Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@22:06:46 GMT

دمنوش‌هایی که لاغر نمی‌کنند

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۶۳۳۶۶

یک متخصص طب ایرانی گفت: زمانی که یک گیاه دارویی به صورت خودسرانه مصرف شود ممکن است با مزاج فرد سازگاری نداشته باشد و برای فرد عوارضی را ایجاد کند.

به گزارش فارس، حمید نام‌آور متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در خصوص تحقیقات دمنوش‌های گیاهی برای لاغری توضیح داد: از منظر طب ایرانی ابتدا باید منشأ چاقی افراد مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاقی به معنای استیلای سردی و تری است یعنی وقتی بدن انسان به لحاظ مزاجی سرد و بلغمی می‌شود این افراد از منظر طب سنتی چاق محسوب می‌شوند.

وی گفت: البته در برخی از موارد چاقی به دلیل حجم عضلات بدن است اما اکثر چاقی‌ها به دلیل تجمع چربی در بدن خواهد بود.

نام‌آور در خصوص تبلیغات دمنوش‌های لاغری در شبکه‌های اجتماعی توضیح داد: متأسفانه در حال حاضر مشاهده می‌کنیم که برخی از افراد اقدام به تبلیغ گسترده یک نوع دمنوش برای لاغری می‌کنند. زمانی که یک گیاه دارویی به صورت خودسرانه مصرف شود ممکن است با مزاج فرد سازگاری نداشته باشد و برای فرد عوارضی را ایجاد کند.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: برای استفاده از دمنوش‌ها یا گیاهان دارویی باید مزاج پایه خود را بشناسیم فردی که دارای مزاج گرم و خشک است و در منطقه‌ای از بدن دچار سردی شده است،‌اگر دمنوشی را مصرف کند که با مزاج وی سازگار نباشد ممکن است مشکلاتی از قبیل سردرد یا سایر عوارض این دمنوش به سراغش بیاید.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: انسان‌ها 9 مزاج دارند و نمی‌توان یک دستور را به صورت کامل برای تمام مزاج‌ها تعمیم داد. لاغر شدن با روش‌هایی که مبتنی به یک دستور است یا اینکه یک داروی خاص را برای برطرف کردن یک بیماری توصیه می‌کنند از نظر طب ایرانی علمی نیست و بیشتر جنبه تبلیغات دارد.

وی گفت: ما باید بر اساس تصحیح مزاج بیماری را درمان کنیم. دمنوش‌ها باید با توجه به مزاج افراد تجویز شوند تا بدون عارضه بیماری را درمان کند.

وی در پایان گفت: شناخت مزاج پایه بسیار مهم است و اگر بدانیم در دوران کودکی چه مزاجی داشته‌ایم و در حال حاضر مزاج ما چگونه است و تغییرات مزاج را بشناسیم می‌توانیم با برطرف کردن تغییرات بسیاری از بیماری‌ها را درمان کنیم لذا توصیه می‌شود افراد برای درمان و اصلاح مزاج خود با پزشک متخصص مشورت کنند.

این روزها چاقی به یکی از معضلات بسیاری از افراد جامعه تبدیل شده است، برخی از افراد ترجیح می‌دهند به‌جای ورزش کردن، اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی مناسب راه صد ساله را یک شبه طی کرده و با جست‌وجویی در شبکه‌های مجازی اقدام به تهیه دمنوش‌های لاغری کنند غافل از اینکه عده‌ای با همین تبلیغات درصدد سودجویی هستند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

کد خبر 6093451

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند