Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع گفت: با تاکیدی که رهبرمعظم انقلاب و رئیس جمهوری دارند ‌‌وظیفه داریم هر چه سریع‌تر روابط دفاعی و نظامی را بین ایران و آذربایجان کشور ارتقا دهیم‌. ۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵ سیاسی امنیتی - دفاعی نظرات

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان سفر به جمهوری آذربایجان در فرودگاه باکو در جمع خبرنگاران با ثمربخش ارزیابی کردن دیدار و گفت‌‌وگو با مقامات سیاسی و دفاعی  کشور جمهوری آذربایجان اظهار داشت: دیدگاه‌های بلند الهام علی‌اف رئیس جمهور و نخست وزیر آذربایجان در خصوص روابط تهران ـ باکو، مسئولیت مضاعفی را بر عهده وزرای دفاع دو کشور جهت پی‌ریزی روابطی در خور شان ایران و جمهوری آذربایجان گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: امیدواریم به زودی شاهد اجرای توافقات دفاعی و تاثیرگذاری مختلف آن در سایر ابعاد روابط دوجانبه بین دو کشور باشیم و‌ با این عزم جزمی که وجود دارد این اتفاق خواهد افتاد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه با جمهوری آذربایجان زمینه‌های بسیار گسترده‌ای ‌‌در حوزه‌های تاریخی دینی تمدنی و سوابق طولانی روابط داریم که بستر مستحکمی برای توسعه روابط است، افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برقراری روابط حسنه و حسن همجواری با تمام همسایگان است و در این بین جمهوری آذربایجان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه در این سفر دیدار و مذاکرات بسیار مفید و سازنده‌ای با ‌وزیران دفاع و صنایع دفاعی جمهوری آذربایجان داشتیم، افزود: همانطور که در گفت‌و‌گو با همتایان آذربایجانی خود گفتم‌، با این دیدگاه‌ها و تاکیدی که رهبرمعظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهوری ایران دارند ‌‌وظیفه داریم هر چه سریع‌تر روابط دفاعی و نظامی را بین دو کشور ارتقا دهیم‌.

امیر حاتمی با اشاره به اهمیت دریای خزر برای کشورهای ساحلی تصریح کرد: ایران‌، جمهوری آذربایجان و سایر کشورهای حاشیه دریای خزر باید بتوانند امنیت این دریا را تامین کنند و اگر در این کار قصوری انجام شود حتما مداخله‌هایی از سوی دیگران اتفاق می افتد که برای امنیت منطقه خوب نخواهد بود، اما با این اراده‌ای که مشاهد می‌شود این اتفاق نخواهد افتاد.

وزیر دفاع کشورمان با اشاره به بازدیدش از صنایع دفاعی ‌کشور آذربایجان ‌اضافه کرد: کارخانجات و مجموعه‌های خوب نظامی‌، دفاعی و صنعتی در این کشور ایجاد شده و جمهوری آذربایجان در مدت نه چندان طولانی پس از استقلال به پیشرفت‌های خوبی نایل شده است‌.

‌وزیر دفاع و هیئت همراه ظهر امروز با بدرقه مقامات عالیرتبه نظامی جمهوری آذربایجان، سفیر و مسئولان سفارت ایران در آذبایجان، باکو را به مقصد تهران ترک کردند.

انتهای پیام/

R1011116/P1011116/S1,11/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان با ابراز امیدواری از پیامدهای مثبت سفر اخیر رئیس جمهور ایران به پاکستان تاکید کرد: اسلام‌آباد درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران هیچ گونه فشار یا دیکته خارجی را نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سناتور محمد اسحاق دار در جریان کنفرانس خبری خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسشی درخصوص راهبرد این کشور برای غلبه بر بحران انرژی و سرنوشت خط لوله گاز ایران گفت: پاکستان متعهد به تامین نیازهای کشور براساس منافع ملی است‌.‌

وی تاکید کرد: هرگونه تصمیم درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با ایران مطابق با تصمیم دولت پاکستان خواهد بود زیرا ما یک کشور آزاد و مستقل هستیم و تحت تاثیر ملاحظات خارجی قرار نخواهیم گرفت‌.

معاون نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از پیامدهای مثبت سفر اخیر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان و رویکرد صادقانه ۲ کشور در دیدارها و رایزنی‌های متقابل برای تحکیم روابط فی‌مابین، اظهار داشت: پروژه خط لوله گاز سابقه قدیمی و پیچیده‌ای دارد لذا پاکستان هرگونه تصمیم را مطابق با منافع ملی خود اتخاذ می‌کند و هرگز دیکته خارجی را قبول نخواهد کرد.

وی همچنین درباره روابط پاکستان با عربستان و افغانستان نیز گفت که بنابر دعوت نخست وزیر پاکستان، ولیعهد عربستان ماه جاری (میلادی) سفر رسمی به اسلام‌آباد خواهد داشت. اسلام‌آباد همچنین خواهان روابط متعادل و سازنده با افغانستان است اما متاسفانه پدیده تروریسم یک مساله جدی در روابط با این کشور است و کابل باید به این نگرانی‌ها بپردازد.

پیش از این وزیر دفاع پاکستان، سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز خوانده و تاکید کرده بود: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

خواجه محمد آصف با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیراً نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

کد خبر 751551

دیگر خبرها

  • وعده صادق امنیت ملی ایران را به صورت جهشی ارتقا داد
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • سفیر کشورمان در روسیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • جزئیات مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش | سپاه اطلاعیه داد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد