Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - برترين ها - ترجمه از پرديس بختياري: مدل هاي زيادي در حال فعاليت در صنعت مد و فشن هستند اما آيا تمام آنها به شهرت رسيده اند؟ خير! اما برخي از مدل ها هستند که توانستند توانايي هاي خود را نشان داده و به سطح بالاتري از شهرت، که بازيگري است، دست يابند. در ادامه مدل هاي موفقي را که توانستند از دنياي مد و فشن پاي خود را فراتر بگذارنند و به هاليوود راه يابند، برايتان آورده ايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کيت آپتون

هيچ شکي نيست که کيت آپتون در حال حاضر يکي از مشهورترين مدل هاي جهان است. اين ستاره در طول 5 سال اخير موفقيت هاي بسياري کسب کرده است. به عنوان مثال عکس او را روي جلد مجلات مشهوري مانند Vogue، GQ، Cosmopolitan يا Sunday Times Style مي توان مشاهده کرد. وي در نظرسنجي که مجله «هاليوود بوز» هر ساله با عنوان «زيباترين زنان دنيا» انجام مي‌دهد در سال 2014 رتبه دوم را با بدست آوردن 700 هزار راي به خود اختصاص داد.
اين ستاره 23 ساله به تازگي در عرصه بازيگري نيز قدم گذاشته است. اگر چه او در ابتدا در نقش هاي کوچکي ظاهر مي شد اما با توانايي هايي که داشت توانست خودش را نشان دهد و نقش هاي بزرگ تر و مهم تري را از آن خود کند. به عنوان مثال او در سال 2013 در فيلم کمدي «The Other Man» در کنار ستاره هايي چون کامرون دياز و لزلي من بازي کرده است.
تايرا بنکس

تايرا بنکس مجري برنامه‌هاي تلويزيوني، بازيگر و مدل پيشين آمريکايي است که فعاليت خود را در سن 16 سالگي به عنوان مادلينگ آغاز کرد. او با فعاليت هايش به عنوان مدل در شهرهايي چون پاريس، ميلان، لندن، توکيو و نيويورک به شهرت رسيد به طوري که عکس هايش روي جلد مجلات مشهوري چون Elle، Cosmopolitan، Seventeen، Teen Vogue، GQ و... چاپ شد. در واقع او اولين زن آفريقايي- آمريکايي است که تصويرش روي جلد مجله به چاپ رسيد.
در سال 1997 او به عنوان سوپرمدل سال انتخاب شد و در همان سال قرار خود را به عنوان مدل ويکتوريا سيکرت امضا کرد که اوج موفقيت اش در صنعت مادلينگ بود. اما اين موفقيت ها او را راضي نکرد و همچنان تلاش اش را به عنوان يک ستاره ادامه داد تا در نهايت توانست در صنعت سينما ايفاي نقش کند. او در سال‌هاي بعد، با اجراي برنامه‌هاي تلويزيوني موجب رسيدن به موفقيت هاي تجاري بالاتري شد. از مشهورترين هنرنمايي هاي او مي توان به فيلم هايي چون Gossip Girl، Shake It Up!، Glee و Coyote Ugly... اشاره کرد.
اميلي راتايکوفسکي

بدون شک مي توان گفت که حرفه مادلينگ براي اميلي راتايکوفسکي هيچوقت يک هدف نبوده است. نه به اين معني که او براي مادلينگ ارزشي قائل نبود يا آن را جدي نمي گرفت، بلکه واقعيت اين است که او بازيگري را در اولويت هدف هايش قرار داده بود. او در سن 14 سالگي با شرکت فورد قراردادي امضا و کار خود را آغاز کرد و پس از آن مدل شرکت هاي لوکسي چون مارک جکوبز شد.
راتايکوفسکي پيش از ورود به عرصه مدلينگ، شانس خود را در فوتبال، بازيگري و باله آزمود. او در سال 2013 پس از ظاهر شدن در تک آهنگ جنجال برانگيز «خطوط محو»، که در 25 کشور رتبه نخست را کسب کرد، به شهرت رسيد. از فيلم‌هاي معروف او مي‌توان به بازي در فيلم هاي «دختر گم‌شده» و «ما دوستان تو هستيم» اشاره کرد.
کارا دلوين

کارا دلوين در حال حاضر يکي از تاثيرگذارترين مدل هاي جهان است که جايزه «مدل سال» را در سال 2012 و 2014 از آن خود کرد. او براي برندهاي مشهوري چون Burberry، Mulberry، Tory Burch، Chanel، DKNY، H&M و Dolce & Gabbana همکاري کرده است. کارا دلوين نه تنها در هفته هاي فشن شوي نيويورک بلکه در فشن شو ويکتوريا سيکرت نيز حضور داشت. تمام اين فعاليت ها او را تبديل به يکي از مشهورترين مدل هاي جهان کرده است. موفقيت هاي او در صنعت مد و فشن تمامي ندارد اما اين مانع از حضور و موفقيت او در عرصه هاي ديگري چون بازيگري نشد. او در سال 2012 در نقش هاي کوتاهي ايفاي نقش کرد اما سال گذشته با حضور در فيلم « Paper Towns» توانست خود را به عنوان يک بازيگر هاليوودي در دل مردم جا کند.
کامرون دياز

ممکن است شما کامرون دياز را به خاطر حضورش در هاليوود بشناسيد اما او در ابتدا فعاليت خود را به عنوان يک مدل، در سن 16 سالگي، آغاز کرد. او تا به حال با برندهاي معتبري چون Coca-Cola،Calvin Klein و Levi’s همکاري کرده است. عليرغم پيشنهادهاي خوبي که به او در زمينه مادلينگ شده، او بازيگري را انتخاب و در سال 1994 در کمدي «The Mask» جيم کري ايفاي نقش کرد. او تاکنون نامزد دريافت جايزه گلدن گلوب، بافتا و انجمن بازيگران نمايشي شده است. از فيلم هاي مشهوري که او در آن ايفاي نقش کرده مي توان به «شرک»، «ماسک»، «فرشتگان چارلي»، «آسمان وانيلي» و ... اشاره کرد.
شارون استون

بي شک مي توان گفت که شارون استون از ديگر بازيگران زن اين ليست، تواناتر است. او نيز ابتدا کارش را با مادلينگ آغاز کرد. او حتي به خاطر اين کار مدرسه و محل زندگي اش را ترک کرد و به نيويورک رفت. پس از آن، او به سرعت جذب برندهايي چون فورد شد. اگر چه او در حرفه مادلينگ بسيار موفق بود اما خيلي در اين زمينه دوام نياورد، به طوري که 3 سال بعد به حرفه بازيگري روي آورد. اولين تجربه او در سال 1980 در فيلم «خاطرات استارداست» بود. پس از آن پيشنهادهاي بهتري به او شد به طوري که توانست در فيلم هايي چون «غريزه اصلي»، « گلوريا»، «زن گربه اي» و غيره به خوبي بدرخشد. او تا به حال موفق به دريافت جوايز گلدن گلوب و امي شده ‌که شهرتش را بيشتر مديون فيلم پرفروش و جنجالي «غريزه اصلي» است.
ميلا يوويچ

فعاليت اخير ميلا يوويچ در صنعت سينما آنقدر چشمگير است که فراموش کرده ايم او روزي يک مدل بوده است. زماني که او پنج سال بيشتر نداشت به همراه خانواده به شهر ساکرامنتو کاليفرنيا مهاجرت کرد. ميلا به دليل چهره زيبا و معصوم و چشمان آبي رويايي‌اش (و همچنين شهرت مادرش) خيلي زود توانست توجه فعالان صنعت مدلينگ را به خود جلب کند.
او حرفه مدلينگ را از سن 11 سالگي آغاز کرد و به دليل زيبايي اش خيلي زود عکس‌هاي او جلد تمام مجلات مد آمريکا را پوشش داد. او با برندهاي مشهوري چون H&M، Giorgio Armani، Christian Dior، DKNY، Coach و Calvin Klein همکاري کرد. پس از کسب موفقيت‌هاي پي در پي در عرصه مدلينگ، ميلا و مادرش تصميم گرفتند که او را وارد صنعت سينما کنند. اين اتفاق در سال 1988 وقتي که ميلا 13 سال بيشتر نداشت با بازي در فيلم «اتصال دو ماه» به وقوع پيوست.
گل گدوت

گل گدوت يکي از جذاب ترين زنان اين ليست است. او در سال 2004 در مسابقه دوشيزه جهان شرکت و پس از آن در کمپين هاي تبليغاتي مد و فشن هنرنمايي کرد. Gucci، aptain Morgan، Jaguar Cars و Vine Vera از برندهاي مشهوري است که گل گدوت به عنوان چهره تبليغاتي در آن درخشيده است. پس از فعاليت و کسب موفقيت در عرصه مدلينگ، وي فعاليت‌هاي سينمايي خود را با بازي در فيلم «سريع و خشمگين 4» (2009) آغاز کرد و در سري بعدي همين فيلم به عنوان «سريع و خشمگين 6»در کنار پل واکر و ون ديزل ظاهر شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد

یک روزنامه نگار صهیونیست فاش کرد، اختلاف نظر شدیدی بین قطب‌های ساختار حاکم بر رژیم صهیونیستی بر سر انتخاب رئیس جدید سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (امان) به وجود آمده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، امیر اورین روزنامه نگار و تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در این رابطه در صفحه خود در شبکه اجتماعی اعلام کرد، اختلاف نظر شدیدی بین ارکان ساختار ائتلاف حاکم بر سر رئیس جدید امان به وجود آمده است.

او در رشته تویت‌‌هایی که در ایکس منتشر شد، نوشت: روند تبلیغات جریان طرفدار بیبی علیه نامزدی سرتیپ شلومی بیندر برای ریاست امان است، اصولا جریان همراه با بنیامین نتانیاهو مخالف عملکرد ارتش است و همین امبر باعث ناخرسندی گالانت به عنوان وزیر جنگ شده است.

این روزنامه نگار در رابطه با پشت پرده اختلافات جاری بین ارکان رژیم صهیونیستی آورده است، تا پیش از 7 اکتبر نوعی اجماع وسیع در رابطه با نقاط مثبت بیندر وجود داشت و تاکید می‌شد که او در ریاست ستاد ارتش و تیپ گولانی و لشکر 91 عملکرد عالی داشته است، اما بعد از 7 اکتبر همه وی را هم در این شکست سهیم می‌دانستند.

به طور حتم واکنش کند تا حد فلج شدن شعبه عملیات ارتش در مقابل اقدام حماس در روز 7 اکتبر یک شکست بزرگ است که شلومو بیندر هم در آن سهم عمده‌ای داشت و باید در این رابطه تحقیقات کافی صورت گرفته و این مسئله مشخص شود.

با این حال به اعتقاد این نویسنده عملکرد بیندر در آن سطح از ناکارآمدی نبود که وی مجبور به استعفا شود، بلکه باید منتظر ارتقای درجه او باشیم و با وجود آن که نتانیاهو تلاش می‌کند تا فاجعه میرون را به وی مرتبط بداند اما وزیر جنگ نیازی به موافقت نخست وزیر برای انتصاب ژنرال‌های خود ندارد.

نویسنده تاکید می‌کند، این اختیارات حتی در زمانی که روابط بین وزیر جنگ و نخست وزیر عادی و حسنه باشد هم به همین شکل است چه رسد به شرایط فعلی!

او تاکید می‌کند، امروز وزیر جنگ از طریق مشورت با رئیس ستاد ارتش می‌تواند ژنرال‌های خود از جمله رئیس امان را انتخاب و منصوب کند و صرفا در زمینه انتخاب رئیس ستاد ارتش، این مشورت با نخست وزیر به انجام می‌رسد.

اورین در مورد روابط حاکم بین اعضای کابینه رژیم صهیونیستی هم می‌نویسد: گالانت به طور کاملا شرایط جدا و منزوی پیدا کرده است و از حضور در کنار نتانیاهو، سموتریچ و شهرک نشینان دوری می‌جوید، از اینرو به همراه هالیوی هر کسی را فردی را که مناسب می‌داند می‌تواند منصوب کند، نتانیاهو هم جرات دخالت نخواهد داشت زیرا با توجه به شرایط محاکمه نخست وزیر در چنین شرایطی مسئله تضاد منافع هم مطرح خواهد شد.

این تحلیل‌گر روزنامه هاآرتص در پایان رشته تویت‌های خود آورده است، علل توجیه پذیری در له و یا علیه انتصاب بیندر به عنوان رئیس امان مطرح می‌شود، اما در این میان جریان تبلیغاتی بیبی حق دخالت در آن را ندارد، گالانت و هالیوی هم به زودی و نه خیلی دیر از مقام خود کنار خواهند رفت، اما تا آن زمان باید به مثابه مانعی در مقابل دسپاچگی‌های نتانیاهو باشند، زیرا او نیز در مسیر خروج از قدرت قرار دارد.

پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستیصهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدنداحتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده گزارش جدید بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی چیست؟
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • بازداشت بازیگر سرشناس سینما با اتهامات اخلاقی بزرگ
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟