Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@16:08:41 GMT

چگونه ترس کودکان از دندانپزشکی را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۹۳۳۳۲

چگونه ترس کودکان از دندانپزشکی را کنترل کنیم؟

یک دندانپزشک در خصوص روش‌هایی که می‌توان با استفاده از آن‌ها ترس کودکان از دندانپزشکی را کنترل کرد توضیحاتی را ارایه داد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، علی مرسلی متخصص درمان ریشه و دندانپزشک در گفت‌وگویی گفت: کودکان زیادی هستند که متاسفانه برای دندان‌های دائمی خود نیاز به درمان ریشه پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبارت عصب‌کشی اغلب برای بسیاری از بچه‌ها بسیار ترسناک است و موجب استرس و دلهره آن‌ها می‌شود.

وی افزود: برای اینکه بچه‌ها برای دریافت این درمان آماده باشند، توصیه می‌شود که ابتدا والدین و سرپرستان کودک اطلاعات کافی و آمادگی ذهنی مناسب داشته باشند تا بتوانند کودک خود را برای اینکه درمان راحت و بدون استرسی داشته باشد، مهیا سازند. موارد زیر کمک می‌کند که کودک شما برای انجام دریافت درمان ریشه (عصب‌کشی) آمادگی بهتری داشته باشد.

وی ادامه داد: از کلمهٔ عصب‌کشی استفاده نکنید. این عبارت ذاتاً اشتباه است و عبارت درست درمان ریشه است. خود این کلمه برای کودکان و بزرگسالان حتی استرس زا است. اطلاعات اشتباه یا خاطرات یا شنیده‌های ناخوشایند خود و دیگران را برای کودک تعریف نکنید، پیش زمینهٔ ذهنی که اغلب اشتباه است برای فرزند خود ایجاد نکنید. بچه ها را از درمان ریشه نترسانید.

مرسلی با بیان اینکه فرزند خود را به دلیل اینکه کارش دندانپزشک به درمان ریشه کشیده است ملامت نکنید توضیح داد: همین سرزنش و ملامت و عباراتی ازاین‌دست که چون مسواک نزده‌ای چنین بلایی به سرت آمده است، استرس‌زاست و ترس کودک را بیشتر می‌کند. اجازه بدهید فرزندتان اطلاعات را از مسیر درست از دندان‌پزشک خود دریافت کند.در مورد روش های پیشگیری از پوسیدگی های در بچه ها اینجا را بخوانید.

این جراح دندانپزشک افزود: بر ارزش دندان‌های دائمی فرزندان خود واقف باشید. کودکان شما قرار است تا پایان عمر این دندان‌ها را حفظ کنند و شما در قبال حفظ، نگهداری و درمان آن‌ها مسئولیت دارید.

وی تصریح کرد: از ابتدا برای آوردن بچه‌ها به مطب از وعدهٔ جایزه استفاده نکنید. قول جایزه‌های بزرگ در ذهن کودک ممکن است هیولایی از درمان ریشه درست کند. بچه‌هایی که در سنین دندان‌های دائمی به ما مراجعه می‌کنند، کنجکاو هستند. خواندن و نوشتن بلد هستند و قادر به مطالعه و کسب اطلاعات هستند. باید به آن‌ها اطلاعات درست اما متناسب با سن آن‌ها داده شود ولی نباید آن‌ها گول زد و فریب داد.

مرسلی خاطنشان کرد: درمان ریشه، دندان‌ها را از کشیده شدن نجات می‌دهد و در حال حاضر تنها راه نجات دندان‌های نیازمند به درمان است؛ بنابراین در مورد اهمیت درمان و ارزش آن اگر آگاه باشید، می‌توانید کودکان را هم بهتر راهنمایی کرده و به انجام درمان ترغیب کنید.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۳۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • حس خوب حمایت
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی