Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۸ سال پیش علی فلاحیان که مسئولیت وزارت اطلاعات را به عهده داشته است درباره کشته شدن سعید امامی گفته بود این مرگ مشکوک است این در حالی است که یکی از اعضای کمیته تحقیق و تفحص مجلس ششم یک روز بعد گفته است فلاحیان باید پاسخگو باشد.به گزارش بلاغ،به گزارش نامه نیوز ، 18 سال پیش در 19 بهمن ماه سال 78 حجت الاسلام علی فلاحیان، وزیر اطلاعات دولت هاشمی درباره قتل های زنجیره ای گفته بود«ماجراي قتلهاي زنجيره‌اي، در دوران من نبوده در دوران دري‌ نجف‌آبادي بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتي كه من به وزارت اطلاعات رفتم، سعيد امامي پيش از من،‌آنجا بود و پست حساسي هم داشت كه حساسيتش كمتر از آخرين پست او نبود.  وي تاكيد كرده:‌ جاسوس بودن سعيد امامي، براي من، ثابت نشده است.اگر ثابت شد در چه دوره‌اي بوده است،‌ من مستحق تمام اين فشارها، حرفها و حديثها هستم. فلاحيان در پاسخ دانشجويي كه پرسيده بود آيا خودكشي سعيد امامي، از پيش تعيين شده بود، گفت: خودكشي سعيد امامي مشكوك بود، بعضي‌ها مي‌گويند آن دارويي كه وي خورده، باعث مرگ نمي‌شود. تحقیق و تفحص از قتل های زنجیره ای؛ فلاحیان باید پاسخگو باشد یک روز بعد یعنی در 20 بهمن سال 78 نماینده ارومیه که عضو کمیته تحقیق و تفحص از قتل های زنجیره‌ای در مجلس ششم بود با اشاره به فيلم اعتراضات متهمين قتلهاي زنجيره‌اي گفت: مسايلي كه ديده شد، اين شبهه‌ي اصلي را به وجود آورد كه چرا شخصي با اين عملكرد، حوزه‌ي معاونت اطلاعات و امنيت كشور را بر عهده داشت و اگر جاسوسي ايشان ثابت شود، ضعف عمده‌اي را براي سازمان اطلاعات كشور به وجود خواهد آورد. عضو كميته تحقيق و تفحص قتل‌هاي زنجيره‌اي همچنين اضافه كرده: اطلاعاتي كه در دست است نشان مي‌دهد تعداد ديگري نيز كه مرتبط با اين عوامل هستند، دستگير خواهند شد. عليرضا غني‌زاده گفت: همه‌ي سازمان‌هاي اطلاعاتي قابل نفوذ هستند، ولي فلاحيان بايد درباره‌ي نفوذ جاسوسي در حوزه‌ي معاونت اطلاعات و امنيت كشور پاسخگو باشد. وي در مورد عمليات تروريستي اخير منافقين اظهار داشت: گروهك منافقان سعي مي‌كند با حركات ايذايي، باعث ناامني كشور در آستانه انتخابات شود، ولي مردم ما با حضور گسترده خود پاسخ محكمي به اين حركت آنها خواهند داد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۹۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازخوانی کارنامه 8 تیم برتر جام حذفی؛ 3 قهرمان در کنار 5 مدعی
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی