Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمد حسین قربانی در خصوص اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی برجلوگیری از شکل گیری پدیده داروخانه های زنجیره ای، گفت: متاسفانه دستگاه ها وظایف خود را فراموش کرده و وظیفه هر دستگاهی مفقود شده است، متولی ساماندهی داروخانه ها در کشور براساس چارچوب، قوانین و اختیارات وزارت بهداشت و انجمن داروسازان کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه محوریت ساماندهی داروخانه ها با سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است، افزود: نباید وظایف مربوط به هر بخشی را از دستگاه ها و نهادهای دیگر مطالبه کرد، جلوگیری از تشکیل داروخانه های زنجیره ای برعهده سازمان غذا و دارو است؛ باید این مجموعه برای این حوزه تمهیداتی را درنظر بگیرد.

قربانی با تاکید بر اینکه همیشه این چالش ها وجود داشته است، تصریح کرد: هم اکنون فارغ التحصیلان و دکترهای داروساز بسیاری در کشور وجود دارد، متاسفانه در ارائه مجوز برای تاسیس داروخانه تا اندازه ای سختگیری به عمل آمد که حس رقابت برای مشتری مداری از بین رفت، در نقطه مقابل افراد متمول بدون تجربه در زمینه داروسازی اقدام به تاسیس و راه اندازی شبکه زنجیره ای داروخانه ها کردند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینکه چنین رویه ای به نفع فارغ التحصیلان داروسازی می شود، گفت: در این شرایط فضای تجاری مورد توجه قرار گرفته و به جای اینکه در حوزه سلامت الگوی منطقه باشیم، افرادی که دارای سرمایه و اعتبار هستند نظام سلامت را دچار چالش می کنند، سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان کشور باید با نظارت جامع و کامل عملکردها در حوزه داروخانه ها را رصد کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کاظمی اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه تیتک در سال ۹۳ حدود ۹۲۲ قلم دارو از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره قابل رصد بود که این تعداد در سال اخیر با ۹۰ درصد رشد به ۱۷۲۵ قلم رسیده است.

وی افزود: با رصد داروهای حیاتی و استراتژیک در سامانه تیتک می‌توان تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان نشت از زنجیره تأمین را کاهش داد تا دارو به دست مصرف کننده اصلی برسد.

مدیر کل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به راه اندازی داشبوردهای عمومی و مدیریتی در حوزه دارو تسریع کرد: داشبوردهای عمومی شامل ترخیص، آمارنامه بر اساس تأمین، آمارنامه دارویی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و داشبوردهای مدیریتی شامل ترخیص، قیمت گذاری، جزئیات سیاست گذاری و قیمت مبنای بیمه در دسترس عموم مردم ذینفعان نخبگان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

کد خبر 6090495 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش