Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@00:56:12 GMT

انتصاب سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۰۳۱۷۰

انتصاب سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی بابل

به گزارش خبرانلاین ازبابل طی حکمی از سوی دکتر سید فرزاد جلالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر شهرام سیفی به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب شد.

دکتر شهرام سیفی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، متخصص بیهوشی و فوق تخصص مراقبتهای ویژه متولد بابل هستند که سابقه ریاست بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل را در کارنامه خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین عضو هیات مدیره نظام پزشکی بابل بمدت چهارسال ، عضو هیات بدوی نظام پزشکی بابل بمدت چهارسال ، عضو هیات مدیره انجمن بیهوشی استان مازندران بمدت چهارسال ، مسئول ICU جراحی بیمارستان آیت ا.. روحانی بمدت سه سال بودند و مسئول ICU داخلی بیمارستان شهید بهشتی از سال ۹۲ تاکنون می باشند.
قابل ذکر است دکتر محمود صادقی بمدت 42 ماه این سمت را بعهده داشتند.
متن حکم بدین شرح می باشد:
جناب آقای دکتر شهرام سیفی
عضو هیات علمی دانشگاه
با احترام، بیمارستان ها مراکز اصلی آموزش بالینی، پژوهش و ارائه خدمات درمانی در دانشگاه هستند و ارتقاء سطح خدمات آنها علاوه بر ایجاد رضایتمندی مراجعین، می تواند موجب شکوفایی در عرصه آموزش و پژوهش های بالینی گردد بیمارستان آیت الله روحانی بزرگ ترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی شمال کشور، یکی از پرافتخارترین مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کشور است .
نظر به تعهد وتوانمندی هایتان، جنابعالی را به عنوان سرپرست بیمارستان آیت الله روحانی منصوب می نمایم.
انتظار می رود ضمن پیشبرد امور جاری براساس ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمایید:
- توجه خاص به ارتقای نیروی انسانی مرکز و احساس آرامش و امنیت آنها همراه با افزایش بهره وری
- جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی در تدوین واجرای برنامه ها
- اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
- ارتقاء کیفی خدمات با تاکید بر رعایت اصول رفتار حرفه ای وکرامت بیمار
- تداوم جلب کمک های خیرین برای اصلاح زیر ساخت ها وارائه خدمات بهتر
امید می رود با بهره گیری از حداکثر توان و درایت خود و با جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی، کارکنان دلسوز و فراگیران عزیز گام هایی بلند در ارتقاء کیفیت و توسعه خدمات برداشته شود .
بدون تردید تمام عوامل ذیربط در بیمارستان و دانشگاه، شما را در دستیابی به اهداف فوق یاری خواهند نمود.
دکتر سید فرزاد جلالی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل

46

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۳۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد