Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت احداث فرودگاه و راه آهن در منطقه آزاد ارس تاکید کرد. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جلفا، مجید خدابخش عصر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل جدید منطقه آزاد ارس با اشاره به این که منطقه آزاد جلفا در این 20 سال دستاوردهای بسیار خوبی داشته است اظهار داشت: مناطق آزاد در دنیا وسیله‌ای برای توسعه است چنان که در کشورهای دیگر با سرعت بسیار زیاد توسعه پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از زحمات 4 ساله مهندس عرب لویی در سازمان مناطق آزاد  و بیان این که مهندس عرب لویی فردی با تلاش و پشتکار است گفت: مهندس عرب لوبی زمانی که مدیر عامل تراکتور سازی تبریز بودند خط تولید تراکتور سازی برای تولید 5000 تراکتور طراحی شده بود اما ایشان به 20000 تراکتور رساندند و برای آینده قصد افزایش تا 30000 را نیز داشتند که این نشان از مدیریت و کار بی نظیر ایشان است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به شخصیت ملی نریمان ابراز کرد: شناخت بنده از نریمان به سال 1357 برمی‌گردد و ایشان با سبقه مدیریتی و تجربه بالا و ارزشمند به منطقه آزاد ارس وارد می‌شوند.

وی با تاکید بر افزایش شتاب پیشرفت منطقه آزاد ارس یادآور شد:  زیر ساخت‌ها در منطقه به خوبی انجام شده است و این منطقه به خوبی معرفی شده است و باید همت بر افزایش شتاب پیشرفت این منطقه باشد، چنان که به فرموده مقام معظم رهبری "آذربایجان سر ایران است" و منطقه آزاد ارس نیز از این قاعده مستثنی نیست.

استاندار آذربایجان شرقی در بیان اینکه اقبال عمومی خوبی برای حضور نریمان در این منطقه موجود است تصریح کرد: باید از ظرفیت نخبگان موجود در منطقه آزاد ارس مخصوصاً نخبگان بومی، مسئولین محلی، ائمه جمعه و نمایندگان مجلس در راستای پیشبرد منطقه استفاده شود.

وی با اشاره به این که شهرستان جلفا قبل از جنگ قره باغ که میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان رخ داد از طرفیت ترانزیتی خوبی برخوردار بود ابراز کرد: قبل از وقوع این جنگ سالانه 1700000 هزار تن واردات داشتیم و طرح قطار برقی از تبریز تا جلفا محورهای توسعه می‌شد که با وقوع این جنگ قطع شد و شهرستان جلفا در نقطه بن بست قرار گرفت.

خدابخش با تاکید بر این که اساس ایجاد مناطق آزاد صادرات است افزود: به امید خداوند مدیرعامل جدید هدف صادراتی قابل قبولی را اعلام کنند.

 وی ادامه داد: بحث احداث فرودگاه و راه آهن فارغ از تردد شهروندان عزیز به عنوان دو کار بسیار اساسی به طور جدی دنبال شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر هدف قرار دادن بازار روسیه ابراز کرد: انتظار داریم روسیه را با 50 میلیارد دلار واردات مواد غذایی و 4 میلیارد دلار مواد لبنی مانند شیر، کره و پنیر در سال و تحریم مواد غذایی از سوی اتحادیه اروپا به عنوان اصلی‌ترین بازار هدف معرفی کنیم‌ چنان که بهترین سطح روابط سیاسی را با جمهوری اسلامی ایران را نیز دارد و فرصت خوبی برای سرمایه گذاری است.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۸۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی احمد حمزه زاده در نشست ستاد احیای ربع رشیدی تبریز مساحت عرصه و اعیانی این اثر باستانی و تاریخی در تبریز را طبق اسناد کهن بیش از ۹۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: این محل در طول هفت قرن همواره مورد تهاجم و دستبرد حکومت‌ها و جوامع محلی قرار گرفته و در زمان حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیا است.

به گفته وی در سال‌های اخیر و با مساعدت نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف بیش از یازده هکتار این مجموعه تملک و آزادسازی شده است.

حمزه زاده با اشاره به اجرای پنج فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در مجموعه ربع رشیدی ادامه داد: این مجموعه در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

وی جلوگیری از ساخت و ساز‌ها در حریم محوطه و تلاش برای تملک اماکن واقع در حریم از جمله پمپ بنزین خیابان عباسی را از رویکرد‌ها و اهداف اصلی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد.

حمزه زاده اراضی محوطه ربع رشیدی را مهم و حساس از نظر باستان شناسی یاد کرد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع راه دسترسی از کف خیابان تا برج ربع رشیدی با پلکان‌های چوبی و با فاصله از سطح خاک پوشانده شده است تا مراقبت‌های لازم و کافی از این محوطه به عمل آید.

وی گفت: هر گونه اقدام مرمتی و ایجاد امکانات رفاهی برای گردشگران در ربع رشیدی با استفاده از سازه‌های برگشت پذیر به طبیعت ممکن است.

محوطه تاریخی ربع رشیدی که از آن به عنوان نخستین دانشگاه بین المللی جهان یاد شده و قدیمی‌ترین موقوفه ایران است، در قرن هشتم هجری قمری به دستور خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی ساخته شد و به همین علت این شهرک را رشیدیه یا ربع رشیدی نامیدند و به جز چند بنای فرو ریخته متعلق به دوره صفویه، چیز دیگری از آن همه عظمت و زیبایی باقی نمانده است.

هم اکنون تپه‌ای گردمانند در قسمت شمال شرقی تبریز و در دامنه کوه سرخ و سر به فلک کشیده عینـالی (عون بن علی) و در انتهای خیابان عباسی به چشم می‌خورد که حدود ۷۰۰ سال پیش شهرکـی زیبا و باشکوه، دارای ۳۵ هزار واحد مسکونی و یک هزار و ۵۰۰ مغازه و حمام بهداشتی و کارخانه‌های نساجی، رنگرزی، کاغذسازی و ضرب سکه بود و جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر در آن سکونت داشتند.

این شهرک دانشگاهی در نوع خود بی نظیر و منحصر به فرد در جهان و به عنوان یک مرکز علم، صنعت، پرورش طبیبان و دانشمندان زبانزد تاریخ نویسان بود.


دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود