Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@03:11:54 GMT

سند مالکیت ۲۳۰۰ هکتار از موقوفات اصفهان اخذ شد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۴۹۳۱۰

سند مالکیت ۲۳۰۰ هکتار از موقوفات اصفهان اخذ شد

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک استان از ابتدای سال جاری تاکنون برای ۲۳۰۰ هکتار از موقوفات استان اصفهان سند مالکیت به نام موقوفه اخذ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت الاسلام رضا صادقی در همایش یاوران وقف با اشاره به برکات وقف در جامعه اظهار کرد: همه مساجد، برخی دارالشفاها، تعدادی از بیمارستان‌ها، حسینیه ها و همچنین برخی دارالقرآن‌ها از جمله موقوفاتی است که مردم از آثار و برکات آنان استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در استان اصفهان بیش از ۱۵ هزار موقوفه به ثبت رسیده که از این تعداد هفت هزار موقوفه شامل مساجد، حسینیه‌ها، تکایا، حوزه‌های علمیه، بیمارستان‌ها، دارالشفاها و دارالقرآن‌ها است و هشت هزار موقوفه نیز منفعتی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به اقدامات معاونت حقوقی و ثبتی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در سال جاری در راستای تثبیت مالکیت موقوفات و صیانت از حقوق واقفان نیک اندیش، گفت: با پیگیری های به عمل آمده و با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک استان در سال جاری تاکنون برای ۲۳۰۰هکتار از موقوفات استان اصفهان سند مالکیت به نام موقوفه اخذ شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در استان اصفهان ۷۱۸ امامزاده عظیم الشان به ثبت رسیده است، گفت: مقام معظم رهبری درباره امامزادگان جلیل القدر فرموده اند" امامزادگان ثروت های معنوی ما هستند و باید به بهترین شکل ممکن به آنان رسیدگی و بقاع متبرکه نیز باید به قطب های فرهنگی تبدیل شود".

صادقی افزود: در حال حاضر در کشورمان ۸۰۵۱ امامزاده عظیم الشان وجود دارد که همه این بزرگواران از سلاله پاک پیامبراکرم (ص) هستند و تکریم و تجلیل از این بزرگواران تجلیل و تکریم از پیامبر اکرم(ص) محسوب می شود.

وی همچنین به اجرای طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در طول چهار گذشته در سطح استان اشاره کرد و گفت: اداره اوقاف و امور خیریه در راستای پیروی از منویات مقام معظم رهبری(دامت برکات) مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن کریم توانسته است با اجرای طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم در طول چهار سال گذشته در سطح استان اصفهان بیش از ۸۰ هزار نفر حافظ قرآن کریم که حداقل پنج جزء از قرآن کریم را حفظ هستند تربیت کند و این امر نیز یکی از افتخارات و دستاوردهای مهم این اداره کل محسوب می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به نقش و جایگاه وقف در راستای ایجاد یک جامعه پویا اظهار امیدواری کرد که با کمک واقفان نیک اندیش وقف هایی برای کمک به افراد نیازمند و همچنین برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی، علمی و اقتصادی به ثبت برسد تا این درآمد پایدار بتواند موجب توسعه و عمران کشور در همه امور شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۹۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم