Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیست و نهمین روز از بهمن ماه 1396 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به صحبت های بهرام توکلی برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر 36 اشاره کرد.

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و نهمین روز از بهمن ماه 1396 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به صحبت های بهرام توکلی برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر 36 اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با یک فیلم نمی‌توان سینمای دفاع مقدس را متحول کرد

کارگردان برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر گفت: ما در فیلم تنگه ابوقریب تلاش کردیم روایتی صادقانه از روزگار دفاع مقدس ارائه کنیم و امیدواریم تماشاچی بتواند با تماشای این فیلم لحظات سخت آن دوران را درک کند.

بهرام توکلی کارگردان برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم فجر برای فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص تحول سینمای دفاع مقدس با فیلم خود گفت: من به شخصه به شدت امیدوارم که تنگه ابوقریب در سینمای دفاع مقدس تحول به وجود آورده باشد. البته سینما عرصه بسیار گسترده ای است و بعید می دانم با یک فیلم بتوان تحولی در این عرصه ایجاد کرد.

وی تاثیر مستقیم بر مخاطب را هدف خود دانست و افزود: ما در فیلم تنگه ابوقریب تلاش کردیم روایتی صادقانه از روزگار دفاع مقدس و رشادت های مردم و مخصوصاً گردان عمار در آن منطقه ارائه کنیم و امیدواریم تماشاچی بتواند با تماشای این فیلم لحظات سخت آن دوران را درک کند.

کارگردان فیلم "من دیگو مارادونا نیستم" درباره منابع اصلی برای ساخت فیلم "تنگه ابوقریب" تاکید کرد: بدون شک بهترین منبع برای ما و ساخت این فیلم مستندهای زمان دفاع مقدس بود. شاید فیلم های هالیوودی گرته هایی در ذهن هر شخص می گذارد اما فضای جنگ و دفاع مقدس در ایران از همه جا متفاوت بود زیرا در ایران همه داوطلبانه به میدان می روند.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

سه شنبه شب، سریالی با موضوع چهارشنبه سوری /پایان فیلمبرداری 8 اسفندماه


بازیگر تلویزیون گفت: در حال بازی در سریال "سه شنبه شب" به کارگردانی سید صادق پروین آشتیانی و تهیه کنندگی مهدی عبادی هستم که 70 در صد آن در تهران فیلمبرداری شده و 30 درصد باقی مانده تا 8 اسفند به پایان می رسد.

سیروس کهوری نژاد بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آخرین فعالیت هایش گفت: در حال بازی در سریال "سه شنبه شب" به کارگردانی سید صادق پروین آشتیانی و تهیه کنندگی مهدی عبادی هستم که 70 در صد آن در تهران فیلمبرداری شده و 30 درصد باقی مانده تا 8 اسفند به پایان می رسد که قبل از نوروز به احتمال زیاد از شبکه یک پخش خواهد شد.

وی در همین راستا افزود: در این مجموعه بازیگرانی چون بهزاد فراهانی، علیرضا جلالی تبار، محمد فیلی، آشا محرابی، رز رضوی و ایمان صفا نقش آفرینی می کنند. موضوع این سریال به قلم حسن عطارها و درباره شب چهارشنبه سوری است. اتفاقی در این شب می افتد که زندگی شخصی دگرگون می شود و بعد از چندین سال افرادی که باعث آن اتفاق بوده اند از خارج از کشور می آیند و یکی از آن ها سعی می کند این اتفاق را کنار هم بچیند و به افراد دیگر بفهماند که حادثه ای که در چهارشنبه سوری رقم زدند چه تاثیراتی در زندگی اش داشته است.

 برای مشاهده کامل خبر اینجا  کلیک کنید.

روایت مهدی پاکدل از تنگه ابوقریب/نسل نوجوان باید با رشادت‌های دوران دفاع مقدس آشنا شود

بازیگر فیلم "تنگه ابوقریب" گفت: تاثیری که فیلم تنگه ابوقریب می گذارد برای نسل جوان و نوجوان ایران است. این نسل باید با تاریخ و از دوران دفاع مقدس آشنا شود و این فیلم تصویری واضح از آن دوران به مخاطب ارائه داده است.

مهدی پاکدل بازیگر سینمای ایران که امسال با دو فیلم "تنگه ابوقریب" و "چهارراه استانبول" در جشنواره فیلم فجر حاضر شده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص حضور خود در فیلم تنگه ابوقریب گفت: برای من همواره کار با بهرام توکلی مثل یک آرزو بوده است زیرا سینمای وی را به شدت دوست داشتم.

وی در همین راستا ادامه داد: امسال خوشبختانه توانستم با دو کارگردان محبوبم دو نقش بسیار متفاوت و تاثیرگذار را ایفا کنم. تمام تلاشم را انجام دادم این دو نقش را با اینکه از لحاظ مختصات فرماندهی به هم شبیه هستند به شکلی متفاوت بازی کنم.

بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" بازی در فیلم "تنگه ابوقریب" را بی بدیل خواند و افزود: به شدت در فیلم تنگه ابوقریب احساس همذات پنداری داشتم و در بسیاری از صحنه ها متاثر می شدم. اکثر عوامل گروه ما در زمان جنگ حضور داشتند و تجربه آنها در درک فضای آن زمان به شدت به بازیگران کار کمک می کرد.

 برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

مراقبت از نفس با توسل به حضرت زهرا(س)/ اصل فلسفه ایام فاطمیه شناخت تفکر حضرت زهرا(س) است

کارشناس علوم قرآنی گفت: همین که فرد مقید شود روزی چند بار به حضرت زهرا(س) سلام دهد، در تسبیحات حضرت یادشان کند و در جلساتی که در آنها از اهل بیت یاد می شود، شرکت داشته باشد، این مساله، زمینه ساز اعمال شایسته در افراد بوده و فرد بدین گونه به معنویت و مراقبت از نفس پرداخته است.

حجت الاسلام والمسلمین وحیدی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره جامعه فعلی و الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: حضرت زهرا(س) در برابر ظلم سکوت نکردند و این در سیره رفتاری ایشان وجود دارد اما می بیینم که با وجود چنین الگویی بارز، جامعه امروز با سیره بانوی بزرگوار اسلام فاصله دارد.


وی در همین راستا افزود: بزرگترین ضربه را از کسانی می خوریم که در جامعه سکوت می کنند. عمل امام حسین(ع) تحریف می شود و بسیاری سکوت می کنند، عده ای فتنه به پا کرده و در جریان آن بسیاری سکوت می کنند. در تمامی اتفافاتی که می افتد بیشترین گروه را ضالین تشکیل می دهند که هر روز در نمازهایمان از خدا می خواهیم ما را جزو ضالین قرار ندهد.

 برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

چرا در سینمای ایران برای بازیگران پیشکسوت نقش اول وجود ندارد/در بهترین شرایط بازیگری هستم

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: در عرصه هنر و سینما به شخصه احساس می کنم که در بهترین شرایط ممکن بازیگری هستم چون به یک پختگی و نگرشی در این عالم رسیده ام.

یوسف مرادیان بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره جشنواره فیلم فجر گفت: به واسطه بازی در پروژه از یادها رفته نتوانستم فیلم های زیادی را در جشنواره ببینم و تنها "ماهورا"، "عرق سرد" و "مغزهای کوچک زنگ زده" را دیدم.


وی در همین راستا افزود: فکر می کنم سینما روند رو به جلو دارد و ایده ها و کارهای نو متناسب با شرایط روز، اتفاقات جامعه و محیط پیرامون ما ساخته می شود. امیدوارم مسائل اساسی و ریشه ای در فیلمسازی لحاظ شود.

مرادیان درباره حضور نیروهای جوان در سینما توضیح داد: حضور نیروهای جوان در طول تاریخ وجود داشته و دارد. زمانی که وارد سینما شدم جوانی 21 ساله بودم که با فیلم "لاک پشت" و پس از آن "اصحاب کهف" وارد سینما شدم و در همان سالها با فیلم سینمایی "دوستان" نقش یک را در سینما از آن خود کردم. قبل از من در سینما نسلی حضور داشتند که نمونه مهم آنها ابوالفضل پور عرب بود به همین خاطر قطعا باید روند استفاده از بازیگران جوان ادامه داشته باشد که لازمه عرصه های هنری است اما مسئله ای که احساس می کنم باید کمی به آن توجه و نگاه شود توجه به جایگاه نسل پیشکسوت عرصه بازیگری است.

 برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز کرمان، پیراهن تیم ملی فوتسال کشورمان که در روز‌های اخیر عنوان قهرمانی مسابقات جام ملت‌های آسیا را بدست آورده بود، توسط مهدی تاج به موزه دفاع مقدس در کرمان اهدا شد.

رئیس فدراسیون فوتبال امروز به همراه جمعی از مدیران فوتبال استان کرمان با حضور در موزه دفاع مقدس کرمان از این موزه دیدن کرد.

دیگر خبرها

  • پیکر ۴ شهید دفاع مقدس در اصفهان تشییع می‌شود
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)