Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، سیداحمدعلی موسوی‎نیا، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان امروز، 12 اسفند در اولین جلسه شورای اداری آموزش و پرورش لرستان در سخنانی آموزش و پرورش را منشاء تحول در جهان امروزی برشمرد و گفت: نظم‌پذیری، مسئولیت‌شناسی، اخلاص، خدمت صادقانه، عدالت‌محوری و تکریم ارباب‌رجوع ازجمله محورهای کار در آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از تلاش‌های بی‌شائبه معلمان در اقصی‌نقاط استان تقدیر کرد و افزود: با وجود رشد تکنولوژی در جهان امروزی، هیچ چیزی نتوانسته است جای معلم و کلاس درس را پُرکند و باز هم مهم‌ترین نقش و تاثیر را در فرایند تعلیم و تربیت معلم در کلاس درس بر عهده دارد.
موسوی‎نیا ادامه داد: هزینه کردن در آموزش و پرورش، نوعی سرمایه‌گذاری است که نتایج آن به مراتب بیشتر و ملموس‌تر از سایر سرمایه‌گذاری‌هاست.

سند تحول بنیادین؛ نقشه راه و راهبرد متولیان تعلیم و تربیت

وی سند تحول بنیادین را نقشه راه و راهبرد متولیان تعلیم و تربیت در انجام رسالت خطیر فرهنگ‌سازی در کشور عنوان و اظهارکرد: در این سند ابعاد مختلف تربیتی، فرهنگی، آموزشی و .... به دقت پیش‌بینی شده که در برخی ابعاد پیشرفت خوبی حاصل شده و در برخی دیگر هم تا رسیدن به مطلوب فاصله هست.
وی تاکیدکرد: به استناد فصل دو این سند مبنای تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش تکیه بر آموزه‌های دینی و انقلابی است و باید با نگاه به سیره و منش ائمه معصومین (ع)، رهنمودهای بنیانگذار کبیر انقلاب(ره) و منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی)، تربیت دینی دانش‌آموزان با محوریت سیاست‌های راهبردهای دولت تدبیر و امید تداوم یابد.
سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان پذیرش مسئولیت را مبتنی‌بر تکلیفی دانست که از طرف مقام عالی وزارت به وی تفویض شده و ادامه داد: ما مقید به انجام تکلیفیم و نباید این مسئولیت‌ها نگاه ما را در خدمت‌ به مردم و فرهنگیان دچار خلل کند.
وی تاکیدکرد: باید با همت و اراده راسخ رسالت خود را انجام داد و نباید اجازه دهیم این تغییر و تحولات مدیریتی ذره‌ای در جدیت و اراده ما تاثیر منفی بر جای بگذارد .
سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان با بیان این‌که طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی در سطح مدارس در حال اجراست که باید با نظارت دقیق پیگیری شود که وقفه‌ای در اجرای این برنامه‌ها پیش نیاید، سطح اعتماد مردم به فرهنگیان و آموزش و پرورش را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا این اعتماد و آرامش در سطح مختلف حوزه‌های صف و ستاد به قوت تداوم یابد و جامعه شاهد بالندگی، نشاط و حرکت عالمانه دستگاه تعلیم و تربیت باشد.

قومیت‌گرایی، سیاست‌زدگی و رابطه‌گرایی یک آسیب جدی است

وی نظم‌پذیری، مسئولیت‌شناسی، اخلاص، خدمت صادقانه، عدالت‌محوری و تکریم ارباب‌رجوع را ازجمله محورهای کار در آموزش و پرورش برشمرد و ادامه داد: نباید این حس در مراجعین ایجاد شود که احساس کنند فردی بر اساس روابط می‌تواند حق دیگران را تضییع کند.
موسوی‌نیا تصریح کرد: قومیت‌گرایی، سیاست‌زدگی و رابطه‌گرایی یک آسیب جدی است و باید از آن اجتناب کرد و اجازه نداد این حواشی بر متن تعلیم و تربیت تاثیر بگذارد.

وی در ادامه به مطالبات فرهنگیان هم اشاره کرد و افزود: در ماه پایانی سال قرار داریم و ضرورت دارد با جدیت از طریق وزارت مشکلات و مطالبات فرهنگیان دنبال شود و بستر مناسب برای تسویه این مطالبات فراهم شود.
موسوی‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این‌که مسئولیت امانتی است که باید تمام تلاش را برای حفظ آن و خدمت به مردم انجام داد، ادامه داد: باید از حواشی پرهیز کرد و با قوت در تعلیم و تربیت نسل آینده‌ساز کارکرد و نسلی قانونمند و جامعه‌پذیر را برای توسعه و آبادانی کشور پرورش داد .
وی در پایان سخنان خود از تلاش‌های مدیرکل سابق آموزش و پرورش لرستان تقدیر کرد و گفت: این مسئولیت‌ها گذرا است و باید به‌دنبال کسب رضایت الهی و اعتماد مردم بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند

  حسینعلی دهباشی  با تبریک بزرگداشت هفته معلم بیان کرد: در عظمت منزلت و مقام معلم همین کافی است که بزرگ‌ترین معلم جهان بشریت حضرت رسول خاتم (ص) به این ویژگی خود افتخار می‌کرد و یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین نهاد اجتماعی، نهاد آموزش‌وپرورش است که مسئولیت پرورش کودکان، نوجوانان، جوانان، انتخاب و انتقال عناصر فرهنگی را به نسل نوخاسته برعهده دارد.

وی هدف اول و اصلی خلقت را رشد و کمال عنوان کرد و افزود: خانواده و مدرسه دو نهاد مکمل هستند که جایگاه ویژه‌ای در زندگی بشر دارند و مدرسه مکمل خانواده است و البته معلم ستون و محور مدرسه است.

وی با اشاره به اهمیت و شأن جایگاه معلمان در جامعه امروز بیش از آنچه هست باید موردتوجه قرار گرفته شود، تصریح کرد: اهمیت جایگاه معلم در جامعه امروز مستلزم توجه جدی است، معلمی شغل بسیار با اهمیتی است چرا که کار تربیت انسان را بر عهده دارد و قابل‌مقایسه با شغل‌های دیگر نیست و هیچ‌چیز بالاتر از تربیت یک انسان نیست که این وظیفه مهم را امروز فرهنگیان عزیز بر عهده دارند.

وی تأکید کرد: رسالتی که بر دوش معلمین عزیز قرار دارد رسالت سنگینی است چرا که پرورش یک انسان از جهت این که یک انسان سالم یک انسان باتقوا یک انسان اهل بصیرت یک انسان مفید و اهل تفکر پرورش یابد و تحویل جامعه شود.

 وی به نقش معلم به‌عنوان پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود: معلم باتوجه‌به آن نقشی که در داخل کلاس دارد باید ذهنیت دانش‌آموزان را به سمت‌وسویی ببرد که با آموزش و آمادگی دانش‌آموز جلوی تهاجم‌های فرهنگی استکبار جهانی آمریکا جنایت‌کار و ایادی آن را بگیریم و تأثیرگذار باشد و دانش‌آموزان پویا و انقلابی را با مدیریت جهادی تحویل جامعه بدهیم

مدیر آموزش‌ و پرورش شهرستان زابل افزود: آنچه در فرایند تعلیم‌وتربیت به متعلم انتقال می‌یابد تنها معلومات و مهارت‌های معلّم نیست؛ بلکه علم بر اساس همان رسالت مهمی که بر عهده دارد باید ویژگی‎های اخلاقی خاصی باید داشته باشد، تمام صفات، خلقیات، حالات نفسانی و رفتار ظاهری او نیز به شاگردان منتقل می‌شود، رابطه دانش‌آموز با معلم یک رابطه باطنی و معنوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است