رامسر هم با تشکر از هیئت برگزاری این مراسم، گزارشی از برنامه های اجرا شده توسط این کمیته در ایام دهه فجر در شهرستان رامسر به حضار ارائه داد.

این مراسم که با مشارکت و همکاری کمیته مشترک گرامیداشت دهه مبارک فجر مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر، حوزه معاونت فرهنگی و پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد با برنامه های متنوعی از جمله اجرای سرود انقلابی توسط گروه سرود، اهدا جوایز به نفرات برتر مسابقات ورزشی دهه فجر همراه بود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان