Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با تأکید بر اینکه مردم با همه مشکلات و سختی ها دفاع از امام و آرمان های امام را رها نکرده اند، گفت: کسی که از روی آگاهی راه امام را انتخاب کرده امکان ندارد از راه امام برگردد و چیز دیگری را جایگزین کند.

حجت الاسلام محمدعلی انصاری در نخستین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س) گفت: سالی که بر ما گذشت دارای حوادث و مسائل تلخ و شیرینی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوادثی که در طول یک سال بر مردم ما گران بود. در درجه اول  اتفاقات خونباری که در دنیا و جهان اسلام البته به دست دشمنان اسلام ولی با نام دفاع از قرآن و اسلام انجام گرفت که حقیقتا باید این حوادث را مایه شرمساری دنیای اسلام نامید که افرادی برای رسیدن به مقاصد شوم خودشان به زشت ترین جنایت ها به نام اسلام دست زدند.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی ادامه داد: حادثه تروریستی حرم امام و حمله داعشی ها به این مکان مقدس و نورانی و همچنین حمله به مجلس شورای اسلامی و شهادت جمعی از مردم و حوادث تلخ دیگری همچون زلزله کرمانشاه، کرمان و تهران و غرق کشتی نفتکش سانچی و سقوط هواپیمای مسافر بری نمونه دیگری از حوادثی بود که باعث تلخکامی ملت شریف ایران شد.

وی روی کار آمدن رئیس جمهور جدید آمریکا را یکی دیگر از حوادث تلخ دانست و افزود: رئیس جمهور جدید آمریکا تمام رفتار و سخنان خود را بر اساس بی احترامی به مردم دنیا و حرکات نابخردانه بنا نهاده که خدا کند در لفاظی ها خلاصه شود  و بشریت را در دامان جنگ ها و مهلکه ها نیندازد. مطمئنا اگر نظام سیاسی آمریکا بخواهد با این دست فرمان پیش رود آینده بشریت بسیار تاریک و توأم با جنگ  و خونریزی ها است.

انصاری تأکید کرد: جنایت صهیونیست ها را هم نباید از یاد ببریم که مختص به امسال نیست. بیش از هفتاد سال است که یک رژیم غاصب وحشی گری می کند و متأسفانه کسی نیست که جلوی آن را بگیرد.

وی در زمینه حوادث شیرین سال 96 گفت: سال 96 همراه با انتخابات پرشور ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بود که با حضور 70 درصد مردم برگ زرینی در افتخارات مردم بود که در فضایی رقابتی و آزاد برگزار شد و ثمرات آن را مردم شاهد بودند.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری مراسم 22 بهمن افزود: همه کسانی که در صحنه راهپیمایی بی سابقه 22 بهمن بودند احساس می کردند که این راهپیمایی متفاوت و با شکوه تر از سال های قبل برگزار شد و مردم ایران بار دیگر حمایت خود را از امام، راه امام، مقام معظم رهبری و مسئولین به دنیا نشان دادند.

وی با اشاره به ناآرامی های اخیر گفت: منتظریم که تحلیلگران و مسئولین محترم این قضایا را تحلیل و واکاوی کنند. موضوع اغتشاشات نگران کننده بود که به یاری خداوند و درایت نیروی انتظامی به سرانجام خوبی ختم و دست بیگانگان کوتاه شد و واضح است که مردم با همه مشکلات و سختی ها دفاع از امام و آرمان های امام را رها نمی کنند. کسی که از روی آگاهی راه امام را انتخاب کرده امکان ندارد از راه امام برگردد و چیز دیگری را جایگزین کند. نظام اسلامی ما یک نظام ریشه دار عمیق است که غیر از میلیون ها انسان دست خدا هم یاری گر آنها است.

انصاری با اشاره به نابودی داعش اظهار داشت: ما مطمئن هستیم کسانی که پشت جریان داعشی ها بودند فکر می کردند کشورهای اسلامی برای قرن ها مواجه با این مشکلات خواهند بود ولی تدبیر علما و مردم عراق و سوریه و همکاری جمهوری اسلامی به این مسأله پایان داد و از افتخارات خودمان می دانیم که برای آزادی ملت های اسلامی هزینه می دهیم؛ کما اینکه ملت ایران و امام برای پیروزی انقلاب هزینه دادند و در جنگ هم هزینه های زیادی دادیم. شهدا و جانبازان ما هزینه های است عزت و آزادی ملت ایرانند.

وی گفت: ما در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم؛ چهل سال تجربه را پشت سر گذاشته ایم و در حقیقت سال آینده سال بلوغ انقلاب ما است و با عبور از سعی و خطاها  می توانیم ادعا کنیم دارای بلوغ بالای حاکمیتی هستیم  و قطعا می توانیم سال های بعد را با موفقیت بیشتر پشت سر بگذاریم؛ مشروط به اینکه از تجربه ها درس گرفته باشیم.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی مراسم امسال بزرگداشت امام را زیبا و باشکوه توصبف کرد و افزود: علی رغم احتمال کاستی ها در ماه رمضان، مراسم امسال یکی از شاداب ترین مراسم سالگردهای امام بود. امیدواریم سال آینده هم با شکوه و عظمت برگزار شود.

وی گفت: ستاد بزرگداشت امام در برنامه های تبلیغاتی و فرهنگی باید با نگاه به چهل سال گذشته دستاوردهای مختلف نظام را معرفی و منتشر نماید که از وظایف ما تاریخ نگاری و خاطره نگاری است. باید در این مناسبت و هر مناسبت دیگر تاریخ انقلاب را  با شفافیت و بدون حبّ و بغض به نسل بعدی منتقل کنیم.

انصاری گفت: من از الفاظی مانند آتش بس یا وفاق ملی یا وحدت استفاده نمی کنم؛ چون فورا مورد نقد و سؤال قرار می گیرم که چرا و به چه مناسبت این پیشنهادات داده می شود بلکه می گویم خوب است که در چهلمین سال پیروزی انقلاب به جامعه و خودمان تنفس بدهیم و نیش زدن ها، انتقادات، یقه گرفتن ها، مبارزات تبلیغاتی سیاسی و حزبی دارد را کنار بگذاریم و اعلام کنیم که می خواهیم یک سال آزادتر نفس بکشیم. من فکر نمی کنم در سال آینده مناسبت های زیادی باشد که بگوییم نمی توانیم تنفس بدهیم  و یا نمی توانیم قلم ها را غلاف کنیم یا حرف نزنیم. فکر می کنم بهترین هدیه در چهلمین سال انقلاب تمرین فاصله گفتن از مجادلاتِ بیهوده است.

وی ادامه داد: آدم‌هایی که نان انتقاد را می‌خورند اشکال ندارد حقوقشان را بگیرند ولی دست از انتقادهایی که به جان و روح مردم خنجر می اندازد بردارند؛ دست از طیف بندی ها و جناح بندی هایی که مردم را در اساس و آرمان های انقلاب دچار وسوسه و دغدغه می کند بردارند. دست از ژست های اپوزیسیونی هم بردارند. مخصوصا کسانی که اصولا به قد و قواره آنها نمی خورد که بخواهند در این جامعه و نظام و مملکتی که رهبری معظم انقلاب، علمای بزرگوار، عقلای قوم، دولتمردان، دانشگاهیان، سیاسیون و صاحب نظران همواره برای برون رفت از مشکلات طرح و برنامه دارند، نظریه پرداز تغییر ساختارها باشند. 

وی افزود: آفتی که باید از آن بسیار نگران باشیم و از آن بترسیم این است که سخنان و رفتار ما افراد نیمه راه را ناامید و آدم هایی که نیاز به تقویت بنیه دارند وادار به خاموشی و سردی کند. پمپاژ ناامیدی و یأس، حتی در سخت ترین شرایط، یک جرم و یک گناه نابخشودی است. کدام انسان عاقلی است نداند که امروز همه طیف های ضد انقلاب همراه با قدرت های استکباری با همه توان علیه ما در صحنه مبارزه حاضر شده اند؟ چرا ما بر این خرمن هیزم بنزین بپاشیم و مروّج تریبون بیگانگان در برجسته کردن مشکلات باشیم؟ باید در یک صف واحد از دستاوردهای چهل ساله خودمان با قدرت دفاع کنیم و نگوییم کار نشده و مردم را ناامید نکنیم.

انصاری اظهار داشت: در حالی که یاران امام زنده هستند و همه رفتار امام را مشاهده کرده اند بعضی ها در روز روشن و با جسارت می گویند فلان نامه امام جعلی است. مورخین انقلاب کجا هستند که ببینند پرویز ثابتی که رئیس سازمان امنیت شاه بوده با پررویی در رسانه های بیگانه می گوید در زمان ما شکنجه نبوده؛ آیا این بی تأثیر نیست؟ رسالت ما این است که تاریخ را واقعی و شفاف بنویسیم و در تاریخ اغراق نکنیم و وقایع را وارونه نکنیم.

وی بیان کرد: در یکی از جلسات مربوط به تشریح سرفصل های موزه دفاع مقدس دیدم اسم و جایگاه دو سه نفر از روحانیون برجسته تأثیرگذار در فرماندهی جنگ نیست. وقتی علت را پرسیدم گفتند که  نام آنها را در بخش عقیدتی و سیاسی آورده ایم. آیا جایگاه امثال آیت الله هاشمی رفسنجانی در قسمت عقیدتی و سیاسی تحلیل می شود؟ 

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام تأکید کرد: بعد از شهادت آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی که بحق ایشان یک عالم متعبد و یک فقیه و فیلسوف بود مرحوم حاج احمد آقا سلامتی، زندگی، هستی و آرامش فکری اش را وقف امام کرد. در زمان امام هر وقت می خواستند هجمه کنند اول اسم حاج احمد آقا را می آورند. حاج احمد آقا فانی در امام بود و بعضی از تاریخ نگاران قلابی می گویند ایشان از اول به فکر رهبری بوده؛ وجدان اخلاقی و انسانی اینها کجا رفته است؟ ما از پرویز ثابتی توقع نداریم که بگوید شکنجه گر بودم ولی کسانی که نان انقلاب و نظام را خورده اند چرا به خاطر منافع خودشان همه همه کس و همه چیز را خراب می کنند. چرا کسانی که حقایق را پنهان و جنایات دوستان خود را در قتل انسان های بیگناه نادیده و با وسوسه و طراحی آیت الله منتظری را از امام جدا کردند به اشتباهات تاریخی خود اعتراف نمی کنند و امروز نظریه سیاست محوری امام و اخلاق محوری آیت الله منتظری را مطرح می کنند؟

وی با تأکید بر اینکه باید فضای آرامی را در جامعه ایجاد کنیم، گفت: دغدغه‌ها و گله‌های حزبی را کنار بگذاریم. اگر توجه نکنیم که همه بر شاخه نشسته ایم و بن می بریم، همه زمین می خوریم. باید انتقادات را بگوییم ولی بدانیم که برای بیان واقعیت ها و دردهای مردم هم باید برنامه داشته باشیم. انتشار آمار عملکردها می تواند برای ما و جامعه مفید و بیان ضعف ها نیز آموزنده و چراغ راه آینده باشد.

وی افزود: بسترهای اجتماعی به مثابه گسل هایی هستند که اگر جا به جا شوند شاید افراد توان مقابله با آنها را نداشته باشند. با همدلی در مسیر امام و ولایت گام برداریم و چهلمین سال را طلیعه یک حرکت مشعشع بدانیم.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی گفت: همه شیرینی‌ها و شکست‌های این چهل سال را از نگاهی به حساب امام نوشته اند. پس رسالت ما این است که آزادانه و بدون سیاسی کاری مروج دستاوردهای چهل ساله انقلاب و کارهای شاخصی باشیم که برای جوانان و جامعه ما اثرگذار باشد. 

یادآور شد: بیست و نهمین سالگرد امام در ماه رمضان است. بر اساس تقویم، اگر ماه شعبان 29 روز باشد دوشنبه 14 خرداد ماه 97 روز نوزدهم ماه رمضان است ولی اگر ماه شعبان 30 روز باشد 14 خرداد شب قدر است. با این نکته برنامه ریزی ما خاص خواهد بود. باید  توجه به برنامه های احیاء مدنظر قرار بگیرد تا برنامه های احیای شب قدر مدنظر قرار بگیرد.

وی در پایان گفت:  توفیقات ما مرهون همت صدا و سیما است. از صدا و سیما می خواهیم که با تمام ظرفیت و امکانات وارد عرصه شود.

در ادامه اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و نماینده ویژه دولت در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی گفت: سال گذشته مراسم بزرگداشت امام خمینی (س) بسیار خوب برگزار شد و اگر امسال هم یک بررسی از کاستی ها داشته باشیم، می شود برنامه بسیار خوبی را تدارک دید. امیدواریم آرمان های امام بیش از گذشته تدوین شود. وزارت کشور همراهی می کند که برنامه را باشکوه برگزار کنیم.

وی افزود: اگر بتوانیم در کنار بزرگداشت امام عملکرد چهل ساله انقلاب و کارهای انجام شده را بگوییم کار بسیار خوبی است. هدف دشمن ایجاد ناامیدی است و امیدواریم با برنامه های دشمن را ناامید کنیم.

یعقوب سلیمانی، نماینده سازمان بسیج مستضعفین در ستاد مرکزی بزرگداشت امام نیز اظهار داشت: تا زمانی که اندیشه و تفکر امام در این جامعه ظهور و بروز عینی دارد، اگر دشمن از این پیچیده تر هم حاضر شود راه به جایی نخواهد برد.

شایان ذکر است در این جلسه نصرت الله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گزارشی از برنامه های این ستاد و همچنین آمادگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جهت برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی (س) ارائه داد و چند تن از دیگر اعضای ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س) پیشنهادات خود را ارائه کردند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضاییه:‌ حجاب مسأله مهم کشور است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس دستگاه قضا امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهانشمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

بیشتر بخوانید: وحیدی: تعداد اندکی از بانوان حجاب را رعایت نمی‌کنند

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود.

رئیس عدلیه اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آن‌هاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست؛ لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

اژه‌ای ادامه داد: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس دستگاه قضا افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشاست؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

اژه‌ای در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضایی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضایی نیز دارای تأملات و نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ علی‌ایحال ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آراء و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

دستگاه قضا موافق برگزاری دادگاه‌های علنی است

قاضی‌القضات در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده توسط علی مطهری؛ مبنی بر بکارگیری مجازات "تشهیر" در قبال مرتکبان جرائم خشن، گفت: در ابتدا باید تأکید کنم که قوه قضاییه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم.

اژه‌ای گفت: مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضین به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تأکید داریم اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضاییه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضاییه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. علی‌ایحال تأکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضاییه ملتزم به انجام آن است.

رئیس دستگاه قضا افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تأکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تأکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تأکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند.

رئیس عدلیه با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین به‌ویژه مرتکبین جرائم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تأکید کنم که در سندِ روزآمدشده‌ی تحول قضایی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

اندیشه‌های شهید مطهری در موضوع "نظام خانواده و نقش زن در اسلام" ترویج یابد

بنا بر اعلام این گزارش، پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، ۱۲ نفر از مسئولان و دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

علی مطهری؛ مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تأکید بر آن‌ها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.

مطهری همچنین بر ضرورت اهتمام ویژه رسانه‌ها در امر تبلیغ و ترویج نظرات و اندیشه‌های شهید مطهری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر "نظام خانواده و نقش زن در اسلام" تأکید کرد.

وی در ادامه بیان کرد: ستاد بزرگداشت شهید مطهری شامل ۲۵ سازمان و نهاد است و پیشنهاد ما این است که قوه قضاییه نیز در این ستاد، دارای نماینده باشد.

مطهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به بیان نکاتی در رابطه با اصل بکارگیری مجازات تشهیر در قبال مرتکبین جرایم خشن و همچنین تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت پرداخت.

جعفرپور؛ دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه به ذکر برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری پرداخت و گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید، برپایی مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری به صورت مجازی و حضوری و همچنین دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشگاهی، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری است.

در ادامه نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاهی، سازمان بسیج مستضعفین، وزارت کشور، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت ورزش و جوانان، سازمان صداوسیما و بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در ستاد بزرگداشت شهید مطهری، برنامه‌های این دستگاه‌ها به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت شهید مطهری را بیان کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228589 برچسب‌ها حجاب

دیگر خبرها

  • آیا می شناسیدش؟
  • اژه‌ای:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • رئیس قوه قضاییه:‌ حجاب مسأله مهم کشور است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • انتقاد یک امام جمعه از واگذاری استقلال تهران | این بی عدالتی و جفا به مردم است
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان