Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،امروز رسول رکنی‌زاده در همایش بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای، فرصت‌ها و چالش‌ها» در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: تغییر اذهان از سنین کودکی آسان‌تر از اذهانی است که با منطق کلاسیک رشد کرده‌اند، از آن‌جایی که زمان زیادی می‌برد تا در سیر تکاملی انسان این اتفاق بیفتد، مهندسان که با دست‌کاری به همه‌چیز تنوع می‌بخشند، با استفاده از بازی‌های رایانه‌ای و رایانه‌ها که زمانی صرفاً ابزارهایی در امتداد ابزارهای انسانی محسوب می‌شدند، آرام آرام شیوه جدیدی برای کسب اطلاع و یادگیری انسان ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند نقش ابزاری را برای رسیدن به تفکری خلاق و منطقی با تجربه ارائه شیوه‌های جدید یادگیری برای انسان ایفا کند، مشروط بر اینکه کیفیت بر کمیت غلبه داشته باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان گفت: تفکر از زمانی آغاز شده که انسان‌ها برای نحوه تفکر و دسترسی به آن سازوکاری کشف کرده و برهان ساختند، منطق پایه همه استدلالات عملی بوده و هست و باید بپذیریم که رایانه ها تجلی این منطق هستند.

وی تصریح کرد: زمانی که انسان تفکر ذهن خود را به رایانه منتقل کند و از طریق گیت‌ها به آن آموزش دهد و اگر بپذیریم رایانه تجلی منطق انسان است، روزی به سازوکار جدیدی از منطق دست خواهیم یافت که به آن کوانتوم منطق گفته می‌شود.

رکنی‌زاده تأکید کرد: انسان به دنبال این است که رایانه های مبتنی بر منطق کوانتومی بسازد و این عمل بزرگ‌ترین طرح فیزیک‌دان‌ها، تکنولوژیست‌ها و اندیشمندان خواهد بود، اما معضل اصلی در این مسأله است که اذهان ما در سنین بالا با منطق کلاسیک رشد و تکامل یافته و تغییر اذهان باید از سنین کودکی انجام بپذیرید.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، گفت: فراجا مسئولیت‌های متعدد و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود. اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی افزود: مقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، گفت: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • خوش‌بینی بایرن مونیخ از رسیدن جمال موسیالا به بازی مقابل رئال مادرید
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • زمین‌های خیابان حکمت اصفهان چه زمانی تحویل داده می‌شود؟ + فیلم
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • افشاگری ستاره چلسی: 6 ماه با درد بازی کردم
  • آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی