Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر سیدعلی ابطحی درباره دستاوردهای حوزه پزشکی کشور پس از انقلاب اسلامی گفت: پیش از انقلاب، بنده مسئول بیمارستانی در جنوب تهران بودم و پس از انقلاب نیز به تدریج از وضعیت تمام رشته‌های پزشکی مطلع بودم. واقعیت این است که قبل از انقلاب تعداد زیادی از پزشکان کشور خارجی بودند، شاید 10 درصد کادر پرستاری برای ایران بود و بقیه از کشورهای مختلف بودند، افرادی که خود از نظر پزشکی علم بسیار کمی داشتند و در تجویز دارو نیز مشکل داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شد و اکنون که در دهه چهارم انقلاب قرار داریم، از نظر نیروی انسانی پزشکی در تمام حوزه‌ها در سطح عالی قرار داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی استان تهران گفت: با اینکه تعداد زیادی فارغ‌التحصیل پزشکی در کشور وجود دارد، هنوز کشور به پزشکان حاذق و جوان بیشتری نیازمند است.

ابطحی درباره وضعیت کنونی کشور در حوزه پزشکی بیان کرد: کادر پرستاری همه رشته‌ها از داخل کشور است. در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی، رشته‌های تخصصی تدریس می‌شود. ابتدای انقلاب کوچک‌ترین عمل جراحی قلب باید به خارج اعزام می‌شد و صف‌های بسیار طولانی برای عمل‌های محدودی که در بیمارستان شهید‌رجایی انجام می‌شد، وجود داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی استان تهران گفت: در حال حاضر با وضعیت خوب پزشکی در کشور، دیگر اعزام بیمار که مشکلات عدیده‌ای به همراه داشت، وجود ندارد و حتی از تمام کشورهای منطقه و همجوار برای طی مراحل درمانی به ایران اعزام می‌شوند و ایران اسلامی امروز کشور مقصد است نه مبدأ و ایران به کشور توریست سلامت تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی نیز قصد داریم با پذیرش بیمار از خارج کشور و خدمات درمانی مناسب، این تجارت پرسود و ارز‌آور را دنبال و تقویت کنیم.

ابطحی تصریح کرد: پزشکان کشور در حال حاضر از نظر علمی در بسیاری از رشته‌ها سطح اول جهان هستند و برخلاف گذشته دیگر بیماری‌های عفونی صدر مرگ و میر نیست، این تغییر به برکت علمی است که در دوران انقلاب در دانشگاه‌ها ایجاد شد و دانشگاه‌های علمی سطح بالایی هستند.

وی در پایان اعلام کرد: در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران علاوه بر رشته دستیاری داخلی که اکنون وجود دارد، برنامه‌ریزی شده است تا دستیاری سالمندان و پرستاری سالمندان نیز اضافه شود و در حال اخذ مجوز برای این رشته‌های جدید هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۱۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد