Web Analytics Made Easy - Statcounter

  ‌به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام محمد زائری، مدیر مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی و کارشناس مذهبی با انتشار یادداشتی در کانال شخصی خود در اینستاگرام نوشت: فعالیت‌های متنوع دوره نوجوانی گذشته از آن که مسیر آینده زندگی افراد را شکل می‌دهد، یکی از مهمترین عوامل بازدارنده از انحراف و مفاسد اخلاقی است زیرا وقتی یک نفر در این سن وسال مشغولیت و دغدغه‌ای دارد به طور طبیعی کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی خواهد گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     متن این یادداشت به شرح زیر است:   ‌دوره نوجوانی مهمترین فرصت شکل گیری مهارت‌ها و علایق و رویکرد‌های شغلی و هویت اجتماعی انسان است و به همین دلیل هر یک از ما حتى در آخرین سال‌های کهنسالی خاطرات نشاط و شادابی نوجوانی هایمان را به وضوح و روشنی با خود داریم.
فعالیت‌های متنوع دوره نوجوانی گذشته از آن که مسیر آینده زندگی افراد را شکل می‌دهد، یکی از مهمترین عوامل بازدارنده از انحراف و مفاسد اخلاقی است زیرا وقتی یک نفر در این سن وسال مشغولیت و دغدغه‌ای دارد به طور طبیعی کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی خواهد گردید.
به همین دلیل در کشور‌های مختلف برای نوجوانان فعالیت‌های متنوع و گوناگون پیشاهنگی و دانش آموزی و اجتماعی، فرهنگی و هنری پیش بینی و تدبیر می‌کنند. نسل ما یعنی کسانی که امروز در سال‌های پایان جوانی یا آغاز میانسالی هستند هم به دلیل شرایط بعد از انقلاب و اوضاع دوران دفاع مقدس اوقات فراغت خود را با فعالیت‌های گوناگون و پرشور و جذاب در مراکز فرهنگی یا پایگاه‌های بسیج یا امور تربیتی مدرسه می‌گذراند.
راه اندازی گروه سرود، اجرای نمایش و تئاتر، برگزاری نمایشگاه کتاب، طراحی گرافیک و نقاشی و بخشی از برنامه‌های رایج آن روز‌ها بود.
گذشته از نهاد‌های مختلف رسمی و غیر رسمی مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که برنامه‌های متعدد برای مخاطبان داشتند، در مدارس نیز گاهی وقت دانش آموزان با فعالیت‌های مختلف پرورشی می‌گذشت.
به یاد دارم که سرگرمی‌هایی، چون حل جدول کلمات متقاطع، مسابقه پیدا کردن لغت از دیکشنری -که لازمه اش حفظ ترتیب حروف فارسی، عربی و انگلیسی بود- یا حفظ اشعار کلاسیک فارسی و بعضا عربی، مشاعره و اشتغال به کلکسیون تمبر و ... دز مدرسه راهنمایی ما جریان داشت.
همین طور مطالعه داستان‌های ساده و خلاصه شده از افسانه‌ها و اسطوره‌های کلاسیک، مسابقه بازی‌های کارتی اطلاعات عمومی -که لازمه همه اش افزایش اطلاعات عمومی و حفظ بسیاری از آمار‌ها و اعداد بود- هم بخشی از برنامه‌های شخصی ما را تشکیل می‌داد.
همه این‌ها در کنار ورزش و تحرک جسمی طبیعی که نوجوانان داشتند باعث می‌شد که سلامت روحی و روانی و جسمی و بدنی آنان بیش از امروز حفظ شود و در عین حال درس‌هایی مانند حرفه و فن یا برنامه‌هایی مانند طرح «کاد» با همه اشکال‌ها و ایرادهایشان فرصت‌هایی برای تحرک و کار نوجوانان ایجاد می‌کرد.
اکنون از سویی میزان مصرف کالری -چه خوردن غذای سنگین و چه استفاده از مواد شیرین و چرب- بسیار بالاتر رفته و از سوی دیگر تحرک نوجوانان به دلیل سرگرم شدن دائمی به ابزار‌های الکترونیک و بازی‌های کامپیوتری و رسانه‌های جدید و کاهش سن استفاده از تلفن همراه روز به روز کمتر می‌شود.
سرگرمی‌های امروز فرزندان ما در عین برخی مزایای قابل شمارش، متأسفانه هم تحرک جسمی کمتری دارد و هم اطلاعات و دانش کمتری به آنان می‌دهد و هم زمینه‌ای برای مشارکت اجتماعی و شکل گیری شخصیت شان برای آینده فراهم نمی‌کند.
ظاهرا در حوزه سرگرمی و اوقات فراغت هم باید مانند برخی موضوعات دیگر به تجربه‌های گذشته برگردیم و زمینه‌هایی مانند ورزش، طبیعت گردی، صنایع دستی و فعالیت‌های مشارکتی مدارس را جدی‌تر بگیریم و آنچه از دست رفته احیا کنیم تا فرزندانمان بیش از این دچار آسیب‌های انزوای فضای مجازی نشوند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در تهران انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند

مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران گفت: ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در استان تهران انتخابات ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ را برگزار کردند.

‌به گزارش ایسنا، سعید ضیایی در حاشیه مراسم تقدیر از مجریان برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که در فیروزکوه برگزار شد، ضمن گرامیداشت عملیات غرور آفرین «وعده صادق» با اشاره به حضور گسترده مردم به خصوص مردم ولایتمدار فیروزکوه در انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲ اظهار کرد: خداوند را شاکر هستیم که این حماسه بزرگ رقم خورد.

وی با اشاره به کشیده شدن انتخابات در حوزه انتخابیه ورامین و تهران به دور دوم، گفت: خوشبختانه در دور اول، انتخابات با قوت و قدرت در همه حوزه ها برگزار شد و امیدواریم که در مرحله دوم هم شاهد برگزاری انتخاباتی امن توأم با مشارکت حداکثری مردم باشیم.

وی درباره برگزاری دور دوم انتخابات به صورت تمام الکترونیکی عنوان کرد: در مرحله دوم برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات اسلامشهر و پردیس انتخابات به صورت تمام الکترونیک و در حوزه‌های ورامین، قرچک و پیشوا انتخابات به طور نیمه الکترونیک برگزار خواهد شد.

مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران با بیان این‌که «برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک موجب تسریع و تسهیل در فرآیند اخذ رأی و شمارش آرا می‌شود»، افزود: امیدواریم که در این خصوص با کسب تجربه‌ای مطلوب، برای برگزاری انتخابات‌های بعدی نیز از این امکان بهره مند شویم.

وی درباره صحت انتخابات نیز اظهار کرد: صحت انتخابات در همه حوزه‌های انتخابیه استان تهران به تأیید شورای محترم نگهبان رسیده است. در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۳۲ نفر در حوزه انتخابیه تهران برای ۱۶ کرسی و دو تن از نامزدها نیز برای رسیدن به یک کرسی مجلس در ورامین با هم رقابت خواهند کرد.

وی با بیان این‌که «در دوره اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در استان تهران بیش از ۷۵ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی حضور داشتند»، گفت: خداوند را شاکر هستیم که با وجود همه فشارها توانستیم انتخابات مرحله اول را طبق چهار مؤلفه مورد تاکید مقام معظم رهبری اعم از «امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت» برگزار کنیم و ان‌شاالله برای دوره دوم نیز از تمام ظرفیت‌ها جهت برگزاری باشکوه انتخابات بهره خواهیم گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در تهران انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است