Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان - مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۸۰ میلیارد تومان برای توسعه باغات در اراضی شیب‌دار کشور در برنامه ششم توسعه تصویب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حاجی وند ظهر سه‌شنبه در جلسه‌ای به میزبانی جهاد کشاورزی سمنان بابیان اینکه احداث باغ  در اراضی شیب‌دار به جلوگیری از فرسایش خاک کمک می‌کند، ابراز داشت: برای تسهیل این طرح در برنامه ششم توسعه علاوه بر هدف‌گذاری ۵۰۰ هزار هکتار باغ ردیف اعتباری معادل ۸۰ میلیارد تومان نیز برای سال آینده پیش‌بینی‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه احداث باغ دیم در اراضی شیب‌دار کشور در برنامه ششم توسعه گنجانده‌شده است، افزود: در این طرح مناطقی با بارندگی بیش از ۳۰۰ میلی متر اولویت خواهد داشت که بر همین اساس در استان سمنان نیز این اراضی شناسایی و کار مطالعاتی آن‌ها به پایان رسیده است.

مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی در اجرای توسعه باغات خبر داد و ابراز داشت: با توجه به اینکه بخش زیادی از کشور با پدیده ریز گردها مواجه است بنابراین پیش‌بینی می‌شود این طرح‌ها بتواند به کنترل ریزگردها و حفاظت از منابع آب‌وخاک و تقویت اکوسیستم طبیعت موثر باشد.

حاجی وند در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای این طرح در اشتغال پایدار مناطق موثر است بنابراین طرح احداث باغات در اراضی شیب‌دار از تخریب مراتع و تجاوز به منابع طبیعی جلوگیری می‌کند و از سوی دیگر هدف‌گذاری جهاد کشاورزی نیز بر اساس طرح‌های توجیه‌پذیر می‌تواند به رونق اقتصادی کمک کند.

وی افزود: تخصیص نیافتن اعتبارات لازم، نبود زیرساخت‌های لازم و کمبود بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولید محصولات باغی از جمله چالش های اصلی این طرح محسوب می‌شود که امیدواریم باهدف گذاری این طرح در برنامه ششم توسعه بتوانیم و واگذاری اراضی مستعد به تحقق این طرک کمک کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر چهار شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ساخت و ساز غیرمجاز به معنای انجام فعالیت‌های ساخت و ساز بدون رعایت قوانین، مقررات و مجوزهای لازم است.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: ساخت و ساز در مناطق ممنوعه یعنی اراضی کشاورزی، تخطی از مقررات قانون اصلاحی قانون حفظ کاربری است و موجب ایجاد خطرات جبران ناپذیر برای تأمین امنیت غذایی است.

مشایخی با تاکید بر جلوگیری از گرایش افراد به تغییر کاربری اراضی زراعی از طریق اطلاع رسانی‌های سودمند و هدفمند افزود: در جهت جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی با ساخت و سازهای بدون مجوز باید اطلاع رسانی‌هایی با هدف آگاهی سازی و ایجاد انگیزه برای کشاورزان و بهره برداران صورت پذیرد.

وی ادامه داد: همراه بودن مردم با واحدهای گشت در جهت شناسایی و گزارش تخلفات ساخت و سازهای غیر مجاز کمک مؤثری در حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی دارد.

وی بیان کرد: در سال جاری تاکنون ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز توسط واحدهای گشت شهرستان‌های تابعه شناسایی و از ادامه عملیات جلوگیری شده است.

کد خبر 6087500

دیگر خبرها

  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید