Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-30@00:09:54 GMT

جشنواره بزرگ تلویزیونی‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۸۴۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، تلویزیون تاثیرگذارترین رسانه در میان رسانه‌های امروز است و بخش قابل ملاحظه‌ای از فرهنگ، اندیشه و رفتار جامعه برگرفته از این رسانه است. در این تأثیرگذاری در برخی عرصه‌ها حتی رابطه معناداری میان (جدول پخش) برنامه‌های تلویزیون و برنامه‌ریزی خانواده‌ها وجود دارد. رسانه ملی، عضوی از اعضای خانواده جامعه امروز و وسیله‌ای برای اجتماع و دور هم جمع شدن است و در ایران مسئولیت خطیری به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین این رسانه متعلق به همه است. افزون بر این به گروه و قشر خاصی هم اختصاص ندارد و همه مدیران و برنامه‌سازان تلاش می‌کنند پاسخگوی نیازهای هر قشر از جامعه باشند. در همین راستا و برای این‌که بتوانیم انگیزه‌ای مضاعف میان سازندگان برنامه‌ها و سریال‌های تلویزیونی فراهم کنیم، چهارمین جشنواره تلویزیونی جام‌جم را برگزار می‌کنیم.

این جشنواره به واقع جشن بزرگ سالانه تلویزیون محسوب می‌شود. رسانه‌ای که بازتاب‌دهنده انواع و اقسام جشنواره‌های داخلی و خارجی است. حال با حضور هنرمندان تلویزیونی چهارمین جشنواره جام‌جم را در خانه تلویزیون برگزار می‌کنیم.

قرار است پنجشنبه شب دور هم جمع شویم و از چهره‌هایی که به فرهنگ و هنر کشور، عمری خدمت و تلاش صادقانه کرده‌اند، قدردانی کنیم. به همین دلیل مراسم اختتامیه جشنواره جام‌جم را یک جشن بزرگ برای خانواده سیما تلقی می‌کنم؛ جشنی که با حضور چهره‌های باسابقه و ارزشمند، رنگین کمان زیبایی را در رسانه ملی شکل می‌دهد. ضمن این‌که یکی از امکان‌هایی که تلویزیون دارد، برگزاری جشنواره است و نقد و بررسی آثار تلویزیونی و به همین دلیل این جشنواره را برپا کرده‌ایم؛ این جشنواره، فرصتی برای سیاستگذاران، مدیران و برنامه‌سازان است که به نقد و بررسی آنچه داریم و آن چه باید به همت دوستان شکل بگیرد، بپردازیم؛ ضمن این‌که با توجه به فاصله چند ساله در برگزاری این جشنواره تلویزیونی، انتخاب آثار به شبکه‌ها و مراکز تولید‌کننده برنامه‌ها سپرده و از آنها خواسته شد برنامه‌هایی را که شانس بیشتری در رقابت نهایی دارند انتخاب و معرفی کنند. به این ترتیب چهار دبیرخانه معین و یک دبیرخانه اصلی در نظر گرفته شد. دبیرخانه‌های معین شامل سیما‌فیلم، شبکه سه، شبکه مستند و مرکز پویانمایی صبا به ترتیب وظیفه انتخاب آثار فیلم و سریال، مسابقه، مستند و انیمیشن را برعهده داشتند که در مدت تعیین شده این آثار از شبکه‌ها و مراکز تولید جمع‌آوری و بررسی و به دبیرخانه اصلی ارسال شد. ویژگی این دوره از جشنواره، رقابت میان برنامه‌هاست و برخلاف جشنواره‌های گذشته در میدان رقابت این دوره از جشنواره تمرکز روی برنامه‌هاست و شرایط رقابت میان شبکه‌ها وجود ندارد. داوری تخصصی معیاری مهم در ارزیابی برنامه‌هاست، به همین دلیل داوران مجرب و اهل فن برای ارزیابی آثار دعوت شدند.

یادداشت جام جم/ محمد احسانی

دبیر چهارمین دوره جشنواره تلویزیونی جام‌جم

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت