Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@22:26:17 GMT

خانه «جلال و سیمین» با همین نام باقی می‌ماند

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۰۳۷۸۴

جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - ایسنا نوشت: رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی خانه موزه جلال و سیمین گفت: خانه موزه به نام " جلال آل احمد و سیمین دانشور " همانطور که در مجوز ثبتی آن از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همین عنوان ثبت شده، باقی می ماند.

محمد جواد حق شناس گفت: هویت بخشی به میراث شهرمان در همین مدت کوتاهی که از آغاز به کار شورای شهر می گذرد در اولویت کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا قرار گرفت؛ لذا توجه به حفظ هویت مفاخر ادبی و ملی محور فعالیت مان شد و این رویکرد ما برای پیوند میان شهر، شهروندان، تاریخ، هویت و میراث ملی مان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در موضوعات متعددی که پیش رویمان قرار دارد تلاش برای اتمام مرمت خانه جلال و سیمین و تبدیل آن به خانه موزه یکی از اقداماتی بود که در اولویت قرار دادیم و اکنون این موزه با نام "جلال آل احمد و سیمین دانشور" در آستانه افتتاح قرار دارد.

وی با اشاره به مباحثی که درباره تغییر نام موزه در رسانه ها مطرح شده است گفت: امروز در خبرها خواندم که خواهرزاده مرحوم جلال آل احمد در مصاحبه ای نسبت به تغییر نام موزه جلال و سیمین به خانه ادبیات داستانی اعتراض کردند و خواستار حفظ نام این موزه با هویت اصلی اش شدند و چنین اعلام کرده اند که شهرداری تهران قصد تغییر نام این موزه را دارد.

وی تاکید کرد: پیرو چنین موضوعی لازم می‌دانم تاکید کنم تاکنون چنین تصمیمی از سوی شهرداری تهران اتخاذ نشده است و البته اگر هم چنین تغییری مدنظر باشد نمی تواند بدون لحاظ نظر کمیسیون صورت گیرد که نظر ما نیز بر این است که خانه موزه به نام " جلال آل احمد و سیمین دانشور " باقی بماند، همانطور که در مجوز ثبتی آن از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همین عنوان ثبت گردیده است.

 

 

۴۵۴۲۴۲

کلید واژه‌ها : سازمان میراث فرهنگی و گردشگری - جلال آل احمد - میراث فرهنگی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۳۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • سیمینی که دانشور بود
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی