Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ سیروس بیک بکان مدیر هماهنگی و ترویج اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز مراحل اجرایی سایت الگویی بادام در شهرستان بن خبر داد.

وی گفت: این سایت در سطحی بالغ بر پنج هکتار از اراضی باغی یان‌چشمه اجرا می شود.

بیک بکان، استفاده باغداران از توصیه های محققین و کارشناسان و تلفیق آن با تجربیات خود برای افزایش راندمان تولید، بهره وری آب، کنترل بیماری ها و آفات، سر شاخه کاری، روغن پاشی، هرس به موقع، سم پاشی و مراحل داشت و برداشت محصول از اهداف راه اندازی این سایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یان‎چشمه، مرکز بخش شیدا در فاصله ۱۵ کیلومتری شهر بن (مرکز شهرستان بن) و ۴۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

انتهای پیام/ش

سایت الگویی بادام در اراضی باغی یان‌چشمه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ صفیه رجبی افزود: نخستین دوره از دیروز با ۴۰ کارآموز در شهرستان ماسال آغاز شده و به تدریج در مرکز استان و دیگر شهرستان‌ها نیز برگزار خواهد شد. وی ارتقای مهارت قالی بافان را یکی از عوامل ترغیب این صنف، برای تولید قالی و فرش‌های اصیل دانست و گفت: این دوره‌های مهارت آموزی نقش مهمی در فراگیری روش‌های نوین هنر در ارتقای این صنعت دارد. رئیس اداره فرش صمت گیلان؛ افزایش بهره وری در بافت انواع قالی و فرش و کاهش هزینه‌های تولید این را از دیگر مزایای دوره‌های آموزشی عنوان کرد. وی در پایان تصریح کرد: قرار است، دوره ارتقای مهارت قالی بافان برای ۳۵۰ نفر از فعالان حوزه فرش دستبافت، در قالب ۵ دوره آموزشی، طبق دستورالعمل‌های مرکز ملی فرش ایران برگزار، و برای شرکت کنندگان گواهینامه مهارت صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن شهر بخ
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان