Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری در راستای همفکری، هم‌افزایی و بهره‌گیری از توانایی علمی، پژوهشی  و تحقیقاتی، بین شرکت خدماتی مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری امضا شد.

به گزارش خبرنگار آنا، جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری و شرکت خدماتی مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، مصطفی معینی مدیر عامل شرکت تراورس و هیات همراه و اعضای هیات علمی این واحد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی مغربی در این جلسه گفت: «این تفاهم نامه در راستای تحقق سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و بهره مندی از خرد جمعی و همکاری و ارتباط بین دانشگاه و موسسات علمی آموزشی و پژوهشی می تواند به ارتقای کمی و کیفی برنامه های مشترک و ایجاد همکاری، همفکری، هم افزایی و بهره گیری از توانایی علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، توسعه و تبادل تجربیات طرفین برای همکاری مشترک کمک کند.»

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اظهار کرد: «تفاهم نامه پیش رو فرمایشی نیست که به عنوان یک آمار اعلام شود، باید طبق برنامه زمان بندی کمیته راهبردی تشکیل و با پیدا کردن نقاط مشترک میان سیستم کلاسیک و آکادمیک دانشگاهی و سیستم کاری و عملیاتی کارگروه های تخصصی برای ارائه طرح های نوین ایجاد شود.»

وی با اعلام سرمایه گذاری مشترک بین دانشگاه و شرکت تراورس افزود: «با توجه به انتخاب این واحد دانشگاهی به عنوان قطب حمل و نقل در کشور می توانیم با همکاری های مشترک، تعریف پروژه، کارآموزی و کارورزی، جذب افراد و نیروها از دانشگاه، اعلام نیازهای شرکت به دانشگاه و ایجاد رشته های جدید گامی در جهت حل معضلات حمل و نقل کشوری برداریم.»

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این واحد دانشگاهی بیان کرد: «واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همجوار با حرم مطهر و نورانی حضرت امام خمینی (ره) و حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) است. دارای ۳۰ هکتار زمین با کاربری آموزشی، ۷ دانشکده مصوب، 350 عضو هیات علمی، ۲۴ هزار دانشجو، سوله های مختلف و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مجهز می تواند در زمینه های مختلف و پروژه های تحقیقاتی نقش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد و شرایط برای بازدید از همه مراکز شرکت تراورس برای استادان، کارکنان و دانشجویان مهیا شود.»

مصطفی معینی مدیر عامل شرکت تراورس هم با تشکر و ابراز رضایت از انعقاد این قرارداد گفت: «شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های اقماری راه آهن ج.ا.ا در سال 1371 تاسیس شد. این شرکت از بدو فعالیت با عنایت خداوند تبارک و تعالی و بهره گیری از پرسنل متعهد، متخصص و کارآزموده، توانسته است تحولی عظیم و بدیع در این بخش از صنعت ریلی پدید آورد به نحوی که توسعه شبکه راه آهن پس از تاسیس این شرکت، رشد کمی و کیفی قابل ملاحظه ای را تجربه کرده است. شرکت تراورس در راستای اصل 44 قانون اساسی کشور، اردیبهشت سال 1389 به بخش خصوصی واگذار و اکنون به عنوان یکی از شرکت های زیرمجموعه شرکت توسعه سرمایه گذاری امیر منصور آریا است.»

معینی با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه گفت: «فلسفه وجودی شرکت تراورس، کمک به توسعه و نگهداری راه آهن کشور است و در همین راستا وظایف اصلی شرکت عبارتند از: تولید انواع تراورس اعم از چوبی و بتنی، روسازی، زیرسازی و بازسازی خطوط ریلی و نگهداری از خطوط و ابنیه فنی موجود در شبکه راه آهن سراسری کشو. البته این شرکت صرفاً به توسعه و نگهداری از خطوط شبکه ریلی بسنده نکرده و سیاست های خود را در راه سازی و سایر زمینه های عمرانی نیز گسترش داده است.»

وی افزود: «این شرکت دارای 7200 نفر پرسنل در کشور فعالیت می کند و در حدود 70 درصد از مشکلات زیرساخت های شرکت راه آهن را با همکاری کشورهای مختلف مرتفع می سازد و از سوی شرکتی چندمنظوره است که تولیدکننده، عرضه کننده و مصرف کننده است.»

در پایان این جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و شهرری و شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به امضای رئیس واحد و مدیر عامل شرکت تراورس رسید.

استادان رشته های مخابرات، برق، شیمی، معماری و علوم انسانی در این جلسه حضور داشتند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی