Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@19:40:59 GMT

۷ بانکی که با شرایط آسان به روستاییان وام مسکن می دهند

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۱۴۶۱۶

۷ بانکی که با شرایط آسان به روستاییان وام مسکن می دهند

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراوه تپه گفت: بر اساس توافق انجام شده با بانکهای کشور، 7 بانک، شرایط آسان ضمانتی برای روستاییان جهت گرفتن وام مهیا کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، مرتضی صابری، رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراوه تپه در گفتگو با راه اترک گفت: ز آنجایی که در استان گلستان متاسفانه 127 هزار واحد مسکونی غیر مقاوم و ناایمن وجود دارد و تعداد زیادی از آنها نیز در شهرستان مرزی مراوه تپه قرار گرفته، بر اساس توافق انجام شده با بانکها که با پیگیریهای استاندار محترم گلستان انجام شده است، شرایط آسان تری برای گرفتن وام مسکن و موضوع ضمانت فراهم دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابری اضافه کرد: جهت مساعدت به متقاضیان دریافت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در مناطق مرزی شامل ساکنان شهرهای گنبد، بندرترکمن، گمیشان، آق قلا ، مراوه تپه و همچنین مددجویان محترم تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در کل استان این تسهیلات با یک نفر ضامن بازاری دارای جواز کسب و یک نفر ضامن کشاورز یا دامدار دارای دفترچه کشاورزی یا دامداری پرداخت شود و در سایر مناطق استان نیز بصورت یک نفر ضامن کارمند بدون الزام به نامه کسر از حقوق به همراه یک نفر ضامن بازاری دارای جواز کسب و یا کشاورز و دامدار دارای دفترچه کشاورزی یا دامداری این تسهیلات پرداخت شود.

وی ادامه داد: این قانون در دو شهر مراوه تپه و گلیداغ نیز اجرایی می شود ، چرا که این دو شهر جزو شهرهای زیر 25 هزار نفر محسوب می شوند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خصوص بانکهایی که این تفاهم نامه را امضاء کرده اند نیز گفت: بانکهای سپه-ملی-ملت-تجارت-صادرات-مسکن و رفاه، این تفاهم نامه را امضاء کرده اند و قول همکاری کامل را نیز داده اند.

صابری در خصوص زمان اجرایی شدن این مصوبه هم گفت: این مصوبه از زمان ابلاغ قابلیت اجرا دارد و مردم می توانند از فردا با شرایط جدید برای گرفتن وام اقدام نمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • نحوه ساخت آسان یک قفل با میلگرد (فیلم)
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام