Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@10:21:13 GMT

100 درصد روستاهاي شهرستان سلطانيه برق دار شد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۸۵۱۰

100 درصد روستاهاي شهرستان سلطانيه برق دار شد

خبرگزاري آريا - زنجان - ايرنا - سرپرست فرمانداري سلطانيه گفت: هم اکنون اين شهرستان 46 روستا دارد که با آغاز عمليات اجرايي طرح برق رساني به آخرين روستاي علي آباد گويشه، 100 درصد روستاهاي سلطانيه از اين نعمت خدادادي بهره مند شدند.

به گزارش ايرنا، توحيد سليمي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: عمليات برقرساني به آخرين روستاي اين شهرستان با اعتبار يک ميليارد و 380 ميليون ريال آغاز شده است که با تکميل آن تمامي روستاهاي اين شهرستان برق دار مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين ادامه داد: همزمان با ايام الله دهه فجر 86 پروژه عمراني، کشاورزي، خدماتي و صنعتي اين شهرستان با اعتبار 165 ميليارد تومان بهره برداري و يا کلنگ زني مي شود.
سرپرست فرمانداري سلطانيه خاطرنشان کرد: از مجموع پروژه ها 50 پروژه مربوط به بخش عمراني با مبلغ 16 ميليارد تومان، 14 طرح کشاورزي به مبلغ سه ميليارد و 500 ميليون تومان،21پروژه خدماتي با اعتبار 1.5 ميليارد تومان و افتتاح فاز دوم کارخانه توتون صنعت با اعتبار 144 ميليارد تومان توسط سرمايه گذاري بخش خصوصي را شامل مي شود.
وي يادآوري کرد: 12 خانه بهداشتي نيز در اين ايام با اعتبار يک ميليارد و 860 ميليون تومان مورد بهره برداري قرار گرفت و علاوه بر آن ساختمان مرکز بهداشت اين شهرستان نيز با سه ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار کلنگ زني شد.
به گزارش ايرنا، شهرستان سلطانيه با 2 بخش و 30 هزار نفر جمعيت در 40 کيلومتري از مرکز استان زنجان قرار دارد.
طي چند سال گذشته برق رساني به روستاهاي اين استان روند روبه رشدي داشته و به طوري که حتي ساکنان روستاهاي کم برخوردار نيز از اين نعمت بهره مند شده اند.
بنا بر اعلام شرکت توزيع نيروي برق استان زنجان، با توجه به آخرين سرشماري انجام گرفته سال (95) از مجموع يکهزار و 55 روستا ،172 روستا خالي از سکنه شده و 14 روستا نيز فاقد برق زير 15 خانوار هستند که تا کنون به 890 روستا با جمعيت ساکن 103 هزار و 705 نفر معادل 99 درصد برق رساني شده است.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامي ** انتشار: رويا رفيعي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدپور در همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش کاخک گناباد شامگاه یکشنبه ضمن تاکید بر اینکه اولویت ما توسعه روستایی است، اظهار کرد: اقدامات خوبی در بخش کاخک اتفاق افتاده است و آن چیزی که به عنوان اولویت اول ما در جلسات مقدماتی مجلس با وزرا در سطح ملی و نمایندگان استان پیگیری شده، مدیریت و توسعه روستایی است.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اصلاح قوانین متعدد در مجلس که موجب تأخیر یا عملیاتی نشدن کارها می‌شود، افزود: این قوانین باید با برنامه ریزی صحیح اجرا شوند و مسؤولان گره‌ها و کاغذ بازی‌ها را در جهت توسعه روستاها بردارند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن نوید خبر خوش به کشاورزان منطقه مبنی بر عدم قطع برق در تابستان امسال خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های استانی و ملی امسال قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی نخواهیم داشت.

محمدپور ضمن یادآوری تبعات خشکسالی، کمبود بارندگی و منابع آبی در شهرستان‌های گناباد و بجستان گفت: باید با اختصاص اعتبار مناسب، به احیای قنوات و طرح‌های آبخیزداری حوزه انتخابیه توجه بیشتری شود.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه به ایجاد زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن به خصوص تأمین آب، برق و گاز گفت: اکثر دغدغه ما در حوزه تأمین آب است؛ ما بدون واحدهای مسکن ملی، هنوز هم ۹۰ لیتر در ثانیه آب کم داریم؛ پس در فرصت باقیمانده تا شروع تابستان باید تلاشمان را برای جبران این کمبود، بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که در نهضت ملی مسکن انجام شده این نکته را یادآور شد: اگر مشکلات نهضت ملی مسکن و نحوه واگذاری را نتوانیم مدیریت کنیم، ۲ تا ۳ سال آینده نخواهیم توانست تبعات آن را حل کنیم.

محمدپور در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمام شوراها و دهیارهای بخش کاخک گفت: اعتبارات خوبی برای روستاها از جمله: سنگ فرش معابر در حال پیگیری است.

کد خبر 6097829

دیگر خبرها

  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد