Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مختارپور رئیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور در مورد موانع توزیع کتاب‌های الکترونیکی در کشور گفت: کتاب‌های الکترونیک براساس تصور عموم نویسندگان و ناشران چندان مورد استقبال قرار نگرفته زیرا بعد از چاپ یک کتاب و انتشار pdf آن، حق ناشر و مولف زائل می شود و این امر با کتاب دزدی هایی که اخیرا باب شده چندان بی تناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت ارشاد برای جلوگیری از روند تکثیر و فروش کتاب های الکترونیکی در بازار نشر با قوه قضائیه وارد مذاکره شده که ضمن تشکیل کمیته هایی برای برخورد با تخلفات این چنینی تا اندازه ای جلوی این کار گرفته شود.

مختارپور تاکید کرد: البته و متاسفانه همچنان کتاب دزدی ها وجود دارد، اتفاقی که برای سایر تولیدات فرهنگی مانند فیلم و موسیقی نیز صورت می گیرد.

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور درباره بوک ریدرها (دستگاه کتابخوان) توضیح داد: استفاده از کتاب الکترونیک نیازمند به تجهیزات متناسب با خودش است. در حال حاضر تصور عموم بر این است که کتاب های الکترونیک به وسیله گوشی ها و تبلت ها قابل خواندن است در حالی که خوانش کتاب های الکترونیکی با موبایل صحیح نیست و باعث خستگی چشم و کم بینایی می شود.

وی ادامه داد: تلفن همراه برای مطالعه کتاب های الکترونیکی مناسب نیست هرچند در ایران بوک ریدها (دستگاه کتابخوان) وجود دارند اما چندان رایج نشده اند و مردم از تجهیزات مربوط به مطالعه کتاب الکترونیک استفاده نمی کنند.

مختارپور افزود: محتوای متناسب با بوک ریدرها (دستگاه کتابخوان) به زبان فارسی کمتر از سایر زبان ها در بازار نشر موجود است و یک فرد به اندازه هزینه ای که برای تهیه این کتابخوان ها انجام می دهد کتاب مناسب و متنوع مورد نیاز برایش به فارسی در بازار نشر نیست.

مختارپور اظهار کرد: تهیه دستگاه کتابخوان الکترونیکی توجیه اقتصادی ندارد زیرا محتوای کافی برای استفاده از این ها هنوز به اندازه کافی رایج نشده است در حالی که کتاب های به زبان خارجی در بازار کتاب بی اندازه وجود دارند.

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور ادامه داد: برای افزایش کتاب های الکترونیک ابتدا باید سازو کار قانونی برای حمایت از ناشران فراهم شود تا با اطمینان از رعایت حق مولف و جلوگیری از تکثیر غیر قانونی اثر دست به این کار بزنند.

وی افزود: تا دشواری مسیر کتاب های الکترونیکی برداشته نشود این گونه کتاب ها چندان در کشور ما رشد نمی کنند. ضمن اینکه کتاب الکترونیک تعریف بخصوص خود را دارد و این کتاب اثری است که فرد از امکانات الکترونیک آن بتواند در یادداشت گذاری، یادداشت برداری، حاشیه نویسی و جستجو استفاده کند در حالی که بسیاری از کتاب ها که اسمش را الکترونیک می گذاریم الکترونیک نیست، فایل pdf است. عکسی است که عموما فاقد کیفیت های لازم است و به صورت غیر مجاز تکثیر شده است و فرد نمی تواند امکاناتی را که گفتم در این کتاب انجام دهد.

502

تجهیزات کتابخوان علیرضا مختارپور بازار نشر بوک ریدرها

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۵۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی

صبح امروز با حضور سید احسان خاندوزی آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو برات الکترونیکی قابلیت توسعه زیرساخت سفته و امکان تامین مالی بنگاه ها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاه‌های فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزار‌های جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکرد‌های کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکرد‌های این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می‌توان به طراحی تمام فرآیند‌های برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیت‌هایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟