Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: این جشنواره از امروز تا 14 اسفندماه با بازبینی و نقد 10 فیلم از آثار فاخر و شاخص هنرمندان کشور که در دهه‌های 60 تا 70 اکران شده، برگزار می‌شود.

در اولین شب جشن فیلم یزد، فیلم شاید وقت دیگر ساخته بهرام بیضایی با استقبال گسترده علاقمندان فیلم و سینما Cinema نمایش داده شد.
احترام السادات برومند مجری پیشکسوت کشور(هنرمند یزدی) و همسر مرحوم داوود رشیدی جمعه شب در این آیین با تقدیر از عباس کیارستمی، بهرام بیضایی و داوود رشیدی، از برخی تنگ نظری ها در حق این هنرمندان گلایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس نخستین جشن فیلم یزد و رئیس شورای شهر یزد نیز در این آیین از تخصیص اعتبار در بودجه سال 97 برای راه اندازی پنج مرکز فرهنگی در مناطق مختلف شهر یزد خبر داد و گفت: رویکرد شورای پنجم و شهردار یزد تقویت امور فرهنگی و زیرساخت های این بخش است.
غلامعلی سفید با بیان این که رویکرد حمایت از هنر Art در یزد به سمت تقویت ابعاد اقتصادیاست، تصریح کرد: با نگاه ویژه شورای شهر به مباحث فرهنگی در بودجه سال آینده، اعتبارات قابل توجهی برای ورزشگاه و فعالیت های فرهنگی در نظر گرفته شده و تلاش می شود تا پنج مرکز فرهنگی و پنج مرکز ورزشی در مناطق مختلف شهر یزد ایجاد شود. 


وی از آمادگی مدیریت شهری برای همکاری با مردم و بویژه هنرمندان خبرداد و یادآور شد: شاهد رشد فعالیت های مختلف در زمینه کتاب، تئاتر، موسیقی، سینما و کارگاه های آموزشی فرهنگی و هنری در یزد هستیم و مدتی است که کنسرت های موسیقی در یزد بدون حاشیه برگزار می شود.
سفید خاطرنشان کرد: برای معرفی بیشتر ثبت جهانی بافت تاریخی شهر یزد همه باید تلاش کنیم و هنرمندان در این زمینه بهترین سفیران هستند.
در ادامه این مراسم رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد و عضو شورای سیاستگذاری اولین جشن فیلم یزد با تبیین نقش زنان در تاریخ و فرهنگ کشور گفت: زنان در طول تاریخ نقش بسزایی در حفظ فرهنگ و میراث بشری داشته اند.
ونوس عامری افزود: در سینمای ایران و جهان همواره به دنبال تقویت نقش اصلی زنان بودیم و پس از انقلاب و تحولات صورت گرفته، زنان زمینه بروز توانمندی های خود را یافتند. 


وی با یادآوری سینمای دهه 60 و تلاش زنان ایرانی برای ارائه نقش قهرمانان صلح گفت: فیلم هایی در دهه 60 تا 70 در کشور ساخته شد که در آن زنان محور داستان بودند و این نقطه عطف تاثیر گذار در بلوغ جامعه ما بود.
اولین دوره جشنواره فیلم یزد با محوریت نقش زنان در سینمای ایران و با مشارکت کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد برگزار می‌شود.
«غلامعلی سفید» رییس، «زهرا السادات طباطبایی» دبیر هنری، «محمدتوکلی»دبیر اجرایی و «کیوان کثیریان» از منتقدان سینمای ایران مشاور این دوره جشنواره فیلم یزد هستند.
تندیس‌ها و مدال‌های این جشنواره با توجه به رویکرد حفاظت از یوزپلنگ آسیایی با الهام از آن طراحی شده است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت:تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903300

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول
  • حضور وزیر خارجه در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی