Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری گفت: ما به آینده امیدواریم تا با انرژی بیشتر و دستاوردهای این رکوردگیری که نشان دهنده پتانسیل بالای وزنه برداری زنان کشور است، برنامه ریزی کنیم و عملکرد بانوان در این رشته را توسعه بدهیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ریحانه طریقت نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری در خصوص اولین دوره رکوردگیری بانوان گفت:

اولین دوره رکوردگیری وزنه برداری زنان ایران در روهای ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه مصادف با ایام الله دهه فجر با حضر ۱۰۲ ورزشکار، مربی، سرپرست، کادر فنی و داوران خانم از ۱۶ استان در تالار وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریحانه طریقت ادامه داد:

از آنجائیکه فرآیند آموزش در وزنه برداری شامل تکرار سیکل استعدادیابی آموزش و سنجش در غالب رکوردگیری می باشد،این رکوردگیری با هدف ایجاد انگیزه، سنجش پتانسیل موجود، آزمایش استانی و ایجاد فضا و محیطی برای تجربه ملموستر رقابت ها برای وزنه برداران خانم برنامه ریزی و انجام شد.

ریحانه طریقت درخصوص اینکه این رکوردگیری اصلاً مسابقه رسمی نبوده اظهارداشت:

در این رکوردگیری مراسم سکو و توزیع مدال داشتیم ولی تیم برتر یا ورزشکار برتر معرفی نکردیم، چون این مسابقه رسمی نبود. از آنجایی که تعداد افراد در اوزان مختلف ناقص بوده و یکسری از استان ها فعال در حدود ۱۵ ورزشکار در این رکوردگیری حضور داشتند و برهمین اساس عنوان رسمی به هیچ تیم تعلق نگرفت.

نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری درخصوص استان های که فعالتر از بقیه استان ها هستند، تاکید کرد:

هر چند که انسجام تیمی، برنامه ریزی به موقع، انجام رکوردگیری، انتخاب و اعزام وزنه بردار به این چنین مراسم های باعث می شود که از استان های همچون خراسان رضوی تقدیر کنیم.البته با همه تلاش ها که صورت گرفت، جای دختران وزنه بردار کرمانشاه که برای حضور در نخستین دوره رکوردگیری کشوری آماده شده بودند، بسیار حس شد و جای آن ها در این مراسم خالی بود.

ریحانه طریقت در ادامه درخصوص آینده وزنه برداری بانوان در کشورمان تصریح کرد:

استقبال زیاد از طرف هیئت ها نشان دهنده پتانسیل موجود در وزنه برداری بانوان است که حتماً دیده می شود و برای ادامه گسترش آن تا رسیدن به نتایج طلایی برنامه ریزی خواهد شد. برهمین اساس ما به آینده امیدواریم تا با انرژی بیشتر و دستاوردهای این رکوردگیری که نشان دهنده پتانسیل بالای وزنه برداری زنان کشور است، برنامه ریزی کنیم و عملکرد بانوان در این رشته را توسعه بدهیم. تلاش ما این است که با کمک و حمایت معاونت بانوان وزرات ورزش و جوانان که تا به الان ما را همراهی کرده اند، مجوز و مراحل بعدی را هم اخذ کنیم و مشکلات پیش رو را پشت سر بگذاریم.

ریحانه طریقت درخصوص نخستین اردوی تیم وزنه برداری بانوان نیز گفت:

دختران نوجوان حاضر در این رکوردگیری کشوری به نخستین اردوی تیم وزنه برداری بانوان که همزمان با برگزاری رقابت های جام بین المللی فجر در اهواز، دعوت می شوند. از میان نفرات دعوت شده به این اردو، وزنه برداران نوجوان برتر به مرحله بعدی اردوی وزنه برداری بانوان ایران دعوت خواهند شد. به همین روال تیم های رده سنی جوانان و بزرگسالان نیز تشکیل خواهد شد و برای آن ها نیز برنامه ریزی می شود . بر این اساس افراد مستعد شناخته می شوند و به جمع اردونشینان اضافه خواهند شد.

نایب رئیس وزنه برداری بانوان خاطرنشان کرد:

در ابتدای راه هستیم و بسیاری از استان ها به تازگی به ما می پیوندند.از حمایت ها و اعتماد علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری و همچنین همکاران محترم در کمیته اجرایی مسابقات و پشتیبانی که در برگزاری نخستین دوره رکوردگیری و برنامه ریزی ها در کنار بنده بودند، تشکر می کنم

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۰۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد

به گزارش خبرآنلاین، علائم بالقوه زیادی برای تومورهای مغزی وجود دارد، اما فردی که تومور مغزی دارد بعید است که همه این علائم را داشته باشد. همچنین، بسته به محل رشد تومور در مغز و بزرگی آن، علائم متفاوت است.

علائم تومور مغزی چیست؟

علائم تومورهای مغزی بسته به نوع، اندازه و محل دقیق مغز متفاوت است. برخی از علائم هشدار دهنده تومور مغزی شامل موارد زیر است:

۱)تشنج

تومورهای مغزی می‌توانند بر ساختارهای مغز فشار وارد کنند. این اتفاق می‌تواند با سیگنال‌های الکتریکی بین سلول‌های عصبی تداخل کند و منجر به تشنج شود.

تشنج گاهی اوقات اولین علامت تومور مغزی است، اما ممکن است در هر مرحله‌ای رخ دهد. حدود ۵۰ درصد از افراد مبتلا به تومور مغزی حداقل یک تشنج را تجربه می‌کنند.

۲)تغییرات شخصیتی یا تغییرات خلقی

تومورها می‌توانند عملکرد مغز را مختل کنند و بر شخصیت و رفتار شما تأثیر بگذارند. آنها همچنین می‌توانند باعث تغییرات خلقی در شما شوند. مثلاً اینکه شما یک دقیقه آرام و خوشحال هستید و لحظاتی بعد، بدون هیچ دلیلی شروع به بحث و مشاجره می‌کنید.

این دسته از علائم تومور مغزی می‌توانند زود هنگام بروز پیدا کنند، اما ممکن است در اثر شیمی‌درمانی یا سایر درمان‌های سرطانی نیز ظاهر شوند.

تغییرات شخصیتی یا نوسانات خلقی می‌توانند ناشی از اختلالات روانی یا سایر اختلالاتی که مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند نیز باشند.

۳)اختلالات حافظه

مشکلات حافظه می‌تواند به دلیل وجود تومور در هر نقطه از مغز باشد، به خصوص اگر لوب پیشانی یا تمپورال را تحت تاثیر قرار دهد. توموری که بر لوب فرونتال یا جداری تأثیر می‌گذارد نیز می‌تواند عملکرد استدلال و تصمیم‌گیری را مختل کند. برای مثال، ممکن است: تمرکز کردن برایتان سخت باشد و به راحتی حواستان پرت شود، اغلب در مورد مسائل ساده گیج شوید یا نتوانید چند کار را انجام دهید و در برنامه‌ریزی مشکل داشته باشید. گاهی نیز ممکن است حافظه کوتاه‌مدت شما با مشکل مواجه شود و به درستی کار نکند.

این علائم می‌تواند همزمان با بروز تومور مغزی در هر مرحله اتفاق بیفتد. همچنین ممکن است یک عارضه جانبی ناشی از شیمی درمانی یا پرتودرمانی باشد.

مشکلات شناختی خفیف می‌تواند به دلایل مختلفی به جز تومور مغزی رخ دهد؛ از جمله کمبود ویتامین، مصرف داروها یا سایر شرایط سلامت روان.

۴)خستگی مفرط

خستگی مفرط با خستگی معمولی متفاوت است. نشانه‌های خستگی مفرط در ادامه ذکر شده است:

شما در اکثر مواقع یا تمام اوقات کاملاً خسته هستید.

به طور کلی احساس ضعف می‌کنید و اندام شما حس سنگینی دارد.

اغلب در وسط روز، خواب به سراغتان می‌آید.

توانایی تمرکز خود را از دست می‌دهید.

تحریک‌پذیر و بی نظم می‌شوید.

خستگی می‌تواند ناشی از وجود یک تومور مغزی سرطانی باشد، اما اولین علامت نیست.

۵)تهوع و استفراغ

ممکن است در مراحل اولیه تومور، حالت تهوع و استفراغ داشته باشید زیرا تومور باعث عدم تعادل هورمونی یا افزایش فشار در مغز می‌شود. در طول درمان تومور سرطانی، حالت تهوع و استفراغ می‌تواند از عوارض جانبی شیمی درمانی یا سایر درمان‌ها باشد.

*البته ممکن است به دلایل مختلف دیگری از جمله مسمومیت غذایی، آنفولانزا یا بارداری نیز دچار حالت تهوع و استفراغ شوید.

استفراغ ناشی از تومور مغزی معمولاً شدید است و با استفراغ دوران بارداری، مسمومیت غذایی یا آنفولانزا بسیار متفاوت است.

۶)ضعف و بی‌حالی

احساس ضعف عمومی می‌تواند فقط به این دلیل باشد که بدن شما در حال مبارزه با تومور است. برخی از تومورهای مغزی باعث بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها می‌شوند.

ضعف یا بی‌حسی عضلانی فقط در یک طرف بدن اتفاق می‌افتد و می‌تواند نشان‌دهنده وجود تومور در قسمت‌های خاصی از مغز باشد.

منبع: healthline

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901046

دیگر خبرها

  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم