Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی ربیعی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: صادقانه باید گفت مردم و کارگران قدرت خرید خوبی ندارند و افزایش دستمزدها هم این کاهش قدرت خرید را جبران نمی کند.
وی گفت: سیاست افزایش میزان دستمزد نسبت به نرخ تورم باید یک دهه دنبال شود تا مردم قدرت خریدشان به سال های گذشته برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: افزایش دستمزد باعث افزایش قدرت خرید مردم و در نهایت افزایش تولید می شود.
ربیعی با اشاره به هزینه های این وزارت برای تامین اجتماعی گفت: روزی که وزیر شدم هفت هزار میلیارد تومان هزینه درمان تامین اجتماعی بود که الان به 20 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه یکپارچگی تامین اجتماعی را از هم می پاشد افزود: در حالی که باید 50 هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت کنیم تلاش کرده ایم تا حتی یک روز مستمری مستمری بگیران تاخیر نشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نابرابری میان شهرها و حاشیه آنها گفت: اگر بخواهیم فقر زدایی کنیم نیاز به سیاست مناسب، مداوم و منسجم داریم.
ربیعی افزود: باید با این سیاست به فقر حمله و روستاییان و کارگران و حاشیه نشینان را توانمند کنیم.
وی گفت: بر اساس بررسی های به عمل آمده از ناآرامی های گذشته دربرخی مناطق کشور مشخص شد ناآرامی ها در مناطقی که احساس بی عدالتی بیشتر بوده بیشتر به وجود آمده و این یک واقعیت اجتماعی است.
او افزود: در سال 97 برای فقرزدایی هفت هزار میلیارد تومان پیش بینی شد که چهار هزار میلیارد تومان ان موجود است و بقیه را باید تامین کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برنامه اشتغال روستاییان و اشتغال فراگیر را به سیاست ضد فقر تبدیل کرده ایم.
ربیعی گفت: 6 میلیون بیمه نشده در کشور وجود دارد که لایحه حمایتی اش هم اکنون در دولت در دست بررسی است.
وی افزود: برای اجرای طرح فراگیر اشتغال در سال آینده 72 هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده بودیم که این مبلغ هنگام بررسی بودجه سال 97 در مجلس تغییر کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تثبیت شغل را از جمله برنامه های این وزارت خانه دانست و گفت: اعطای 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه ها در سال جاری در راستای همین برنامه بود.
ربیعی با بیان اینکه هدف ما نه وام دادن بلکه ایجاد اشتغال است افزود: در چارچوب طر ح های اشتغال روستایی و فراگیر 300 هزار نفر ثبت نام کردند که از این میان 87 هزار طرح پذیرفته شد و بخش اعظم آنها به بانک ها معرفی شدند.
وی با بیان اینکه طرف دیگر در ایجاد اشتغال خود مردم هستند گفت: مردم باید بدانند اشتغال به معنای استخدام، پایان یافته است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تاکون هیچ برنامه و تصمیم خاصی برای حذف یارانه بگیران در سال آینده وجود ندارد.
ربیعی افزود: واقعیت این است که دهک های میانی کشور بی جان هستند و نمی شود زندگی شان را دست کاری کرد.
وی با اشاره به مشکلات صندوق های بازنشستگی گفت: این مشکلات از 25 سال پیش آغاز شد اما هیچ کس آن را بیا ن نکرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ساعت شنی جمعیت که تغییر کند این مشکلات برای صندوق های بازنشستگی ایجاد می شود.
ربیعی با بیان اینکه صندوق های بیمه ای را با صندوق های حمایتی اشتباه گرفته ایم گفت: صندوق های ما نیازمند اصلاحات ساختاری هستند و مجلس و دولت باید برای این اصلاحات تصمیمات سخت بگیرند تا وضعیت صندوق ها درست شود اما جامعه آمادگی ان را ندارد.
وی افزود: منابع بیمه کارگران ساختمانی 700 میلیارد تومان و مصارفش یک میلیارد و 300 میلیون تومان است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خروج از بنگاه داری و روی آوردن به سوی سهام داری را از جمله برنامه های این وزارت خانه برای خروج صندوق های بازنشستگی از مشکلاتشان دانست و گفت: با 50 هزار میلیارد تومانی که سال آینده دریافت می کنیم همه بدهی هایمان را تسویه خواهیم کرد.
ربیعی افزود: در سال آینده سه هزار و 100 میلیارد تومان برای صندوق فولاد در نظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم