Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه گفت: بر اساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی عرضه بن سای از اول اسفندماه سال جاری ممنوع و قاچاق محسوب می شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین ، اکبر شاهرخی با تاکید بر اینکه این ممنوعیت فقط شامل بن سای نمی شود، افزود: گل و گیاهانی نظر لاکی بامبو، ارکیده ، سانسوریا نیز ممنوع بوده و درصورت مشاهده جمع آوری وامحاء خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یاد آور شد: درراستای اجرای مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ابتدای اسفند 96 درصورت مشاهده؛ گیاهان ذکر شده جمع آوری و پس از تشکیل پرونده قضایی براساس ماده 11 و 12 قانون حفظ نباتات طی تشریفات قانونی امحاء خواهد شد.

شاهرخی ادامه داد: این اقدامات به منظور حمایت از تولیدات داخلی وجلوگیری از عرضه هرگونه محصولات کشاورزی بدون هویت انجام می گیرد.

شبکه ها و کانال های بی هویت فروش گل قیمت ها را غیر واقعی کردند

رییس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه از افزایش 40 تا 50 درصدی گل و گیاه در بازار مرکزی گل خبر داد و گفت: هر چند افزایش تقاضا بر افزایش قیمت تاثیر گذاشته است اما علت اصلی این افزایش قیمت؛ فعالیت کانال و شبکه های بی هویت در فضای مجازی است.

شاهرخی اضافه کرد: برخی از این کانال و شبکه ها در روزهای خاص از افزایش تقاضا سوء استفاده کرده و قیمت های نجومی به متقاضیان می دهند و این امر موجب رشد غیر واقعی قیمت ها شده است.

کانال های گل فروش در صدر شکایات مردمی

رییس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه بیشترین شکایت مردمی به این اتحادیه را مربوط به کانال های گل فروش عنوان کرد و افزود: این کانال ها که معمولا بدون هویت و غیر مجاز هستند با قرار دادن عکس‌های جعلی یا کپی از شرکت‌های معروف در کانال یا شبکه های فضای مجازی طعمه‌های خود را به دام می‌اندازند.

شاهرخی تاکید کرد: محصولی که توسط این شبکه و کانال‌ها ارائه می‌شود از کیفیت پایینی برخودار است و گاهی دیده شده حتی در نوع گل‌های سفارشی نیز تقلب می‌کنند و به جای ارائه دسته گل مطابق با سفارش مشتری، گل‌های ارزان را جایگزین می کنند.

وی بیان کرد: برخی از این کانال و شبکه ها برای جلب اعتماد مشتری آدرسی را با عنوان آدرس دفتر مرکزی ارائه می‌دهند که بیشتر این آدرس‌ها یا جعلی هستند یا به‌صورت موقت یک یا دو ماهه اجاره شده‌اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه با تأکید بر اینکه تاکنون برای هیچ سایت یا کانالی مجوز فروش گل صادر نشده است، ادامه داد: راهی برای مقابله با این شبکه و کانال ها وجود ندارد، فقط آگاهی و هوشیاری مردم است که می‌تواند از فرصت طلبی افراد سودجو جلوگیری کند.

شاهرخی از مردم خواست که سفارش‌های خود برای دسته گل یا گل‌آرایی مجالس، فقط به مراکزی بسپارند که از اتحادیه مجوز دارند.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه ، اتحادیه نرخ ها را تعیین و در اختیار گل فروشی های مجاز قرار می دهند و آن ها موظف به رعایت  نرخ ها بر اساس دستورالعمل اتحادیه هستند.

شاهرخی در پایان تأکید کرد: پیگیری حقوقی شبکه و کانال های غیر مجاز امکان پذیر نیست و اتحادیه فروشندگان گل و گیاه تنها در مقابل تخلفاتی که از سوی مراکز عضو این اتحادیه رخ می‌دهد پاسخگو است و اقدامات قانونی لازم را انجام می دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • ساخت و ساز در یک شهرک جیرفت با شکایت میراث متوقف شد
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله