Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-29@06:32:16 GMT

لزوم گسترش سامانه‌های آب‌رسانی اضطراری در تهران

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۵۳۵۸۷

به گزارش وانانیوز، 

پروانه مافی در آیین افتتاح دومین سامانه ذخیره و توزیع اضطراری آب تهران اظهار کرد: با توجه به اهمیت سامانه‌های آب‌رسانی اضطراری، سرعت اجرای پروژه را هم باید در نظر گرفت تا هرچه سریع‌تر این پروژه بزرگ به سامان برسد.

وی با بیان این‌که «لازم است در سال آینده دست کم ۱۰۰ تا ۳۰۰ سامانه آب‌رسانی اضطراری در شهر تهران افتتاح شود» عنوان کرد: علی رغم این‌که ایران جزو کشور های بلاخیز است، ولی ما سند جامع ملی در خصوص کاهش تلفات ناشی از حوادث طبیعی نداریم که این مساله مشکلاتی را بوجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مافی افزود: از ۴۰ حادثه طبیعی امکان رخ‌دادن ۳۰ مورد در ایران وجود دارد از این رو نقشه راه جامع برای مدیریت حوادث طبیعی و از جمله زلزله از الزامات است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی گفت: آموزش مردم در زمینه نحوه بهره‌برداری از این سامانه در مواقع بحران نیز بسیار ضروری است؛ لذا باید در این مورد نیز گام‌های مناسبی برداشته شود.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • معمای «مثلث برمودا»
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • رفع خطر از ۲۱۲ محل حادثه خیز تهران | ساخت پهلوگاه‌های اضطراری در بزرگراه‌های تهران
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • کشف و ضبط ۸۴۰ بسته نیم کیلویی چای قاچاق