Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@06:48:59 GMT

کارگاه‌های ساختمانی نباید قتلگاه کارگران باشد

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۸۶۳۴۴

پول نیوز- 50 درصد حوادث ناشی از کار در حوزه ساختمان است. این موضوعی است که صبح امروز توسط مدیرکل دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی مطرح می‌شود. حامد مانی‌فر در نشست خبری که برای معرفی طرح HSE یا همان سلامت، ایمنی و محیط زیست در کارگاه‌های کار کشور برگزار شده بود در جمع خبرنگاران گفت: بین 48 تا 50 درصد حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی کشور اتفاق می‌افتد  و بیش از 90 درصد کارگاه‌های کشور از نازل‌ترین استانداردهای کیفی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او با تاکید بر اینکه جشنواره نشان تعالی HSE قصد دارد با سیاست‌های تشویقی و توجیهی با جای اخطار و توبیخ کارگاه‌های کار و به خصوص ساختمان در کشور را بهبود بخشد، افزود: برای اجرای این طرح رنج‌های بسیاری متحمل شده‌ایم. بیش از 1000 ارزیاب، 80 کارگاه در سراسر کشور را مورد بررسی قرار دادند و نتیجه تلخی را به ما اعلام کردند: تنها دو کارگاه به سطح کیفی تک ستاره رسیده بودند. این در حالی است که نشان تعالی تنها به سازمان‌هایی داده می‌شود که 7 ستاره کیفی کسب کرده باشند.

کاظم نعیمی مطلق هم که به عنوان دبیر جشنواره در این نشست حضور داشت، به پول نیوز گفت: افزایش کیفیت و ارتقا سطح ایمنی در کارگاه‌ها باید تبدیل به یک مطالبه اجتماعی شود و این هدفی است که ما در این مجموعه دنبال می‌کنیم. بیشترین ضعف کارکاه‌های ساختمانی ما در حوزه مدیریت و مصرف انرژی است و این ضعف‌ها باید برطرف شود.

مطالبات کارگران و کارفرماها باید در حوزه HSE بالا رود و این کاری است که مجموعه ما قصد انجام آن را دارد. برای اینکار نیاز به اطلاع رسانی گسترده داریم و همه سازمان‌ها و پیمانکاران و کارفرماها باید به این نتیجه برسند که ارتقا سطح ایمنی کارگاه‌ها در مجموع یک نوع سرمایه‌گذاری است نه اضافه‌ شدن هزینه‌ها.

HSE داشتن یک مجموعه باید به آن مجموعه ارزش اضافه کند و ایجاد رقابت یکی از مولفه‌های این جشنواره است. دبیر این جشنواره در گفت‌وگو با پول نیوز تاکید کرد: نمی‌توان انتظار داشت که در سال اول برگزاری این جشنواره اتفاق خارق العاده‌ای بیفتد اما مطمئن باشید که با گذر زمان به این هدف دست خواهیم یافت.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دره نیزار همانطور که از نامش پیداست، نیزار به معنای واقعی بوده که در برابر سیلاب های گاه و بی گاه شمال غرب تهران نقش سدی را ایفا کرده که البته مقاومت آن‌چنانی و به معنای امروزی نداشته است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خان درباره حدود این دره تاریخی می گوید: «دره نیزار از پایین‌دست امامزاده عینعلی‌زینعلی (ع) شروع می شد و تا نهر طرشت ادامه داشت. این دره تا ۵۰ سال قبل دست‌نخورده باقی مانده بود تا اینکه در طرح گسترش پایتخت از بین رفت و بوستان نهج‌البلاغه را روی بقایای آن ساختند. دره نیزار برای اهالی طرشت اهمیت فراوانی داشت، چون مسیر عبور آبی بود که چرخ های آسیاب کهک را به حرکت درمی‌آورد و در ادامه باغ های روستای طرشت را آبیاری می کرد.»

اواسط دهه ۳۰ که نیروهای بیگانه در خیابان ها و حتی در آسمان تهران جولان می دادند خبر سقوط هواپیمای آمریکایی در دره نیزار پایتخت‌نشین ها را غافلگیر کرد. لطفعلی‌خانی درباره این حادثه تاریخی می گوید: «در دهه ۳۰ که تقریبا شروع حکومت پهلوی دوم بود، آمریکایی‌ها در پوشش کارمندان «اداره اصل چهار» در تهران فعالیت می کردند. در همان روزها هواپیمای حامل کارکنان اداره اصل چهار که مدام از آسمان محدوده طرشت عبور می کردند در دره نیزار سقوط کرد و صدای انفجار آن اهالی را به این مکان کشاند. چند روز بعد معلوم شد که دو آمریکایی در این حادثه کشته شده‌اند و جسد آنها در آتش سوخته است. بعد از این ماجرا دره نیزار هم به عنوان مکانی که هواپیمای آمریکایی در آن سقوط کرده به شهرت رسید.»

جوان های طرشتی روی سنگ یادبود قربانیان آمریکایی نشسته اند.

اواخر دهه ۳۰ و مدتی بعد از سقوط هواپیمای آمریکایی، بنای یادبود آنها در دره نیزار نصب می شود، اما سنگ‌نوشته ای که نام سرنشینان هواپیمای آمریکایی و تاریخ دقیق حادثه روی آن حک شده بود در طرح ساخت بوستان نهج‌البلاغه از بین رفت و دیگر هیچ رد و نشانه‌ای از هویت کشته‌شده‌های تاریخی‌ترین حادثه دره نیزار به جا نماند.

کد خبر 846571 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد