Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به آمادگی نیروهای امدادی و مستحکم سازی مستحدثات، برای بارندگی با میزان بالاتر هم آمادگی داریم، در حالی که آبگرفتگی هایی که ایجاد شود، طبیعی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابوالحسن میرجلیلی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در خصوص بارندگی های روز گذشته و خسارات احتمالی، در گفتگو با خاورستان؛ اظهارکرد: علی رغم اینکه از ابتدای امسال تاکنون بارندگی مناسبی در سطح استان نبوده است، اما روز گذشته بارندگی های مناسبی رخ داد که بیشتر نقاط استان را بهره مند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی افزود: این بارندگی ها در برخی نقاط بی سابقه بوده و به 40 میلی متر در روز رسید.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه معمولا بارندگی های استان در اسفند و بهار، رگباری و معمولا با روان آب همراه است، گفت: اما با توجه به اخطاریه هایی که از کانال های مختلف به مردم داده شده بود و همچنین آماده باش 50 تیم امدادی و عملیاتی از مجموعه های اورژانس، هلال احمر پلیس راه و راهداری در سطح استان، پس از وقوع این بارندگی ها خسارتی را شاهد نبودیم.

 

میرجلیلی بیان کرد: همچنین با توجه به اینکه از مهر و آبان ماه با دستور استاندار، تمامی نقاط سیل خیز استان شامل سیل بندها، دیوارهای حفاظتی، بندهای خاکی و ... توسط تیم های 8 نفر از آب منطقه ای، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی، راهداری، شهرداری ها و فرمانداری ها، کنترل، ترمیم و بازسازی شده و نقاط سیل خیز رفع شد، با توجه به میزان بالای بارندگی و آبگرفتگی معابر در هشت شهرستان استان، اما خسارت ها در حد میزان بارندگی ها نبود و کاهش پیدا کرد.

 

وی ادامه داد: از جمله خسارت های وارد شده، تخریب ایل راههای عشایری، راههای روستایی، آب بردگی شانه راه در برخی نقاط، خسارت به هشت رشته قنات و آبگرفتگی حدود 15 واحد مسکونی بوده که با توجه به میزان بارندگی ها، این میزان خسارت ناچیز بوده است.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه علی رغم بارندگی های مناسب در روز گذشته، اما هنوز به میانگین و حتی نصف بارندگی های سال گذشته نرسیده ایم تاکید کرد: خواسته ما از مردمعلاوه بر دعا برای نزول بارندگی، این است که مصرف بهینه آب را سرلوحه قرار دهند و با توجه به اینکه قطعا بارندگی های رگباری در پیش خواهیم داشت، باید به توصیه های مدیریت بحران استان توجه داشته باشند تا مثل چهار سال گذشته، خسارت جانی در اثر وقوع سیلاب ها نداشته باشیم.

 

میرجلیلی افزود: با توجه به اعتباری که استاندار برای طرح های آبخیزداری، آبخوان داری و ایجاد سدها و بندهای خاکی اختصاص داده است، خوشبختانه سیلاب های ایجاد شده به سازه های تغذیه مصنوعی هدایت و این بندهای خاکی آبگیری شد.

 

وی اظهارکرد: در پی بارندگی های روز گذشته چهار سد نهرین طبس، شوسف، شهید پارسا سرایان و مهوید فردوس در حال آبگیری برای تامین آب شرب و کشاورزی مردم است.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به آمادگی نیروهای امدادی و مستحکم سازی مستحدثات، برای بارندگی با میزان بالاتر هم آمادگی داریم، در حالی که آبگرفتگی هایی که ایجاد شود، طبیعی است.

 

میرجلیلی افزود: با توجه به اینکه یک دهم اعتبارات مدیریت بحران استان در حوزه مدیریت آبخیزداری و آبخوان داری اجرا می شود، این موضوع را در سرشاخه ها هم پیگیری می کنیم تا این سیلاب ها کاملا کنترل و پخش شود و ایجاد خسارت ها کاهش یابد.

 

انتهای پیام/7

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۱۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد

معاون آب منطقه‌ای خراسان شمالی با تاکید بر اینکه سهم سدهای استان از بارش اخیر ناچیز بوده است، گفت: میزان ذخیره آب به نسبت مدت مشابه سال قبل کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان شمالی، وحید واسطه اظهار کرد: بارندگی اخیر در این استان تأثیر چندانی بر ذخایر سدها نداشته و در مجموع ۵۱۰ هزار متر مکعب آب وارد سدهای استان شده است.

وی افزود: بیشتر روان‌آب ایجاد شده بر اثر بارندگی در مناطق خارج از حوضه آبریز سدها بود و در سایر بخش‌ها نیز بارندگی روی داده در استان به صورت ملایم بوده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با وجود بارش‌های بهاره در استان، میزان بارندگی از ابتدای سال آبی تا کنون بر اساس اطلاعات ثبت شده در ایستگاه‌های شرکت آب منطقه‌ای، حدود ۲۱۰ میلی‌متر بوده که در مقایسه با بارندگی میانگین بلند مدت استان که حدود ۲۲۰ میلی‌متر بوده، حدود ۴ درصد کمتر است.

واسطه ادامه داد: بارندگی‌ها از ابتدای سال جاری رشد مناسبی نسبت سال قبل داشته که در حوزه نیاز اراضی کشاورزی استان مؤثر بوده است.

وی با اشاره به شرایط نامساعد ذخایر سدهای استان با توجه به کم بارشی طی چند سال اخیر، تصریح کرد: در شرایط کنونی ۲۲ درصد حجم مخازن سدهای استان آب دارد و ۷۸ درصد این مخازن خالی است.

وی تصریح کرد: این مقدار ذخیره آب در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته نیز کمتر است که این شرایط، ضرورت توجه بیشتر به مدیریت مصرف را خاطرنشان می‌سازد.

کد خبر 751183

دیگر خبرها

  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان