Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2023-05-30@08:10:43 GMT

«نابودی روان» نیشتری بر معضل اجتماعی خاموش

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۷۳۸۸۰

«نابودی روان» نیشتری بر معضل اجتماعی خاموش

شایان سجادی درباره ساخت فیلم کوتاه «نابودی روان» در گفت و گو با خبرنگار برنا گفت: سعی داشته ام این فیلم را در فضایی ساده بسازم و اشاره ای کوتاه و در عین حال مستقیمی به مصرف مشربات غیر مجاز داشته باشم، چرا که مصرف مشروبات الکلی همواره در جوامع اسلامی نفی شده و علمای دینی مصرف آن را برابر با مرگ خاموش دانسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی با اشاره به اینکه علم پزشکی نیز طی سال ها تحقیق و بررسی مضرات اینگونه مواد را بر مغز، قلب و سایر اندام ها به اثبات رسانده است، بیان کرد: طی سال های گذشته در حوزه بصری انواع اعتیاد ها به ویژه اعتیاد به مواد مخدر، مورد توجه فیلمسازان و برنامه سازان بوده است، اما به مصرف نوشیدنی های ناسالم کمتر پرداخته شده است.

وی افزود: به حال جوان هایی که به سراغ مواد مخدر و نوشیدنی های اعتیاد آور رفته اند افسوس می خورم و برای آنها ناراحتم که قدر سلامتی خود را نمی دانند، خصوصا نوشیدنی های الکلی جدید که به شکل صنعتی تولید می شوند، علاوه بر آسیب های مغزی، قلبی و ایجاد توهم حتی موجب نابینایی مطلق فرد مصرف کننده هم می شود.

این کارگردان تأکید کرد: در ساخت این اثر تلاشم بر این بود با امکانات و بودجه محدودی که داشتم  به این معضل اجتماعی تلنگری بزنم تا شاید خانواده ها و مسئولان فرهنگی را به تأمل به این موضوع وادارم.

دستیار افتخاری محمد مهدی عسگرپور و سید مسعود اطیابی، درباره پخش فیلم کوتاه «نابودی روان» عنوان کرد: این فیلم کوتاه با عوامل حرفه ای و با سرمایه خصوصی ساخته شده و به صورت آنلاین در آپارات و تماشا قابل دسترسی و مشاهده است.   

عوامل فیلم کوتاه «نابودی روان» عبارتند از: نویسنده و کارگردان: شایان سجادی، تهیه کننده و مشاور پروژه: نادر طریقت، مدیر فیلمبرداری: حافظ احمدی، مدیر تولید: سید حسام الدین سجادی، مدیر فنی: علی لطفی، دستیاران کارگردان : محمدرضا دست فال و احسان طرخورانی،  تدوین و صداگذاری: زهرا السادات میرجهان، صدابردار: علیرضا نوین نژاد، دستیاران فیلمبردار: علی محمد پور و مصطفی معمار، برنامه ریز و مشاور رسانه ای: ندا حسنی، عکاس: علیرضا مرزبان، تدارکات: نرگس زارعی، چهره پرداز: اهورا قاسمی، سرمایه گذاران: مظلومه سلطان محمدی و سید حسام الدین سجادی، مجری طرح: موسسه شکوفا فیلم و داریوش بابائیان.

بازیگران این فیلم کوتاه، غلامعلی جلالیه، مظلومه سلطان محمدی، علی عبدالله پور، محمد رضا دست فال هستند.

خلاصه داستان این اثر درباره زندگی مردی است که به دلیل اعتیاد به مشروبات الکلی و بیکاری موجب آزار همسر و مشاجره دائمی با اوست که همین مساله پسر جوان خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد ...

گفتنی است: شایان سجادی به دلیل اختلالات اندامی سال ها روی ویلچر بود و با همه سختی ها تاکنون توانسته دستیاری افتخاری برخی از ساخته های کارگردان هایی چون بهرام بهرامیان، محمد مهدی عسگر پور و سید مسعود اطیابی را بر عهده بگیرد. همچنین سجادی یکی از گروه نویسندگان مجموعه مهران مدیری بوده است.  

خبرنگار: سها راستاد

صرافی ارز دیجیتال

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی معیشت و افزایش بیماری‌های تنفسی پیامدهای خشکی هامون برای مردم سیستان

رئیس پژوهشکده تالاب بین‌المللی هامون گفت: خشکی دریاچه هامون در سال ۱۳۷۸، روی همه جوانب زندگی مردم سیستان تأثیر منفی گذاشت و به‌ویژه اقتصاد و معیشت آنها را تحت تأثیر قرار داد. - اخبار اجتماعی -

جواد میردار هریجانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با تبعات خشکی هامون اظهار کرد: تالاب هامون بزرگترین تالاب آب شیرین ایران و از نظر حجم سومین دریاچه بزرگ کشور است. این تالاب تنها ارزش اکولوژیکی ندارد و جزئی از زندگی مردم هامون است که در بخش‌های اقتصادی، فرهنگی، معیشتی و حتی اعتقادی زندگی آنها تأثیر دارد.

وی افزود: خشکی تالاب در سال 1378، روی همه جوانب زندگی مردم سیستان تأثیر منفی گذاشت و به‌ویژه اقتصاد و معیشت آنها را تحت تأثیر قرار داد. به قول پروفسور کردوانی خشکسالی هامون از نظر اجتماعی ـ اقتصادی و سیاسی ـ  اجتماعی قابل بحث است.

تکمیل سد بخش‌آباد؛ آخرین میخ بر تابوت تالاب بین‌المللی هامون

رئیس پژوهشکده تالاب بین‌المللی هامون گفت: به لحاظ اقتصادی معیشت مردم سیستان کاملاً وابسته به تالاب هامون بود. زراعت، باغداری، صیادی، صنایع دستی، حصیربافی و دامداری مرتبط با تالاب بود و بعد از خشک شدن دریاچه همه این مشاغل تاحد زیادی از بین رفتند. آماری که مرکز آمار در سال 1384 منتشر کرده نشان می‌دهد که بعد از خشکی تالاب سیستان و بلوچستان 78.8 درصد کاهش سطح زیرکشت داشته و باغات نیز بیش از 82.4 درصد کاهش داشته است.

میردار هریجانی با بیان اینکه دام سبک و دام سنگین نیز از خشکی هامون تأثیر گرفته‌اند، گفت: دام سبک 64 درصد و دام سنگین نیز 71 درصد کاهش میزان داشته است. در بخش شیلات نیز اگر چاه نیمه‌ها نبودند میزان صیادی بعد از خشکی هامون به صفر می‌رسید در حالی که قبل از آن صیادی به قدری رونق داشت که حتی صادرات ماهی‌های هامون به استان‌های مجاور و حتی پایتخت را داشتیم.

وی با اشاره به مشکلاتی که خشکی تالاب برای سلامت مردم استان ایجاد کرده است، گفت: به واسطه گرد و غبار برخاسته از سطح خشک تالاب بیماری‌های تنفسی و چشمی در مردم منطقه رشد چشمگیری داشته است و بیماری‌های روحی از جمله افسردگی،‌ مشکلات خانوادگی و... نیز به واسطه نابودی معیشتی و افزایش فقر مردم را درگیر کرده است.

وی تصریح کرد: یک مطالعه در سال 1385 ارزش اقتصادی حاصل از تالاب هامون را بیش از 1000 میلیارد ریال برآورد کردند که اگر این قیمت را به‌روز کنیم خیل بیشتر از اینها خواهد بود؛ این در حالی است که در این مطالعه تنها بر روی علوفه دامی شکار پرنده صید ماهی و نی و حصیر تمرکز شده بود.

رئیس پژوهشکده تالاب بین‌المللی هامون خاطرنشان کرد: پس از خشکی هامون در سال 1378 سیلاب‌هایی را داشتیم که هامون را آبگیری می‌کرد اما این آبگیری برای چند ماه بیشتر دوام نمی‌آورد و تالاب مجدداً خشک می‌شد. این سیلاب‌ها تا سال 1398 نیز ادامه داشت اما از این سال هیچ آبی وارد تالاب‌های هامون نشد و خشکی 100 درصدی تالاب هامون رقم خورد. بخش زیادی از این سیلاب‌ها از جانب فراه‌رود به هامون صابوری می‌ریختند و تالاب را آبگیری می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نابودی معیشت و افزایش بیماری‌های تنفسی پیامدهای خشکی هامون برای مردم سیستان
  • ادارات از راه دور سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را خاموش می‌کنند
  • راهیابی فیلم مادر به جشنواره دوسالانه فیلم وعکس ژاپن
  • «دشت می‌خواند» به تدوین رسید
  • کارگردان کردستانی با “مادر” به ژاپن رسید
  • پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «چندقدم؟»
  • «هماتوم» آماده نمایش شد
  • پرداخت پاداش رعایت الگوی مصرف برق در خوزستان
  • راهیابی «مادر» به جشنواره دوسالانه فیلم و عکس «نیکون» ژاپن
  • معضل چاقی در کرمانشاه حادتر از میانگین کشوری است