Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، در بخشی از نامه دکتر منصور جعفری نمین به روسای سازمان‌های تامین اجتماعی و بیمه سلامت آمده است: «احتراما چنانچه مستحضرید بقا و ادامه فعالیت هر واحدی، بالاخص مراکز و موسسات درمانی ارتباط مستقیم با مدیریت مالی و تنظیم روابط و قراردادهای بیمه‌ای دارد. عدم پرداخت مطالبات درمانی مراکز و موسسات طرف قرارداد بیمه‌ها ضمن اینکه امورات جاریه این مراکز را با چالش جدی مواجه کرده است، با افت بازده و عملکرد عملا آینده مبهمی را در پیش روی مراکز و مطب‌ها قرار داده است که در نهایت آنچه آسیب خواهد دید اعتماد عمومی، سلامت مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش نمایندگان مجامع نظام پزشکی‌های کشور که برگزیدگان صنف جامعه پزشکی در رشته‌های مختلف هستند حاکی از آن است که فعالیت و چرخه اقتصادی خدمت نظام سلامت کشور در بخش‌های خصوصی و دولتی عن‌قریب به نقطه بن بست رسیده و ورشکستگی موسسات و بیکاری خیل عظیمی از پرسنل به جهت انباشت مطالبات و عدم امکان پاسخگویی مدیران به تهدیدی جدی تبدیل خواهد شد.

با علم به وجود مشکلات اساسی در خور سازمان‌های بیمه‌گر، معطلی بیش از این جایز نبوده و این مجمع درخواست دارد مطابق توافقات و تعهدات قبل و اخیر، در اسرع وقت با چاره اندیشی و تسریع در پرداخت معوقات مانع از تبدیل این بحران به کل جامعه گردید. توفیقات تمام خدمتگزاران نظام سلامت را از خداوند منان خواستارم.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۶۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها