Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، تصویب بند «ز» تبصره هفت لایحه بودجه در مجلس به تایید شورای نگهبان رسید و امید کارگران برای جلب حمایت از فقهای این نهاد حاکمیتی که وظیفه‌اش پاسداری از حقوق ملت و قانون اساسی است، نقش برآب شد.

حسین حبیبی (دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران) این مصوبه را با برخی قراردادهای تلخ تاریخی مقایسه می‌کند و معتقد است اگر قراردادهایی مثل ترکمانچای را خارجی‌ها به ملت تحمیل کردند؛ قرارداد برداشت از منابع کارگران را خود سردمداران نوشتند و پایش امضا گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویب بند «ز» تبصره هفت لایحه بودجه، ترکمانچای ملی است و اموال کارگران را نه به خارجی‌ها بلکه به خودی‌هایی می‌دهد که برای برداشت از این اموال مدتهاست کمین کرده‌اند.

این فعال کارگری تاکید کرد: دادِمان از ترکمانچای‌ها و گلستان‌ها گوش فلک را کر کرده و بر رفتار ظالمانه و حقارت‌آمیز خارجی‌ها در تاریخ خُرده می‌گیریم؛ ولی شهامت و جرات اعتراف آن‌ را نداریم که بگوییم خیلی وقت‌ها مثل امروز، خود باعث شدیم که به اوج بدبختی سقوط کنیم؛ جرات نداریم بگوییم؛ چراکه خود کرده را تدبیر نیست.

تصویب بند «ز»، حاصل اتحاد بالادستی‌ها علیه فرودستان

حبیبی؛ همدستی مجلس، دولت و شورای نگهبان را اتحاد بالادستی‌ها علیه فرودستان توصیف می‌کند و می‌گوید: مصوبه بند ز تبصره ۷ لایحه بودجه ۹۷ دولت که در ۲۹ بهمن در «یکشنبه سیاه» توسط نمایندگان دولت در  مجلس  به تصویب رسید، توسط شورای نگهبان قانون اساسی تصویب شد تا این بار شاهد بدترین مصوبه دولت، مجلس و شورای نگهبان و احتمالا مجمع تشخیص مصلحت نظام علیه ملت شریف باشیم.

او  معتقد است گوش شنوایی برای شنیدن صدای کارگران وجود ندارد: «گفتیم و گفتند حق بیمه کارگران نه تنها درآمد دولت بلکه حق‌الناس است؛ ظاهرا دولت و مجلس و شورای نگهبان خواب‌آلودگی و نشنیدن را پیشه خود کرده‌اند تا پایمال شدن حقوق شرعی و مغایرت با قانون اساسی را متوجه نشوند.»

حبیبی به جد یقین دارد کسانی که همواره داد سخن و اعتراض به عهد امه‌های ننگین گلستان و ترکمنچای سرداده‌اند، این‌بار خود خالق بدترین مصوب، آن هم در ام‌القرای مسلمین برعلیه ۴۲ میلیون خانواده کارگری شدند.

تا اراده ملی برای اعتراض نباشد، مصوبه‌های بد ادامه خواهند داشت

 بازرس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور می‌گوید: به‌راستی که این عهدنامه‌ها و مصوبه‌های بد تمامی ندارند؛ آن زمان که آئین‌نامه ننگین خروج کارگاه‌های زیر ۱۰ نفر موضوع ماده ۱۹۱ در سال ۱۳۸۱ امضا شد، صدای اعتراضی درنیامد؛ هرچه گفتیم و نوشتیم که اگر ساکت بنشینیم خروج کارگران از حمایت قانون کار، قانونی می‌شود، متاسفانه نه بدنه کارگری حمایت کرد و نه مسئولان صدای اعتراضمان را شنیدند.

او این روند تاریخی را اینگونه شرح می‌دهد: زمانی که قانون بسیار بد نوسازی صنایع، توسط دولت و مجلس در سال ۱۳۸۲ مصوب شد، گفتیم و نوشتیم که فریب بازنشستگی زودتر از موعد را نخورید؛ هم کارگران هم تامین اجتماعی و هم تشکلات کارگری متضرر خواهیم شد و صنایع هم رشد نخواهد کرد؛ بازهم دریغ از حمایت و اعتراض و اینک غارت حقوق شرعی و قانونی در قالب بند ز تبصره ۷ لایحه بودجه رقم خورد.

این فعال کارگری این روند تاریخی را توقف‌ناپذیر می‌داند: «هر عهدنامه بدی مانند ترکمنچای و آئین‌نامه ماده ۱۹۱، نوسازی صنایع و بند ز تبصره ۷ لایحه بودجه، اگر اراده ملی جهت اعتراض نباشد تصویب می‌شود و باید بدانیم تا زمانی که در بر همین پاشنه می‌چرخد، روند اینگونه مصوبه‌های ننگین نیز ادامه‌دار خواهد بود.»

حبیبی در پایان به کارگران و تشکل‌های کارگری تسلیت می‌گوید: تسلیت برای مصوبه بسیار بد دولت و مجلس و شورای نگهبان که یادآور عهدنامه ترکمانچای است. تسلیت برای تجاوز به حقوق شرعی و قانونیِ ۴۲ میلیون جمعیت کارگری کشور.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

کد خبر 848125 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد